Коремче и паласки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Коремче и паласки
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1489 пъти
Здрвейте.
Имам въпросче относно корема и паласките.
174 съм висока, до преди 2 години бях 70кг, миналото лято 58, а сега след зимата 62. В момента съм 86/65/100 и изглеждам несъразмерно с малки рамене и талия и голямо дупе.
Тренирам 3-4 пъти седмично, всяка мускулна група и основно наблягам на кардиото. Корем правя през ден за горна, долна и странична част. Храня се основно с пилешко, риба, плодове, зеленчуци, яйца и ядки, пия около 3л вода на ден, вечерям най-късно до 7 (понякога има и изключения, заради втората смяна на училище), спя 6-9 часа (пак зависи от смяната).
И да, тъпото коремче не иска да изчезне, паласките също. Много ще съм Ви благодарна ако ми дадете адекватни съвети и ми помогнете да се справя с това.
*Забравих да кажа (ако изобщо има значение), че сутрин, още като се събудя, коремчето си ми е плоско, но към обяд няма нищо общо със сутринта.
A.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: f0456010f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, за твоята височина, теглото ти е перфектно. Честито.
Ще те посъветвам да намалиш тренировките, защото ефектът е отрицателен - повишаваш нивата на стресовия хормон кортизол и разграждаш мускули. Мускули се правят не при самата тренировка, а в периодът на регенерирането. Няма смисъл да тренираш толкова много, накрая ще се откажеш, защото ще се скапеш. Кардиото намали също драстично, намали тренировките до 3 пъти седмично, 15 мин кардио на тренировка - интервално, тренирай ВСИЧКИ мускулни групи в 1 тренировка, на макс тежести, намали повторенията. Тренировката не бива да е по-дълга от 45 мин. с почивките. 1 път седмично прави спринтове на макс навън.

За водата - мит е, че трябва да пием толкова вода. Ти просто пиеш и пикаеш, отмивайки минералите в организма си и реално изсъхваш вътрешно, защото водата не може да хидратира тъканите, защото без соли, тялото не може да задържа минерали. Ние не се състоим от 70% вода, а в тялото водата е под формата на физиологичнен разтвор! В тялото ти няма вода така погледнато! Намали водата до количеството, което ти казва тялото ти - пий само като си жадна. За да не се обезводниш след тренировки и при жеги - пий два пъти дневно 1 чаша вода с една малка лъжичка морска сол, лимон и вода. НЕ ЗАБРАВЯЙ МАГНЕЗИЙ. При Марешки продават естествен Магнезий Marine от морски водорасли, калций естествен Калтамицин. Морска сол, Магнезий са минимум минерали, които трябва допълнително да внасяш

За храната - къде са ти мазнините? Най-вероятно имаш вече суха кожа, акне, нередовна и болезнена менструация, други проблеми, защото ти почти не консумираш мазнини, което значи, че мастно разтворимите витамини няма как да ги поемаш. Калций? Ти млечни продукти не консумираш реално. Включи задължително в менюто си масло, мляко, зехтин, сирене, кашкавал, а пилето го яж с кожата - пълна е с цинк и Омега 3.
Не се притеснявай, няма да напълнееш от мазнините - те са жизнено необходими за теб.
И не прекалявай. Достигнала си целта си, имаш хубаво тяло, а самата структура е наследствена. Теглото не го гледай щом тренираш толкова, защото мускулите тежат повече от мазнините в тялото, по-скоро си наблюдавай дънките, дупките на колана

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8971ea027a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, явно не си ме разбрал/а правилно. Като казвам, че тренирам 3-4 пъти в седмицата, това не означава, че "си чупя гърба" от тренировки, тренирам си в рамките на нормалното, за здраве и тонус, харесва ми да го правя и се чувствам добре. Също така не си мисли, че от тренировките съм някаква мускулеста, защото "прекалявам" с тях, имам мускули, да (почти незначителни в горната част на тялото), но са покрити с мазнина. Относно яденето написах някои от основните неща, но мисля, че си приемам достатъчно количество мазнини - от риба, ядки, зехтин, масло, сирене, кашкавал..
За коремчето, когато го стегна съвсем леко се забелязва линията посредата и горните две плочки. За паласките - това е ген, приела съм го, и мама и баба са с широки дупета, просто ако няма мазнинки по тях ще е много по-добре изглеждащо. :)
А.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker