Стъпка по стъпка грим?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Стъпка по стъпка грим?!
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1627 пъти
Така аз съм десети клас и по принцип не се гримирам, но всички на моята възраст си се гримират, имат си несесерче, в което носят най различни видове гримове и т. н. Аз нямам ни най-малка представа кое след кое е и как става този процес. Искам само да ми кажете кое след кое е, ваши предпочитани марки и още най-различни. До колкото съм гледала клипчета как хората се гримиат му хванах цаката на движенията, но все пак ще искам стъпка по стъпка кой грим да си сложа! Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: d9085bf498
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   1- Коректор...той прикрива несъвършенствата,като пъпки и черни точки.
2- База за грим
3-Контуриране на лице...Те са под формата на сенки(течни или сухи)...ако искаш скулите,да изпъкнат,да си намалиш нослето и да скриеш сенските под очите,трябва да ги използваш.
4- Сенки,черен молив.
5- Оформяне на вежи с грим,ако искаш,не е задължително.
6-Спирала
7-Руж или пудра по желание.
Пропуснах,ако искаш грима,да издъжа повече време...слагаш и фиксатор за грим,когато си се нагримирала...под формата на спрей е.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fdf2c0eecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, ако до сега не си изпитвала нужда да се гримираш, няма смисъл като цяло т. е. щом се харесваш без грим, не трябва да ти пука какво правят другите(в случая гримирането) и да им се водиш по акъла.
Ама няма да ти секвам желанието де хаххаха
Нещата, които аз ползвам са следните: основа за грим /база мисля, че също се води? /, коректор, сенки за вежди, гел за вежди и спирала. Разбира се, ако ще е за някакво официално събитие се мацам повече - добавям очна линия, сенки евентуално, контур и червило.
Сигурно ще питаш защо не ползвам фон дьо тен? Преди имах проблемна кожа, но успях да я вкарам в правия път, така да се каже, и сега я харесвам и не виждам смисъл да я натоварвам допълнително. А и отделно като знам колко е вреден... спира ми се желанието да го ползвам отвсякъде.
Започвам с нанасянето на базата около очите и чакам малко да попие. Понякога, разбира се, има дни, в които ми се иска да сложа и очна линия, а пък моите очи да не ти разправям как сълзят отстрани и очната след няколко часа ме прави на панда. Сега обмислям да си вземам водоустойчива ама не знам какъв ще е ефекта. Както и да е. Имам леки кръгове под очите и редовно ги цапам с малко коректор. Разбира се тук имам и голям пропуск - не знам дали ги знаеш, но има едни бюти блендъри им викаме ние. Вземи си такова, защото размазването с него е много по-ефикасно отколкото да търкаш с пръсти по кожата. Ако има някое друго несъвършенство по лицето, слагам и върху него малко коректор и за сега го оставяме него. Следващото са веждите. Вземам сенките и ги запълвам като в началото слагам от светло-кафявото, , а след това с тъмното. В началото ползвах формичките или не знам как да ги кажа, които са вътре, но сега по им хванах цаката и изобщо нямам нужда от тях. След като ги направя им слагам гел, за да не се разпиляват излишно. Ако нещо съм сгрешила, го оправям с малко коректор смисъл ако съм излязла от веждата или стане прекалено дебело. Спиралата съм сигурна, че знаеш как се слага обаче за видовете четки честно да ти кажа като ги видя се кръстя. Идея си нямам от тях. И това е всичко, което правя като цяло. Надявам се съм помогнала поне малко. Успех <три

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6467b4c156
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мило момиче, никога не прави нещо, защото другите го правят, а защото ти искаш и имаш нужда от това. Ако се чувстваш добре без грим, ходи така. Иначе аз използвам много малко за ежедневието си, колкото да имам по-свеж и приятен вид. Слагам крем за лице, което замества основата. Фон дьо тен, коректор слагам рядко, ако се налага. Бронзираща пудра на най-изпъкналите места, молив за очи, спирала и ненатрапчив глос за устни. Ако имаш хубава кожа, не я натоварвай с химия. Стига ти само спирала и гланц. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 659c3c37e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, това, което номер 1 е написал е вярно, но за всеки ден според мен няма нужда от всички изброени продукти. Аз лично за ежедневния си грим ползвам ББ крема на garnier - този за мазна кожа и съм много доволна - покрива добре, но не е тежък като фон дьо тен. Слагам няколко капки и с пръсти или гъбка за грим разнасям по цялото лице. След това запълвам леко веждите си с молив, мисля че моят е на flormar, но няма голямо значение. Цветът се избира според косата, моята е боядисана в черно и ползвам сив молив за вежди. На очите слагам спирала и понякога малко светли сенки. Малко бронзър и хайлайт на скулите, но не е задължително. На устните - само балсам или близо до техния цвят червило. Това е предостатъчно за всеки ден. В youtube има хиляди клипове как се гримират - погледни ги.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 065b53980f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4 ББ крема на Гарниер е жалко подобие на фондьотен, защото не е за мазна кожа, когато го нанесеш хем че не стои естествено, хем че ти прави лицето двойно повече мазно.
При мен е така и не съм доволна, за това го замених с Мейбълин, много съм доволна и стои естествено, без да си личи че е фондьотен.
Не само при мен е така, бях казала на една приятелка за ББ крема-Оплака се че й омазнява лицето, а нейното не е такова и много цапа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker