Отрязаха 30 см от косата ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отрязаха 30 см от косата ми!
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2696 пъти
Добър ден/вечер зависи кога четете, въпреки че за мен изобщо не е добър, преди 2 месеца бях на фризъор, влязох с коса до кръста, върнах се с коса малко над гърдите. Ама то аз съм си за бой, не фризъорката. Исках да се боядисам руса, а естествения ми цвят е средно кафяв. Висях вътре сигурно 100 часа докато се изсветли това нещо. Направи ме патешко жълто, косата ми беше супер изгорена и в окаяно състояние. Тогава ми одряза косата до гърдите. Повтарям:имах коса до кръста! След 3-4 седмици отидох да ме боядиса в слънчево русо, защото това патешко едвам го изтърпях. Боядиса ме, цвета стана страхотен, обаче косата ми още повече се изтощи. Та вчера отново бях на фризъор и ми одряза още от косата!! В момента съм с коса малко над гърдите. Направо ревах по пътя за вкъщи!

Изчетох 10000 теми за тривитаминол, стимулант на Икаров, зехтин, масла дрън дрън и стигнах до нещо наречено Inversion method. За тези, които не са чували може и малко да се втрещят. Доре не знам как да го обясня, общо взето правиш си масаж на скалпа в продължение на 4-5 минути, докато си надолу с главата. Прави се една седмица. Някъде пише, че трябвало да се слага зехтин или някакви масла при масажа, обаче трябва да си мия косата всеки ден, ако слагам масла, а хич не ми се иска, попринцип си я мия 1-2 пъти седмично, защото не е мазна. Искам да питам сега, някои пробвал ли е това? Четох няккави отзиви в американски форуми, някои момичета казаха, че въобще не помага, други пък, които имат клипове в youtube твърдят, че косата им расте с по 5 см на седмица.
Моля, пишете отчаях се, искам си косата!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: f567860bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Косата на човека расте с 1 см. на месец. Можеш да подпомогнеш с хранителни добавки от аптеката качеството на косата, но и не бързината на растежа.
И да, фризьорката е за бой, защото ти е обезсветлила косата. Аз от 15 г. се боядисвам светло руса от естествен цвят светло до средно русо и ти гарантирам, че не се изтощава толкова косата, но не бива никога да се изсветлява. Русото дори има предимство, защото като веднъж ти се стабилизира цвета, си правиш само корените, докато при кестеняво и червено се прави цялата коса всеки път.
Аз затова и се правя сама - фризьорите искат да постигнат цвят веднага, за да си отидеш щастлива, но последиците са за теб
Купи си скъпа маска за коса с кератин - това действително ще ти помогне на косата, не си давай парите за другите боклуци.
Дай си парите за качествена боя за коса на Loreal. Която и серия да ползваш, ще останеш доволна. Аз ползвам номера 9. 1-9. 3, но всичко след 8 е светло русо - има различни нюанси по-пепеливи и така нататък, но като цяло 8 и 9 номера на Лореал ще те хващат добре ако всеки месец ползваш една и съща боя.
Спри да си режеш косата и инвестирай в добри продукти за коса, не в лъжи и измами!

Успех

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f39cd772ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   От години ползвам една маска за коса, която е за ЕКСТРЕМЕН растеж. Много хубава маска помага доста. Ще ти трябват 3 продукта:горчица, канела и масло от авокадо. Малко странно звучи, но помага. Пробвай! Няма да обяснявам защо помага за да не ми стане прекалено дълъг коментара. Ако искаш пиши в интернет и ще разбереш. Прави се ВЕДНЪЖ на две седмици.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: cddf376d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Косата ти ще израсте, но трябва да я подхранваш щом е изтощена от изрусяването.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7e640ab0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трудно ще си пуснеш дълга коса ако се изрусяваш. Аз успях едва след като спрях да се боядисвам. Много пречат тези бои на растежа и на качеството на косата. Съветвам те да си върнеш естествения цвят и никога да не посягаш към боя за коса. Заради дълги години злоупотреба с бои сега имам бая бели косми, първите от които ми се появиха на 18 години след изсветляване. Има разни индийски прахове от билки за укрепване и растеж, но не съм ги изпробвала. Продават и качествена козметика за подхранване на косата, но ще трябва да вложиш повечко средства за нея. Поне малко ще оправи положението.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: abccab4073
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей,
това, което съм чела е, че масажирането на скалпа не трябва да е повече от три минути и не повече от една седмица в месеца, но има вероятност да съм попаднала на неособено достоверна информация.
Преди време попаднах на клип в Ютуб, в който едно момиче пробва точно този метод и снима всеки един ден от масажирането. Накрая косата ѝ наистина беше пораснала с 3- 5 сантиметра, но това дали ще има резултат явно опира до коса и скалп, а може тези, които се оплакват, да не правят нещо както трябва.
Можеш да си вземеш кокосово масло от някой био магазин, то наистина подхранва и ще ти подейства добре, но трябва честа употреба. Ако все пак решиш да го ползваш и започнеш да миеш косата си по- често, си вземи бебешки шампоан, защото той не е толкова силен.
Има една маска, която уж ускорява растежа, но поне при мен няма чак такъв резултат. Тя е с четири супени лъжици зехтин, две яйца и по твое желание малко мед. Стоиш един час с нея, измиваш се, слагаш кокосово масло и преспиваш с него. На теб може и да ти подейства. В интернет има и много други маски.
Аз понякога се къносвам с индийска къна. Може и ти да пробваш, но изборът на цветове не толкова богат, както при боите. Със сигурност, обаче, индийската къна няма да навреди на косата ти, даже ще я подхрани.

Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7b5741a790
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пробвах точно the inversion method и за мен проработи! Не си казах косата всеки Ден, че щеше да ми дойде малко множко..! Обаче първият път седях със зехтин и яйце в косата за няколко часа, после с кокосово масло (пак в същия ден) и продължих само с масажа. В момента го правя за втори път, надявайки се да отново да има резултат :)
Пробвай! Най-малкото ще ти подхрани косата

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 409232d6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей купи си масло от Амла и найстина ще ти се оправи косата

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1e6bdb86e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз го правех преди и вярвам, че има ефект. Моята коса расте бързо по принцип, но масажирането също ми помогна! Аз втривах хининова вода в корените на косата и след това малко мароканско олио за коса по дължината​ на косата.
Освен това редовно пиех витамини за коса и нокти. За около две седмици порасна с 3-4 сантиметра, ако не и повече, не съм я мерила, за да кажа с точност.
Важното е, сега да не си съсипваш пак косата, защото няма значение с колко ще расте, ако пак се наложи да я подстрижеш. Ползвай много маски и качествени продукти за коса!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f25eaea59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моята коса също беше доста дълга. Допреди месец, когато отидох на фризор и сега съм с къса коса, малко под брадичката. Едвам я оправям.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: f40e5016d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ООООООл не. Боже мили какво ти се е случило. Милата тя. Аз предлагам де се самоубиеш направо.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 11c0c0d40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравеей! Аз съм за 16 години и съм страшно доволна от този метод! При мен историята е следната- до януари месец бях и аз с коса до кръста, даже под него, и просто ми писна от нея и един ден без хич да го обмислям отидох на фризьор и казах 10 см, най-много 12, а се прибрах с коса до раменете - нз как стана това.. В крайна сметка не, че съжалявах, но някак ми липсваше, за това се разрових в интернет и попаднах на този метод с масажирането на скапла всеки ден. Първоначално, не бях особено навита за идеята да го правя всеки ден, защото това означава допълнително омазняване на косата, от което следва и често миене. Така че реших да го правя само преди да я мия (3 пъти седмично). В началото не забелязах особен ефект, но след няколко седмици косата ми дръпна около 4 см, в рамките на месец. Не слагах масла или други неща, но иначе й правех разни маски и доста добре я подхранвах. Ходя да ми я подстригват през 2 месеца и в момента ми е под гърдите някъде, като продължавам преди всяко миене да вися с главата надолу. Според мен пробвай с втриване на зехтин и миенето всеки ден като цяло не трябва да те притеснява, защото от водата някои коси растат по-бързо. И се грижи за нея и гледай да е подхранена, кератинът много помага, аз сега ползвам маска с кератин. Ще видиш, че след известно време ще има ефект! А и в крайна сметка не се разстройвай за една коса, разбирам колко е трудно за една жена да се раздели с косата си, но съм сигурна, че и така много ти отива, пък и промяната е хубаво нещо. Айде успех и пиши за резултата!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7862f4a345
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравейте, не че да те отчайвам но аз изпробвах къде каво има в нета. Кокос масла маски тривитаминол хинин и нищо.
Само ефект имаше от Швейцарските хапчета за коса и нокти.
Към 25лв. са
Но от както се изрусих косата ми стана още по -зле с растежа
Задължително спри да се изрусяваш!
Казвам го от опит

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: b31f183796
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Излишни нерви. Косата ще ти порасне но третирането за да си блондинка ще е пагубно, на стари години и коса няма да имаш. Искаш да си руса, но повярвай ми русите мацки със здрави коси са жени с много пари, в комбинация с изкуствена коса. Рискуваш попадайки в ръцете на някаква фризьорка да съсипеш косата си за цял живот. Боядисването в близък до твоя цвят е най-правилното и както казва стилист Капанов- русите жени са по-атрактивни, но чернокосите остават в сърцето.

 
  ...
преди: 7 години, 2 дни
hash: e926d666a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Колко пари на месец си готова да вложиш? Аз се боядисвам всеки месец, косата ми расте на месец с 5-8 см. Всеки ден я пръскам със спрей за растеж, на всяко къпане първо масаж с масло за растеж на Рене Фуртере, шампоан, балсам и маска за растеж. Всеки ден вземам витамини на Джеймисън за кожа, коса и нокти. Два пъти седмично ходя в салон за процедура за растеж. Не ми цъфти косата, изглежда перфектно, но е скъпо. Спри да я изрусяваш, не ти понася.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 90e5dc6887
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хаха! Вероятно за първи път се изрусяваш. Аз съм била платинено руса и от ежемесечно изрусяване за 2 години бях подстригана късо като момче... така че, прави си сметката! Изрусената коса не расте здрава, а и с всяко следващо боядисване се налага подстригване. За това са измислени изкуствените коси... слагай екстеншън - това е начина, друг начин ако искаш да си руса няма. Аз късно взех мерки и се боядисах тъмна, и оттогава насам ми се пооправи косата, но пак не е гъста колкото беше, и самия косъм е много тънък и чувствителен към всякакво третиране. Можеш да размислиш и да смениш цвета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker