Моля за съвет?!Имам комплекс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Моля за съвет?!Имам комплекс!
преди: 7 години, 5 дни, прочетена 2482 пъти
Здравейте.
От както влязох в пубертета и напълнях и промених фигурата си имам страшен комплекс.. а именно големи прасци, големи ръце и едри крака. Сега съм на 21г, тренирам, спазвам хранителен режим, но това не се променя. Явно не правя правилната тренировка! Моля ви.. помогнете ми и ми дайте съвет как да намаля обема на прасците си, ръцете ми да станат по-финни и краката също, защото в момента са по към едри. Не съм дебела да подчертая(57кг съм 171 висока), но някак си искам да съм по-финна и слабичка. Не искам да ставам мускулеста а от типа"моделките на Викторияс сикрет".
Като малка тренирах балет, бях слабичка, дребничка. Но на 16-17 започнах да наедрявам и постепенно това се превърна в комплекс. Срам ме е да се съблека по бански.. рокля с токчета не обличам, защото заради прасците ми седи ужасно. Не като на другите момичета тънко глезенче, добре оформен прасец и т. н
Дайте ми съвет за хранителен режим, упражнения или нещо друго. Имам воля и желание и ще спазвам каквото трябва. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 дни
hash: 798eb07723
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако твоите родители са пълнички каквото и да постигнеш, ще е за кратко време.. никой човек не може да избяга от гена си. А как да отслабнеш диети много но гледай да е здравословна! Защото после последиците са ужасно тежки..

Зина

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 831b4c0a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-вероятно тук става въпрос за генетика, следователно няма какво да направиш, освен да свикнеш да живееш с големите си прасци. Друг е въпросът, че на твоите мерки най-вероятно си втълпяваш, че са ти големи прасците, ръцете и какво ли още не, но да не отклоняваме темата.

Аз имам също като теб генетично големи (дори бих казал огромни) прасци. На лично тегло от 71-72 килограма обиколката на прасеца ми е 46 сантиметра, а през живота си никога не съм тренирал крака (аз пък имах страх, че може да ми станат още по-големи, затова така и не започнах да ги тренирам, дори само горната част, а вече съм по залите от има-няма 15 години). Това са горе-долу размери на културист, а специално прасецът ми е идеално оформен (горната част на краката ми съвсем резонно не е нищо особено като релеф, след като никога не съм я тренирал, но пък размер не ми липсва), така че това си е просто генетика. Баща ми има също огромни прасци, а през живота си не е стъпвал в зала, нито пък е извършвал каквато и да е спортна дейност, и въпреки това не само са огромни, ами имат и доста добър релеф, въпреки че вече е на над 60 години.

С други думи - няма как да промениш това, което ти е дала природата, но пък имаш шанс да се концентрираш и наблегнеш върху хубавите черти на твоето тяло, защото ако наистина тренираш, при тези ръст и тегло би следвало да си доста заглеждана мадама. А "модел на Викториъс Сикрет" не се става с тренировки, а с перманентен глад, така че добре си помисли дали искаш такава визия, или по-скоро да си като фитнес моделите, които набират все по-голяма популярност и бавно, но сигурно изместват жените тип "манекенка" като еталон за красота на женското тяло. :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 3713620821
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моят съвет е ако не можеш да промениш зоните, които те притесняват, да по работиш върху другите зони така, че да балансираш проблемните. Красотата на тялото е в хармонията, а не в отделните сантиметри на обиколките на различни части от тялото. Аз имах проблемна зона ханш и бедра, беше ми комплекс. Положих много усилия, отслабнах драстично навсякъде. Но ханша пак водеше по обиколка. Тогава се концентрирах върху обемите на горната ми част- рамена, гръб, ръце. Наедрях в горната част и изглеждам и се чувствам хармонично. УСПЕХ!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 дни
hash: 14891c24ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не си добре. Много си слаба а моделките са отвратително слаби.

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 02c454f236
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен си въобразяваш. Ибаче, фитнес инструктур ми е казвал, че е невъзможно прасец да се промени.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 дни
hash: ef482749f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен ако правиш точните упражнения ще има ефект. Майка ми навремето имаше много дебели прасци. Беше слаба като млада, но прасците и наистина бяха много големи. С времето започна да се занимава с йога и наистина и се хармонизира тялото. Вече не са и изобщо дебели, краката и станаха много по-фини и прибрани, дори на по-стара възраст. Може би е добре да се консултираш с някой фитнес инструктор. Но като цяло е хубаво да наблегнеш на упражнения като йога, каланетика, избягвай такива упражнения които развиват кракатаи мускулатурата прекалено много. Също така съм попадала на упражнения в нета- напиши дебели крака в гугъл. Там имаше някакви упражения специално за дебели крака и прасци- ходене на пръсти, на пети, които оформят краката по красив начин. Аз лично съм ги правила едно време и имаше ефект още след първата седмица. Така че да може и да имаш такъв ген, но това не пречи да направиш каквото е по-силите ти за да постигнеш по-добър резултат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 дни
hash: b4b8841f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз ще те посъветвам, като н 6 да наблегнеш на йога или пилатес. Те издължават и оформят мускула хармонично. Гена си е ген, но щом се трудиш доста неща се моделират с усилие и време. Не забравяй хубавото разтягане. Аз съм 165, на 55кг. Леко съм пухкава, сега започнах тренировки в домашни условия. Редувам два клипа на една датчанка. Piyo се казва, смесица между йога и пилатес. Страхотно ми действа. Правя и една програма на полякинята Ewa - Skalpel.
Успех и страхотни летни емоции.

 
  ...
преди: 7 години, 1 ден
hash: bf0459c55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:Благодаря на всички за отговорите! Бяха ми наистина много полезни! Да добавя, че не съм дебела а просто едра, защото баща ми и цялата му рода са такива и явно както казвате гена не може да се промени. Приятелят ми си ме харесва и така де, но аз искам и аз самата да се харесвам. Не харесвам в себе си това, че имам сравнително развити муслули. Също така нямам и талия(никой от роднините ми няма).
До номер 6:Мисля да последвам съвета ти и да се запиша на йога.. от много време го обмислям и мисля, че ще е от полза :) Явно тези упражнения, които аз правя още повече развивам мускулите ми(клякания, тичане и т. н)

 
  ...
преди: 7 години, 21 часа
hash: 70f0179ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   8 - А защо не се хванеш и не намериш спшециалисти? Сещаш ли е? Треньори, диатолози и прочие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 21 часа
hash: 70f0179ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ок, моито родители са пълни. Нокакво правя аз?
Прекарвам поне по 12 часа във фитнеса на седмица и всяка сутрин бягам, ако не навън, то на машината вкъщи. Спазвам диета и ям определени количества, приемам нужната доза виатмини и си правя редовно изследвания, за да проверявам състоянието си.
Та това е, тайната. А и воля трябва. Върни се да ми благодариш след 6 месеца ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker