Напълняване от лекарства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Напълняване от лекарства
преди: 7 години, 1 ден, прочетена 1645 пъти
Здравейте. Аз съм едно 17 годишно момиче и реших да споделя с вас моята история. Откакто имам менструация (от 13 годишна) винаги ми е била доста странна. Някой месец ми идва на датата и изобщо не ме боли, а други месеци ми закъснява доста или дори пропуска месец и идва на следващия, придружена със страшни болки, обилно кървене и съсиреци. Дори няколко пъти ми се е случвало да ми причернее и да припадна. В края на декември 2016-та година бях на изследвания и доста прегледи и се оказа, че всичко е от стрес и хормони и ми предписаха хапчета, които да пия в продължение на 2-3 месеца. След това всичко се оправи и още от първия месец на приема на хапчетата си ми дойде на датата, без никакви болки и беше с нормална продължителност и кървене. Февруари месец също ми дойде на датата, март даже като по часовник си дойде. Всичко перфектно, но дотук. Преди да почна да приемам хапчетата бях 45 кг. на височина 166 см. В момента тежа 62 кг. и продължавам да пълнея. Не мога да спра да ям и не мога да се търпя. С всеки изминал ден плача и не знам докога ще издържа така. Имах плочки на корема, стегнати и доста слаби крака, хранех се здравословно, а сега имам супер голямо коремче, бедрата ми са разплути и огромни, дори имам стрии на гърдите, дупето и вътрешната част на бедрата. Не спирам да ям. През 5 минути чувствам глад. Някои ще кажат, че ям, защото ми е скучно и трябва да си запъвам времето с нещо, но не е така. Имам вълчи глад и не мога без да се натъпча. Преди приемах около 1300 калории дневно и изгарях толкова. Онзи ден си пресметнах калориите за деня и се оказа, че съм приела 4500. На всичкото отгоре от толкова ядене на сладко и вредни храни лицето ми от перфектно без нито едно пъпчица се превърна цялото в пъпки и черни точки. С всеки ден усещам, че все повече се съсипвам. Казах си, че днес ще се постарая, но още от сутринта изядох 4 филии с пастет, после не ядох в училище, върнах се и изядох 3 сухи пасти, 2 вафли и 1 филия със салам. Преди малко си казах, че ще хапна плодове, но дори и с тях прекалих - изядох 4 банана. След малко трябва да вечерям и със сигурност ще се натъпча пак. Много ме е яд на себе си. Едно се оправя, друго се разваля. Яд ме е, че толкова много от приятелките ми бяха пълни, а сега са слабички, а аз съм точно обратното. Не издържам и се съсипвам. Имам нужда от съвет и се надявам да ми дадете някакъв, какъвто и да било, защото има 1 месец до края на учебната година и е лято, а мен ме е срам да се погледна в огледалото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: d61c3dd3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има една българска приказка "тая шия не е от туршия". Не са причината хапчетата, а огромното количество храна, което изяждаш. Това не е нормално особенно за момиче. Така като гледам също се храниш много нездравословно с храни, от които се пълнее - доста хляб, сухи пасти, вафли, т. н. Няма друг начин освен да смениш тотално модела си на хранене.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0540758838
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От хапчетата наистина се напълнява, защото влиаят на хормоните и става страшно. Казвам го от личен опит, лекарски грешки и опити върху мен със всякакви медикаменти ме превърнаха в нещото което не бях аз, също като теб избягвах огледалото и си хапвах доволно. Но един ден просто си казах, че това не съм аз и това трябва да спре, аз изключих от менюто си хляба като цяло, сладкото го ограничих до минимум, хапвам здравословна храна нещата в пакетче от магазина просто ги забравих, газираното също и резултата е на лице, чувствам се добре в кожата си и най-важното не бягам от огледалото, също така движението е много важно ако направиш тези неща съм сигурна, че ще имаш ефект, трябва да имаш желание да промениш нещата иначе няма как да стане, минало е време от както си го написала, надявам се да си постигнала целта си! :) НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ НИКОГА, ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН! :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2c3c8a9687
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От хапчета наистина се напълнява. За съжаление пиша това от личен опит. Една година пих хапчета от които натрупах много килограми, при положение, че се хранех по хранителен режим изготвен от треньор и тренирах. Така че не пишете глупости, че от хапчета не се пълнее, защото дори и лекарят като ми ги предписа ме предупреди, че водят то покачване на теглото, но здравето е преди всичко.
Вече не пия въпросните хапчета и продължавам да се храня по моя режим, свалям, но мноого бавно.
Относно авторката - храниш се доста зле. Наблегни на рибата, киселото мляко, яйцата, зеленчуци, прави си крем супи ако обичаш, но без сметани и подобни добавки. В момента има уникално вкусни зеленчуци, на мен примерно ми е достатъчно да хапна един розов домат за вечеря с малко моцарела и босилек и съм сита.
Другото което е, ходи да тичаш. Вместо да скучаеш и да прекарваш времето си пред компютъра хапвайки нещо вредно си прави дълги разходки, върти обръч и т. н. Варианти много, само желание и силна воля ти трябват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a2fbd9044e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм 1. 66 и съм 44 кг и все се чудя как да как да кача (доста бързо свалям кг по принцип). По едно време преди години като бях на 19 бях качила от хапчета за регулиране на менструацията, пих ги няколко месеца и напълнях с 3, 4 килограма и после ги спрях, така че зависи от хапчетата, от тях специално при мен не е имало никакви последици. Понякога може от разтежа, от бързо сваляне или качване на килограми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker