Оформяне на коремна преса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Оформяне на коремна преса?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2073 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 15 години. Преди година тренирах и имах доста добре изваяни мускули, но винаги съм имала коремче, най-вече в долната част. Тази година напълнях и се заех пак да се оформям. На ръцете и краката вече им личи, но корема пак никакъв го нямам. Правя всевъзможни упражнения, но ефекта липсва. Може ли някой знаещ повече от мен да ми обясни с какви упражнения да си оформя коремната преса и какъв хранителен режим трябва да спазвам, за да премахна коремчето? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 09eb2ed5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много, много, много тичане. Няма нищо по-ефективно от това.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a7efa6c557
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма упражнения, с които да се сваля мазнина от определено място. Просто трябва да свалиш процента телесна мазнина. Увеличи кардиото, намали въглехидратите

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 09227d5603
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като човек който е пробвам мн хранителни режими и е двойнно на твойте години.. ще ти кажа че най, най-ефектвият начин е фастинга. Сиреч 16ч НЕ ядеш нищо и имаш 8ч прозорец в който приемаш храна... никоя диета не е по-ефективна от фастинга и има много научна аргументация. Потърси инфо в нета ;) Също комбинирай със спорт, аз така свалих от 100кг на 85.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9fa19bd58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Упражнения има колкото искаш в Ютюб. Хранителни режими в нета също дал Господ. Най-базово и кратко казано - първо трябва да спазваш много стриктна диета, за да се покаже пресата, а чак след това да я оформяш, уголемяваш, чистиш и т. н.

Лошата новина е, че долният ред най-трудно се чисти, но пък добрата новина е, че си прекалено млада, така че на твоите години би трябвало да стане бързо. С други думи - с подходящ режим и упражнения (които, както вече казах ги има в изобилие в интернет) може да си в топ форма за морето. :)

Така някой да ти дава съвети не си е работа, защото ние нито те познаваме, нито ти знаем структура на тялото, хранителни навици, ниво на спортна активност и т. н. Вместо да чакаш на готово някой да ти даде нещо, ще е по-бързо и лесно за теб, ако знаейки всичките специфики на тялото и организма си, си намериш нещо подходящо за теб самата, защото това, което е добро за Х не значи, че ще е добро и за У. Няма универсална формула за успех, така че ще трябва сама да го извоюваш, защото от само себе си няма да стане. :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7280561d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Запиши се на ртенировки по бокс и ще се стегнеш много добре.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: df63519401
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Както е казал колегата Номер:3, не чдеш повече от половин ден и се стапяш. Примерно вечеряш в 20:00 и после седиш до късно, лягаш и ставаш в 12ч. на обяд. Аз така съм свалял по 2, 3 кг., че ми се оправя корема за 1, 2 дни. Отделно половин час тичане 100 коремни и ще имаш плочки за една седмица ако наистина си толкова стегната колкото казваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 84cf5a8ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората имате много грешно мислене. Мислиш си, че като правиш упражнения за корем ще топиш мазнини само на корема? Това въобще не е така. Всичко се крие в процента подкожни мазнини. За да свалиш този процент тлябва да свалиш килограми. Как се свалят килограми? Калориен дефецит. Изразходвай повече от колкото ядеш и ще сваляш килограми. Всеки човек е различен. Аз свалям килограми на 2000 калории. Твоят организъм ще започне да сваля килограми на 1500 калории примерно. Ти ще откриеш сама какъв калориен прием ти трябва, за да отслабваш. Можеш да ядеш каквото си искаш. Ако искаш яж само шоколад и ако си на калориен излишък ще сваляш. И не ме разбирайте погрешно. не казвам "яжте само шоколад и ще отслабвате". Казвам го, защото когато хората искат да отслабват се лишават от всякакви храни и ядат ро 1 декър краставици и домати на ден. И не е нужно да тичаш като кон по цял ден. Прави го ако ти харесва, не защото се чувстваш длъжна. Тренирай с тежести. Това е най-добрият начин да гориш калории. И спрете да вярвате на някакви диети от сорта на "яжте чесън и мед сутрин на гладно и ще отслабвате с 20 кг на месец". Ако такива глупости бяха верни въобще щеше ли да има дебели хора по света? Всеки щеше да яде чесън и мед (например) и щеше да е строен и стегнат. Прави това, което ти казах и ще видиш резултат. Но не си мисли, че ще стане за седмица. Аз като момче трениращо само и единствено силово имам доста успех с качването на мускулна маса и свалянето на мазнини, а не се лишавам от шоколади, бургери, дюнери и. т. н. Просто следя калорийния ми прием. Пожелавам ти късмет със свалянето на килограми!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker