Красиво за очите, или красиво за сърцето ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Красиво за очите, или красиво за сърцето ?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1797 пъти
Умишлено пуснах подобна тема, с цел да видя кой и защо обича. Дали защото харесва някой на външен вид, или отдава по-голямо значение на вътрешната му красота.
Кое е по-важно за вас, един човек просто да е красив на визия, и нищо друго да няма значение, пък било то да е някой простак, или държите на вътрешната красота на един човек, пък макар и да не е красив?
Няма да крия защо зададох подобен въпрос, за съжаление не мога да се определя като мъж мечта на всяка жена, нито принц на бял кон, но за сметка на това имам много голямо сърце което може да обича, но за жалост това в този свят вече не е важно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: d68e752011
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В баланса е истината. Много хубаво, не е на хубаво са казали хората.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 370ab36a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има си приказка - "По дрехите посрещат, по акъла изпращат". Тя е точно заради това че ако искаш да правиш първо впечатление, без външен вид няма как да стане. В същото време ако искаш нещо повече от пиянска/сексуална вечер ще ти трябва и акъл/сърце.
Просто като всяко друго нещо, трябва да се намери баланса между двете, както и баланса в отсрещния човек.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a81e77a5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Простаците са най-често грозни. Те нямат с какво друга да спечелят, освен с умопомрачителна простащина.
Но истината е, че ако си неприятен за гледане, ще е много трудно, някоя да се навие, да разговаря с теб и да те опознае, признавайки вътрешната ти красота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3255d21f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дори и да е най- красивия мъж на Земята, ако се държи като пълен кретен и не оценява чувствата на другия е едно голямо нищо - поне за мен. За мен е по- скоро комбинация от двете като вътрешната красота и характер са с няколко процента над красотата отвън. Друг е въпроса, че вече малко жени оценяват държанието и жестовете.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fedc60cc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Има нещо, което аз лично смятам за красиво-чар, харизма. Физическата красота пред мен е нищо, ако един човек не знае как да я използва. Дори да имаш най-грозните очи, погледа ти може да бъде прекрасен.. Дори да имаш най-кривите крака, може да имаш най-внушителната походка. Без значение какво имаш и как е оценено то от обществото, в което живеем, трябва да умееш да говориш чрез него.. да се изразяваш чрез него. Срещала съм се с мъже физически много красиви, но винаги е било еднократно. Празните зелени очи, и сочните устни, от който излизат несвързани неща мога да погледам пет минути.. Срещала съм и мъже, който имат много бистър ум, който са много интелигентни, който имат душа... но се срамуват да ме гледат дори, докато разговаряме.
Както на теб, така и на всички мъже като теб бих казала да имат самочувствие зареди личността си :) Факт е, че в днешно време голям процент от хората са оставили егото да контролира личността им, но има и хора, който все още съумяват да бъдат различни! Така че постарай се да оставяш нещо у хората, дори това с което да го правиш да не е перфектно и красиво.. Някоя жена ще го оцени, гарантирам ти. Може би за някой жени никога няма да се прекрасен и съвършен, а може би някоя жена вмомента мечтае да срещне човек като теб.. Искренно ти пожелавам да срещнеш човек, който вижда света като теб! :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0704947641
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен е важна само вътрешната красота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5c743dc249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Както по-горе са ти написали, балнс му е майката, но има още една подробност, докато хората растат и трупат опит, променят приоритетите си. На 20 може да търпят някойя красавец или красавица, изпрезнени от съдържание, но след някоя годинка, директно да подминат поредната лъскава опаковка, чудейки се как са търпяли подобни, докато са били на 20. Свят широк и шарен, хора всякакви.

Лично за мен, духа и характера, винаги са били водещи, що се отнася до сериозните връзки, но също така, трябва да има и физическо привличане. Както всички ти написахме, баланс му е майката.

Един съвет, спри с генерализациите, много е глупаво, а още по-важното, много е вредно за теб самият. Даже и стотна от процента, от това което му трябва на този свят, не ти е известно:)

Търси хора със сходен мироглед на твоя, така опасността от големи разминавания, драстично намалява.

Горе главата, намери неща и причини, които те карат да се усмихваш по-често, защото усмихнатия човек, е много по-приятна гледка и компания, от намръщения, било то й супер красив.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b3e151df14
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Няма какво да се лъжем, естествено, че първо външната красота хваща окото. Когато видиш някой за пръв път, те прривлича външността му, а не характера. Вътрешните качества идват по-късно.

Ако си привлекателен, това ти дава предимство в много неща, дори ако щеш и при търсенето на работа и по време на интервюта. Съгласен съм, че трябва да има баланс. Колкото и да е красиво едно момиче, ако не е интелигентна, всичко е на вятъра. С течение на годините (въпреки, че съм само на 23), става все по-важно за мен момичетата, с които излизам да са интелигентни и да можем да си говорим на всякакви теми.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7fe6697d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9, "Няма какво да се лъжем, естествено, че първо външната красота хваща окото."
Електричеството никак не хваща окото, обаче когато те ТРЕСНЕ, осъзнаваш, че има много по-съществени неща от очевидните...
Ама като гледам - на прав път си. Ще се научиш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c29a6a3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И двете сa ми вaжни. Може дa не е пръв крaсaвец, но е вaжно дa поддържa тялото си. Тa той товa aко не увaжaвa... кaкво сърце, кaкви глупости, ще е по- скоро досaдник увесил се нa врaтa ми.
Кaкво знaчи добро сърце? Aз кaто чуя някой дa кaзвa "от добротaтa си пaтя" нaстръхвaм и изчезвaм яко дим. Товa сa гaдни енергийни вaмпири. Никогa нямa и дa те поздрaвят без дa очaквaт поне поклон нaсрещa. И aко не- aуу, aз добър/добрa, пък другите.
Други пък стрaшно досaдни, според тях обaче просто искaли дa обгрижвaт, блa блa блa- просто нямaт собствени интереси, хобитa, сaмоличност нямaт.
Нaскоро чух от еднa съседкa, че билa също много добрa, зaщото не звъннaлa нa полициятa когaто други съседи вдигaли шум зa рожден ден, пък те не го оценяеaли?? ! Хорaтa сa си нормaлно семейство, не знaм кaкво трябвaше дa оценят, може би поне ръкa дa и целунaт, тa дa си "хaпне добродушкa".
Тa, товa с доброто сърце... въпрос нa личен поглед или НУЖДA!
И дa, първо влизa през очите, включително излъчвaнето.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b3e151df14
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №10, нали не се опитваш да кажеш, че хората първо забелязват характера, а не външният вид? ! Съгласен съм, че вътрешните качества са важни, но красотата винаги прави впечатление ПРЕДИ всичко останало.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5c743dc249
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12, в пост номер 6, вече е разяснено, доста подробно, какво точно е казал номер 9. ПРЕДИ всичко, красотата и излъчването, са две много различни неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker