Ям само мюсли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ям само мюсли
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2107 пъти
Здравейте. Момиче на 16 съм. Ям само мюсли с прясно или кисело мляко. Обсебена ли съм или какво, не знам. Майка ми купува основно тях - за нея е здравословно, както и за мен. А и на нея й харесва това, че отслабвам - 1, 63 съм висока 54кг. Знам, че е много. На границата на затлъстяването съм. Искам да похапна нещо друго, но все не се получава. Просто много обичам мюсли. Тези, които са само с овесени ядки ям, другите не ми харесват. Харесвам също диня, пъпеш, домати, оризови блокчета, нектарини, ябълки, зеле, моркови, зелена салата. Но пък мразя лютеница, кисели краставици, чушки, месо под всякаква форма (рибата ми харесва, нея я ям), варено прясно зеле, туршия, магданоз, лук, целина, кокос, чесън, соя, зелен боб. Тичам всеки ден, но бързо се изморявам и това ме кара да се мразя дори и повече. Как да се оправя? Искам да спра да ям само това и да се почувствам уверено, поне малко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 15c39ca77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   54 кг при 1.63 м височина си е идеално и много далеч от границата на затлъстяването. Храни се разнообразно и здравословно и спортувай, но не се вманиачавай на тема отслабване. Анорексията е много по-вредна от няколко кила в повече.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e7abe3dfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "На границата на затлъстяването"? !? !? !!! Майка ти ли ти го внушава това, а баща ти къде е в тази история, той какво мисли?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c30d9310c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Явно сте на един акъл с майка ти и тя вместо да ти помогне да се ориентираш в живота, те забива в разни неврози. 54 кила на 163, определено, не е граница на затлъстяване, има достатъчно информация в нета. Най-малкото, ИТМ можеш да си сметнеш. Ако се хранеше здравословно, както твърдиш, щеше да имаш сили да тичаш, а ти нямаш. То, зависи и колко си решила да пробягаш. Менюто, гледам, ти е доста оскъдно с нискокалорични плодове и зеленчуци. Те, заедно с въпросното бягане, плюс отслабването говорят за напъни за хранителни разтройства. Ако ти е кеф, продължавайте така с майка ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bf0e67b708
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви ги говориш?? На границата на затлъстяването?? Глупости!!! Много си си добре! Колко момичета биха искали да са като теб! Живеем в свят в който за съжаление външния вид е деформиран от Photoshop, списания и тем подобни. Единственото, което трябва да те интересува е да си здрава. Яж умерено и разнообразно (не всичко трябва да ти харесва). Яж каквото ти харесва, но не все едно и също, така няма да поемаш всички необходими витамини и минерали от които имаш нужда. Не си вреди сама на здравето. Хубаво е че тичаш, това е много полезно, но бъди търпелива, с времето ще станеш по-издръжлива. Тъпение и успех! :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 884e4f6fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти сериозно ли? На границата на затлъстяване? Аз съм 1. 60 и съм 52 кг. Значи аз съм слонче по тези изчисления. И аз ядях все такива неща.. само плодове и зеленчуци и какво стана.. припадъци, умора... нямах сили за нищо. Цикълът ми спря. Казваха ми, че вървя по пътя на анорексията и няма да оцелея и до 20.. на 17 съм. Така че се стегни, яж си нормално, включи и зърнени култури и сирене, кашкавал, пълнозърнест хляб също. Храни се често с малки порции. Спри с това мюсли всеки ден. Разнообразявай! Спортувай често и няма да имаш никакви проблеми. Аз правя всичко това, чувствам се добре и всички ми казват, че имам страхотна фигура. Така че, ти си решаваш, но според мен не трябва да си втълпяваш, че си дебела. Харесвай се, каквато си. А, според мен си идеална с тези кг и височина. Харесвай се, каквато си! Така и другите ще те харесват и уважават!

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3e0b42a945
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Олее вече се чуствам луда. На няколко места в този сайт четох за момичета, които казват, че са дебели и с наднормени тегло ( 1, 70 и 50 кг - момичето се описа като много дебела). Аз съм със същите размери като твоите, но не се чувствам дебела. И аз се храня здравословно, не ям месо и като цяло рядко животински продукти. Храня се основно с плодове, зеленчуци, ядки. Пия голямо количество вода и спортувам. Кожата ми изглежда по-добре, аз се чувствам по-добре. Ще е добре и да приемаш витамини и хранителни добавки. Осъзнавам, че и моето тяло не е идеално, но пък изключително си го харесвам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker