Искам да отслабна и да се стегна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да отслабна и да се стегна.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 16 години. Проблема ми е, че искам да отслабна и да се стегна. Висока съм 154, талия 74, тежа 53кг. Не съм някаква дебела, но имам корем и крака. Знам, че като се отслабва се отслабва навсякъде, но все пак искам съвети и мнения. Размера на сутиен ми в момента е Ц 80, но перфектен ми е Д 75. Та дали ако отслабна с 5 6 кг ще остана без гърди.. :д или не. И също така дали да не изчакам докато тялото ми се оформи, защото все още не е, като женско. Знам, че е малко тъпа темата, но това ме тормози от много време, а в интернет не пише нищо, което ме задоволява, като информация нито ми помага.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 720dbee3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако проблема ти е че искаш да отслабнеш и да се стегнеш, то спри да искаш тогава. Ако проблема ти е че си дебела с малки цици, ако отслабнеш циците ти няма са станат по големи75 както искаш. И ако чакаш да пораснеш и да се оформиш, то формите ти няма са станат по хубави от самото порастване. Даже ще ти кажа че ще ставаш все по дебела и ако на 16 имаш излишни кг, то на 25 и след като родиш ще станеш много дебела.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5ea6a8b435
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първа диета или режим аз препоръчвам на 20 години. Храни се здравословно, недей се мъчи с тренировки и диети.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9b0aac3718
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами направи като всички нормалн хора и започни да ядеш добре и да спортуваш. И повярвай ми, стегнати жени с малки гърди, са харесвани повече от мазните, които не смеят да си свалят сутиена, че да не им стигнат гърдите то пъпа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3e872c477d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, според мен не си особено пълна, даже си си доста добре. Е, не си манекенка, това и самата ти си го забелязала, но ако не си излъгала за мерките си, то определено си момиче, по което би трябвало да се заглеждат момчетата. Даже според мен за килограмите ти имаш доста големи гърди, тъй като чашка Д, пък било то и най-малкият размер си е адски добро постижение. Немалка част от жените по света мечтаят да имат чашка Ц, пък ти с Д си мислиш, че си с малки гърди...

Иначе може да отслабнеш, и да се стегнеш много лесно - започни да се интересуваш от правилно хранене (което е скъпо, но не и прекалено), както и от фитнес, защото на твоите години не си малка, за да започнеш с него. Аз съм мъж и ходя на фитнес от 15 години, и докато преди 10-ина години беше трудно да се видят като цяло момичета/жени в залата, то днес едно поне 25-30% от посетителите в залата са от женски пол, при това на всякаква възраст. Виждал съм момичета на видима възраст не повече от 15 години, а на канго джъмпс съм виждал да се пускат жени с бели коси, които са поне на 55-60 години, така че...

Но със стоене пред компютъра, вайкайки се как искаш да отслабнеш няма да се получи. За съжаление, ако манталитетът е "половин пакетче солети на ден не е проблем и няма да ми навреди", тогава също няма да има положителни резултати. Отделно трябва да засилиш консумацията най-вече на зеленчуците, както и да внимаваш да не прекаляваш с плодовете, защото ако ядеш по 1 килограм ябълки на ден също не е добър вариант. Да, не звучи особено изкушаваща идеята да се ядат всекидневно спанак, броколи, рукола, краставици, зелена салата и т. н., но ако искаш слабо и стегнато тяло трябват тренировки и хранителен режим, така че...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b0fc14188d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отслабване - хранене съобразено случайния енергоразход, среда и начин на живот. Стягане - редовна двигателна активност.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: dbcd96d02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До номер 4 - Благодаря, много за съвета. Чела съм доста по този въпрос с храненето и треноровките, но просто не ми е достстъчно. Аз също искам да ходя на фитес, но ме е срам. Чета постоянно и събирам информация, за да се запася максимално и когато съм готова да зачочна и да няма спънки по време на промяната.
Благодаря и на другите!



От Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker