Не мога да се гримирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не мога да се гримирам
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2506 пъти
Здравейте. Аз съм на 17 г. , момиче и от тази година започнах да излизам по-често, намерих си нови приятели, докато допреди една година бях доста срамежлив човек и почти не излизах от нас. Всичките ми приятелки се гримират, аз също, но все нещо не правя като хората. Майка ми е взела всичко, от което имам нужда - гъбичка за фон дьо тен или наричана още "бюти блендър", пудра, коректор, очна линия, спирала, молив за вежди, но проблемът е, че все нещо не правя като хората. Гледам в инстраграм уроци как да се гримирам, но при мен не се получава. Не успявам да прикрия всичките си пъпчици и все някъде остава неразмазано или по-тъмно и си личи супер много и е смешно. Наистина не знам какво да правя. Знам, че естествената красота е най-важна, но когато не се харесвам и има начини да се променя, защо да не го направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 610c13cbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие наистина го превърнахте в гавра, този сайт. Хората умират от глад, от болести, от тормоз и развалени психика, а тая не можела да се гримира горката.
Както и да е, ти какво очакваш да ти отговорят все пак? Ако нямам лист не мога да рисувам(ако ме разбираш). Не е проблема грима, а това че явно си грозна или просто, че си овца, която подражава на другите.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: dc82a9e0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз съм на 16 и се гримирам доста добре. И аз гледам клипчета в instagram и youtube, но не всичко може да се направи на моя тип очи. Ако очите ти са кафяви слагай по-малко грим. Моите са тъмно кафяви и слагам само черен молив във вътрешната част на окото и спирала. Аз много харесвам светло кафяви червила и постоянно съм с такова. Аз нямам пъпки но има цветни коректори които ще ти ги прикрият. За пъпки е зеления, за торбички под очите е червения и т. н. Веждите трябва да са ти доста по- светли в началото. Никога не слагай толкова много фондютен колкото показват на клипчетата защото бая ще стане на петна (личен опит). Използвай много течен фондютен и ако не намериш твоя цвят по-добре си вземи един тон по-светъл. Ако твоите приятелки се гримират добре накарай някоя да те гримира. Нещо по-лесно което после ще можеш да направиш и сама. Не е толкова трудно. Аз се гримирах по много различни начини докато разбера как ми отива. Моите очи не стават за очна линия защото разстоянието ми е много малко ако и при теб е така не слагай очна линия.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e414ef2851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Гледай видео уроци. С опити ще се научиш :)
Само внимавай да не прекаляваш с грима, защото лесно от ефект може да се превърне в дефект, ако сложиш твърде много.
Бюти блендерът използвай влажен, с нежни потупващи движения и не се старай да прикриващ всяка пъпчица, за да не загубиш естественият вид. :)
Ж28

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fed5ae76a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се прави на това, което не си заради новият ти приятелски кръг...
Най вероятно си младо момиче и нямаш нужда от всички тези глупости на лицето си.
Най много бб крем или фондьотен или пудра-зависи от кожата ти... спирала, черен молив и гланц
Какво ти трябва още?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0cc91d6630
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм така момиче на 14

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 94634a007f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Към номер 1. А ти, уважаеми/а, като не ти е по вкуса и изискванията, какво, аджаба дириш в "Спорт и красота"?! Явно проблемът с грима не може да ти осигури необходимата доза хорски нещастия, за да нахраниш душицата си, мизантроп такъв. Моля модератора, обърнете внимание на този коментар, нарушаващ и четирите правила накуп! Аман от великомъченици, дебнещи в "Тийнейджърски" и в "Спорт и красота", да се заяждат с децата и да им се подиграват, доволно количество сърцераздирателни истории има в сайта, достойни да задоволят болното любопитство на клюкари и извратеняци. Ай сиктир!
Ж 46

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 07429c8bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1, уважавам мнението ти, но не бъди така нападателен към авторката. Все пак сайтът е за всеки и за всичко и тя не е виновна, че има хора, които страдат, нито се гаври като пита анонимно. Да се гримираш не е лесно, а е цяло изкуство, което не е за всяка ръка, както например рисуването.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3d027276ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Като човек, който се гримира от 20 години някъде, мога да ти дам няколко съвета.
1. ХИГИЕНА! Каквото и да правиш не го правиш преди да си си измила лицето, най-добре със специален продукт за почистване на лице.
2. Винаги нанасяй крем.
3. На 17 си и кожата ти е млада и свежа, за това не ти трябва тежка козметика, особено през деня и през лятото. Зимата пудрите и фон-дьо-тенът пазят кожата от измръзване. Пък и ако ще излизаш вечер можеш да сложиш по-тъмен грим за да не изглеждаш като призрак. Обаче посред бял слънчев ден е направо смешно да прекалиш с грима.
4. Пъпчиците винаги прикривай с коректор. Гледай да е близък по цвят до кожата ти и го разнасяй с леки потупващи движения, за да не стои като петно.
5. Колкото до сенките, моливите и очните линии, ами тук пак важи правилото-много пестеливо през деня, малко повече вечер. През деня ти е достатъчно да ползваш малко неутрални сенки в телесен цвят и един слой спирала. Черните драматични линии ги остави за купоните и дискотеките вечер. Същото важи и за тъмните и ярки червила. Ами смешно стоят през деня.
А и нали знаеш правилото? Ако подчертаваш повече очите, устните са неутрални и обратното, ако си с тъмно червило, очите са съвсем леко гримирани? Ако и очите и устните ти са силно подчертани изглежда прекалено изкуствено.
И последно един трик, който работи безотказно. Преди да нанасяш сенки на очите си, ползвай основа са сенки. Така гримът ти си остава на мястото цял ден, а не се събира грозно в сгъвката на окото.
А всичко останало се научава с практиката. И аз в началото не се гримирах добре, да не кажа, че беше направо трагично, но с годините не само ръката ми стана по-стабилна, но и развих усет към цветовете и към лицето си и вече знам как да подчертая красотата си и да прикрия недостатъците си без да изглеждам като с маска.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ceb489064c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Браво, госпожо с №6, поздравления... Тоя, нещастния №1 всеки път критикува и се подиграва на някой, който съвсем адекватно е задал въпрос тук. Ами нали сайтът е за спорт и красота, какво друго да пишат хората тук. Не е задължително тук да пишат деца, има толкова много неуверени млади хора, а пък лично аз толкова полезна информация съм откривала в този сайт. И аз си имам много лични грижи, и съм сигурна, че всеки има, но не си го изливам на никой незаслужено. А като погледнеш и аз влязох тук, за да прочета някой съвет за гримиране-и ето ти умника ръси обиди... Браво, че го поставихте на мястото му..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker