Анаболни стероиди и огромни мускули? Заслужава ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Анаболни стероиди и огромни мускули? Заслужава ли си?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2169 пъти
Какво мислите за стероидите, фитнеса и големите мускули? Ама наистина големи, поне колкото на Марио от "София ден и нощ" (не съм го виждал на живо, но по ТВ изглежда доста по-нацепен от другите мъже в сериала). Всъщност дори още повече, искам да изглеждам като Kali Muscle (за тези които не го знаят - проверете в Youtube. Това е един негър с огромни ръце. Ама не като Гамена или някой друг селски смешник, а само мускули без мазнини). Това става с химия и анаболи, няма как човешкото тяло да изглежда по този начин ако си натурален и естествен. Не знам каква е причината, но винаги съм искал да изглеждам така. И сега ходя на фитнес, но ако застана до Kali Muscle или някой културист, ще изглеждам все едно цял живот щанга не съм поглеждал. Няма място за сравнение. Онези са като горили. Не съм взимал никога нито добавки, нито химия, няма как да съм толкова огромен колкото тях.
Има и друго. Краката на културистите са ми смешни. За мен тренировките за крака и дупе са за жени. На мъжа се гледат раменете, ръцете, гърба, а не бедрата или дупето. Ако си жена е готино да тренираш за стегнато дупе и хубави бедра, но ако си мъж е смешно. Затова не тренирам крака. Мъж с мускулести крака е като жена с мускулести ръце - грозно и отблъскващо. Всички казват, че е от мързел, но не е така - правил съм клекове и подобни упражнения, но не искам да съм с големи крака. Женствено е. Сега е лято и като изляза по потник виждам как мацките ме заглеждат и се възхищават на широките ми рамене и големите ръце, въобще не ги интересуват краката. Дори по-добре, че не са големи. Сега искам още по-широки рамене и още по-големи ръце, затова мисля, че е време да се захвана с химията и анаболите. И мацките ще ме заглеждат и харесват още повече.
Между другото, живея в чужбина. В България повечето момчета ходеха на фитнес, но тук не е така и за момичетата съм като глътка свеж въздух сред морето от слабаци. Виждам как местните момчета ме гледат жално и тъжно, завистта и комплексите им се виждат от километри. Усещането е страхотно, но може да бъде още по-страхотно ако се назобя и стана като Kali Muscle. Какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 381b79a417
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: be3ce885ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ти ако взимаш анаболи, мацките може и да те заглеждат повече, но ти няма да можеш да вдигаш самолета. Отделно има адски много други странични ефекти.

Макар че и в първото не съм сигурен, защото от един момент нататък става грозно и неестествено. Само дето ще си преебеш черния дроб, сърцето и кожата.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 89b4608fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Прочети в нета за страничните ефекти на стероиди и анаболи. Всяко прекалено нещо не е хубаво. А иначе учи и имай хубава работа. Тогава мацките наистина ще се интересуват от теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5844b5a5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво мисля по въпроса ли? Мисля, че имаш грешни идоли, момче. Повърхностен си. Не е лошо да си, но при тебе е прекалено. Не се занимавай с глупости, намери си свястна жена, не такива дето търсят нацепени олигофрени.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e9b5dc32cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Tи си глупак и това е контра провокативна тема. Аз лично употребявам Stanozol и съм доволен от резултата. Разбира се избрал съм го да не е толкова токсичен и резултата е по слаб като цяло. Взимаш едни 60 лв с тебе отиваш в сайта проръчваш 120 хапа и ги приемаш за 5 седмици :) Аз лично качих около 3 кг мускулна маса за този период и съм доволен, отделно че изчистих доста от дебел станах добре :) Вземи си нещо което да станеш V форма това е перфектната форма пич не гледай тия глупаци дебели това са болести за тва са такива в кръста разплути :) V формата е формата на боговете

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 94ffbbc18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз съм слаб и момичетата не спират да ми се натискат. Не знам за какъв чеп ще взимаш. Комплексите са лошо нещо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 630610db76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "На мъжа се гледат раменете, ръцете, гърба, а не бедрата или дупето. "
Всъщност момичетата харесват, да имаш стегнато дупе, а не виснал или клющав задник.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a220c3486a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Без да чета историята ти, само по заглавието ще ти кажа, че въобще не си заслужава. Първоначално ще изглеждаш окей. После обаче остави страничните ефекти, другото е увисналата кожа след време. Кожата ти става все по- зле, когато спреш. Познавам един човек, който взимаше анаболи и сега може да си връзва кожата на възелче.
Ако искаш яки мускули, хубаво тяло, просто започни да спортуваш, да ходиш на фитнес, или на плуване. Плуването оформя страхотно тялото и развива много добре мускулите на краката, ръцете, корема...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 55d4d2d167
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти си жалка картинка с голямо самочувствие. Искаш ли да ти кажа кво е огромни ръце и гръб? Ела в София във Люлин. Там живее мой приятел. 196 висок, 130 килограма и ръка 67. Теб ако те гледат жално, него пък от страх не го гледат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f2413a94ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От големите мускули много тромав ще станеш, а и като спреш да тренираш ще се свият. Важното е да си издръжлив, запиши се на бойно изкуство така и дисциплина ще придобиеш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fe51312eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За какво ти е да си дебел? Повечето такива "баДки" не стават за нищо. Отпуснали са шкембета и блъскат анаболи. Ако искаш хубаво тяло и истинска сила, ходи на лостове или тренирай някой боен спорт. Няма смисъл да ставаш 100-килограмова торба и да не можеш да се подместиш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9f1b9a3020
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пробвай с омнадрен, ако ще взимаш каквото и да било по-малко вредно е. Преди 4-5 години беше 700 лева цикъла за 1 месец. Сега не знам колко ще ти излезе като цена. Има ефект и то голям, това с не ставане на пишката са митове, вредиш си на кожата и черния дроб, с пишката проблем да имаш не знам. Звучиш ми като подрастващ, надали си наясно кво искаш. За идолите ти, тези хора тренират цял живот, не си мисли че от днес за утре с химия става, а й не можеш да си го позволиш попринцип това е скъпо удоволствие да станеш културист. Само като ти видях мнението за краката и ми стана ясно що за "Здравко" ще си. Спортувай за здраве и си избивай комплексите на воля не захващай с по сериозни неща. За да си като тях трябва да се поддържаш със съответните съединения и правилно хранене. Изграждането на едро тяло става постепенно, качваш, чистиш и така до безкрай, никога няма да си доволен от резултата и ще искаш и още и още. Това е като да си тунинговаш колата, все нещо не ти достига. Успех в начинанието :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker