Какъв спорт да започна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Какъв спорт да започна?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1825 пъти
Момиче на 14г. съм, 1. 70, 58-59 кг. Сега ще уча в ново училище, гимназия, и ще прекарвам почти цялото си време за учене. Ходила съм на много спортове, но все нещо е ставало и съм спирала. Вече съм готова да се хвана сериозно с нещо, не професионално, а по-скоро да се занимавам с нещо, защото постоянно ще съм у нас и много ще се обездвижа. Седми клас имах матури и постоянно седях у нас. Цял ден само учих и ядох постоянно. Загубих форма и малко надебелях. Изморявам се като тичам малки разстояния и много ме мързи да правя каквото и да е. Искам да се захвана с нещо. Преди хофих на фитнес, ама не е за мен. Предпочитам да ходя на някакъв спорт и отделно да си правя упражнения у нас. Обмислях бокс, но не знам в каква среда ще попадна. Сигурно ще съм с момчета само, а на мен ми се иска или с 2-3 момичета или сама, само спаринг. Не съм сигурна дали искам да ходя по съзрезания, а и ще е доста трудно и ше ми отнема всичките сили. Но ме влече, защото съм постоянно изнервена, защото ще направя хубаво тяло и защото съм на мнение, че момчетата не са по-силни от момичетата и няма спортове само за момчета. Също обмислям танци, но съм голяма и ако започна сега, сигурно ще съм в група с малки 9-10 годишни момиченца. Също мисля и волейбол, защото съм кажи-речи висока, но не ме бива особено, защото не играя. Тенисът много ми харесва и преди тренирах, но като че ли не е голямо натоварването. Предложете ми нещо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: fc2f8711dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Виждам, че си опитала доста разнообразни неща.
А защо задължително трябва натоварването да е голямо? Пишеш, че си загубила форма, но и че си постоянно изнервена. Защо не опиташ с йога? Това е добър вариант за раздвижване, да придобиеш гъвкавост и в същото време те кара да се чувстваш по-спокоен. Не е нещо интензивно, но нищо не ти пречи да опиташ. Няма да загубиш, можеш само да спечелиш.
Това със състезанията според мен не е за теб щом пишеш, че не си сигурна дали исках да ходиш, а и наистина ще ти взема всичките сили.
Сега се сещам и за други неща - пилатес, каланетика или зумба. Каланетиката също развива сила и гъвкавост.
Дано съм ти помогнала поне малко.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e3235a1c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако бях на твое място бих отишъл на бокс защото си висока,това е предимство също бокса изгражда дисциплина и много други качества

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3268a7f0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мило дете! Ти не знаеш какво искаш! Ти искаш хем да не се уморяваш, хем да има малко натоварване. Хем да не се уморяваш, хем да смъкнеш килограми, да ти се оформи тялото. Няма как да стане. И какво като ще си с малките? Аз също, когато започвах да тренирам джудо, започнах с по- малки от мене, но напреднах, ходих по състезания, взимах медалите и така. Нищо не ти пречи бокса след училище да ходиш. Плуването най- добре оформя тялото, но ще се уморяваш. Истинският спорт уморява. Ако не искаш да се уморяваш, ходи от леглото до тоалетната и обратно. Това не уморява в началото, после не уморява много и така.Също разходките са лек спорт, имат лекичък ефект, но все пак имат.
На теб ти се спортува, но не ти се спортува, нещо такова се получава. Що се отнася за волейбола- повечето волейболисти и волейболистки са над .1 80.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9704cba39e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   MMA

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19b1c84347
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката: Първо благодаря на всички, за милите отговори. 1. Йогата не е за мен. Ще се чувствам глупаво и според мен ще е загуба на време. Не знам дали наистина е така, но това е мое мнение. Иначе много ти благодаря. 2. Прав си, така е. Благодаря, ще помисля. 3. Въпросът е там, че искам натоварване. Но в бокса, то е огромно. И не съм сигурна дали съм готова. Толкова време съм била обездвижена и сега изведнъж да почна, ще е доста трудно, но ще помисля. А отколкото плуването, косата ми е мнооого гъста и няма да имам никакво време да я мия и суша. Но наистина благодаря, за милото държание, знам че нямам угодия. 4. Да, и това е вариант. Благодаря.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3268a7f0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От номер 3:
Косата само ако ти е проблем, то има решение. Можеш да я вържеж много, а и има фризьори( ако разбираш какво имам в предвид), но в началото може да се запъхтяваш, но после се свиква постепенно. Какво мислиш, че ми беше на мене в началото, когато започнах да тренирам джудо? Умора голяма, дори треньора реши, че ще ме направи много издръжлив и всяка тренировка започваше с 200 коремни преси, които докато не ги направя, тренировката за мене не продължаваше, както и още 100 лицеви опори. Стига да искаш, на всичко има решение. Много момичета в джудото бяха принудени да нямат дълги коси, защото и там пречи, но искаха да спортуват и ги скъсяваха. Връзваха ги, доколкото могат и ако пак не беше достатъчно, скъсяваха ги при фризьора. Има ли желание, има и решение, въпроса е да разбереш ти какво желание имаш( да изясни се най- сетне какво искаш).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6d739e3de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тренирай тенис. Много хубав спорт и достатъчно натоварва. И не се уморяваш чак толкова.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 14b0fa7cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не казваш в кое населено място си, но при нас има доста момичета в групите по бокс. Според мен е добър избор, също и кикбокс ако намериш. Онези китайските изкуства са гола вода, не си струва занимавката. На тенис пък ходят доста глезени и невъзпитани хора.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5cf5eefe0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   nedoskiv :
моя спорт е тенис на корт, в него има красота и натоварване

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 384710209d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тенис на корт

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker