L-Carnitine, но как ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

L-Carnitine, но как ?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2003 пъти
Здравейте, момиче на 18 години съм, височината ми е 169, а килограмите 55, в нормата съм, знам това. Проблема обаче е, че имам мазнини, които така и не изчезват. Много бих желала, ако някой е запознат, да ме посъветва за качествен л-карнетин по възможност да е на хапчета, а не течен. От скоро тренирам волейбол, така че физическата ми активност определено е висока в този етап от живота ми. Останалите момичета в отбора тренират от малки, така че са във форма и това малко ме комплексира. Някои от тях дори има плочки на корема, а аз няма как да се съблека по потник, защото сланинките ми веднага ще се видят. Та, молбата ми е, ако някой има информация за качествен Л-карнетин на хапчета, нека сподели марката, от кде мога да го закупя и как да го приемам, при положение че тренировките ми не са всеки ден, а за момента 3 пъти седмично, тъй като работя и трудно съчетавам спорта с работата! Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: b76eb7c9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На "one nutrition" е хубав.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fc6b13fabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно нямаш представа как точно работи Л-Карнитинът, затова и първо прочети повече по темата, а тогава си давай парите за глупости.

Така, както си описала ситуацията оставам с впечатлението, че едва ли не мислиш, че самото вземане на Л-Карнитин и тренировките по волейбол ще ти махнат сланините (които, ако си дала реалните си размери наистина не са много, но аз имам известни съмнения, че си послъгала за килограмите и/или ръста), а това определено няма да се случи, или поне не по начина, по който си го представяш ти. То ако беше толкова лесно и просто...

А плочи на корема ще трябва да се потрудиш месеци наред преди да ги изкараш, така че на този етап свикни да се харесваш такава каквато си, пък с течение на времето и резултатите ще дойдат. И за последно да ти припомня - само с тренировки по волейбол и Л-Карнитин няма да постигнеш нещо нечувано и невиждано като резултат, но определено ще има подобрение във визията ти. Ако тази промяна те задоволява е окей, но ако искаш наистина впечатляващи резултати, то те съветвам да отделиш десетки (минимум! ) часове на четене на тема хранителни добавки, тренировките, видовете упражнения, калории в храните, правилно хранене, въглехидрати, белтъчини, мазнини, полезни за организма и тялото храни, вредни за организма и тялото храни и още много, много, много други неща.

Получавайки познания по темата, ако спазваш стриктен хранителен режим, редовни тренировки, и евентуално тогава вече и вземаш Л-Карнитин, то така имаш шансове да изкараш плочки на корема. Ако ли не - просто няма да ти се получи, защото очевидно нямаш генетиката и метаболизма на други, които могат да ядат в общи линии когато, каквото, и по колкото си искат и пак да имат стегнати и стройни тела. Тъжно е, че едни трябва да се трудят цял живот, за да имат хубави и здрави тела, а други едва ли не по рождение го имат, но такъв е животът. Аз също цял живот се боря с наднорменото тегло, така че знам колко трудно е да постигнеш впечатляващи резултати, когато я няма генетиката, както очевидно е и в твоя случай.

Но пък не се отказвай и тренирай, даже и да не изкараш плочки, то поне ще имаш редица други ползи за тялото ти от редовните тренировки, така че това само по себе си също не е никак малко, за да те стимулира да продължаваш напред и нагоре. :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 24f7571f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Не си тормози организма с хапчета, л-карнитини и тем подобни. За ръста си, килограмите са ти перфектни. Но искаш ли да свалиш нещо, не прибягвай веднага до тях. Има си начин, с правилно хранене и тренировки, повече кардио, можеш и да бягаш на стадион, парк.. храни се правилно, чисто, богато хранене откъм плодове и зеленчуци.. лято сме, има толкова много сочни плодове. Л-карнитин, може и без него. Първо наясно ли си какво той прави с организма ти, че да те кара да се "потиш" а. к. а гориш мазнини. Повярвай, натоварва организма, може и без него. Прочети в интернет има тонове информация, потърси мотивация, тренирай здраво, храни се здравословно и им покажи най-добрата твоя форма! Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4cd863bd18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забрави за тези глупави фат бърнъри, л-карнетина би бил само добавка към тренировъчната ти програма която трябва да е много по-интензивна от игра на волейбол три пъти седмично и хранителен режим което е най-важната част от занятието. Намали си въглехидратите до макс 80-100гр. на ден (малко сутрин и малко преди тренировка), приемай само добри мазнини(риба, ядки), раздели приема на храна в 5-7хранения на ден, тичай всеки ден минимум 5км(в началото ако не можеш бягай, ходи, пак бягай и т. н. също ако можеш да добавиш тренировка във фитнесще е супер) и няма да ти е нужен л-карнетина. А без това което описах по-горе или нещо подобно единственото действие което би имал л-карнетина върху тялото ще е да го трови.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f158e0d829
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами спри да четеш някакви списания в, които има жени скелети с повече жили от на мъж, заради някакви денонощни тренировки и гладувания. Това не е женско тяло. Ти не си дебела, няма нужда да се тровиш. Не трябва да си с твърда мускулатура като на мъж. Все пак си жена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 84a7e47152
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нали...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 505891c94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   МОмиче не се съсипвай с тези хапчета. Като искаш плочки, махане на мазнинки, просто всяка сутрин лицеви опори, коремни преси, до работа и обратно ходене пеша, дори ако е възможно с потичване. Лично аз те съветвам вечер преди да легнеш 200 коремни преси, а за лицеви опори, ако успееш 100 е най- добре, но може и 50. Трудно е, но така става. С хапчетата само ще си отровиш организма. Масово умните хора избягват хапчетата. Сутрин прави 10 лицеви опори и около 50 коремни преси за загрявка. Така се постига. Плочки ще направиш и мазнините ще ти изчезнат( без намесата на боклуци).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker