Красиви хора, разкажете ни какво е да изглеждаш по-добре от другите. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Красиви хора, разкажете ни какво е да изглеждаш по-добре от другите.
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3707 пъти
Заглавието казва достатъчно.
Разкажете ни какви позитиви и негативи усещате от това, че сте привлекателни.
По-лесно или по-трудно намиране на партньор, мнителни ли са хората към вас, уважават ли ви повече, оставят ли ви да ви се размине или има завист и злоба към вас в повече от нормалната доза?
Всичко, което ви се струва по-различно за вас спрямо посредствено изглеждащите хора около вас.
Надявам се да се получи интересна тема с интересни коментари и истории :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: ac0f22ceae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен красотата е субективна. Много хора никога не се чувстват красиви и обратно - не особено атрактивни на външност хора имат излъчване и харизма.
За самата себе си мога да кажа, че бих могла да се определя като атрактивна над средното - висока, снажна, с естествено големи гърди, дълга руса коса, сини очи, светла, но и аз имам своите недостатаци като всеки човек - носът ми е леко вирнат и крив примерно и така нататък, а като дете бях буквално грозно патенце и чак след 14-16 г. започна лицето ми да се оформя, а също и фугурата.
Като цяло обаче не мисля, че има някакво значение колко атрактивен е човек чисто физически. Има и позитиви, има и негативи. Често примерно се сблъсквам с женска злоба от жени, които дори не познавам. Не ми е помогнало особено в живота, освен в това да направя впечатление на съпруга си в началото, но едва ли щях да го задържа ако нямах други качества.
Няма бонус особен, но и негативи особени няма.
Аз лично се държа еднакво и към приятно изглеждащите, и към не толкова добре изглеждащите хора в зависимост от това те как се отнасят към мен. Важно за мен е един човек да е поддържан, да спазва елементарна лична хигиена и да е спретнат. Много хора си занемаряват зъбите примерно или не се къпят редовно, не се перат редовно. Това пречи в живота. Не леко кривият нос. Аз моят нос отдавна можеше да го оперирам, но няма да го направя, макар че имам финансова възможност за това. Просто няма да съм аз... Глупаво е да си въобразява един човек, че красивите хора имат някакъв огромен бонус в живота.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f36f00356a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има много хора мислещи се за красиви. Не всеки човек примерно мисли някого за красив, дори да е такъв. Аз бих казала, че съм красива, но не всеки мисли така или понякога не съм се чувствала така. А за мъжете, гледат жената да е по-отворена, комуникативна.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 18c32dae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Разбира се, че плюсовете са доста повече - за да бъдеш опознат духовно и като качества, трябва първо да бъдеш забелязан от масата други хора. Повече шансове сред мъжете, на работата си по-желана компания от колектива, хората са по внимателни... определено има и негативи разбира се, но те са единствено от жени... завист... опити за съревнование за вниманието на някой и др.. Интересното е, че много често излъчването е много, много по силно оръжие.. добрата комуникация също. В момента водя проучване относно това. Казват, че излъчването идвало от очите и стойката.. други че е от походката и начина на общуване. Определено едните правилни черти и пропорции на тялото губят пред излъчването :)
Бих казала също така че всеки мъж или жена може да бъде красив/а, ако полага грижи и УСИЛИЯ за външния си вид и спортува, защото красотата рядко идва от самосебе си :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1ba4d17ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бях чел една статия на психолог, че често се случва красивите жени да са по-капризни, защото много от тях понеже са хвалени още от малки израстват с убеждението, че сама по себе си красотата едва ли не е достатъчна за всичко и не е необходимо да полагат повече усилия. Ако започнеш да изискваш от тях да са нещо повече от просто красиви жени, започват да го приемат като притискане.

Подобен феномен се получава и при надарените мъже. Много често надарените мъже не правят хубав секс, защото си мислят, че големия член сам по себе си е достатъчен да накара жената да изпитва удоволствие и затова не се стараят.

Негативите на това да си красива жена са подобни на негативите да си богат мъж. Никога не знаеш дали дадения мъж иска да те има заради самата теб или заради красотата (примерно да се изфука, че е бил с красива жена). Т.е. имаш голям избор за партньор, но трудно се отсява зърното от плявата. Както и при богатите мъже - жени бол, ама невинаги е лесно да разбереш коя наистина иска теб, а не парите ти. На някои им личи, но други са хитри и добри актьори и могат да те подхлъзнат.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0c172a4c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ето ви един безценен урок от един грозен човек: Не си и представяш каква полза и късмет може да е това да си непривлекателен - в противен случай се заблуждаваш че приятелите ти са ти приятели заради теб самия - докато ти си надут - високомерен - егоцентричен - СУЕТЕН - и като цяло с високо но неоправдано самочувствие - и така само се заблуждавате а приближените ви "съдружници" се врат при вас само защото излъчвате "величие" - и с това може да си живеете едни няколко си десетилетия докато кожата ви се нагруби - издуе ви се корема - изпъкнат паласки и разни други грозотии - и тогава като шамар съдбата ще ви свести - ще ви напомни че сте смъртни и през тези години само външния ви вид ви е оправял в живота докато вътрешно сте празни и безхаберни - тези неща обладания от външността си рядко би съзрял - той е погълнат от себе си - и това се забелязва навсякъде - и всъщност трябва да сте много предпазливи спрямо другарите си ако имате добър външен вид - не знаете на кого да вярвате - кой е подмазвач - кой истински искрен със вас - докато ако сте отблъскващи или грозни - онзи който е край вас и е със вас значи е тук заради нещо вътре във вас - но за това трябва да имате "късмета да сте грозни" - за да различавате качествените от некачествените хора - останалите мижитурки които градят здраво тяло имат само това - едни набъбнали меса по костите под кожата - и натежават в маса за сметка на това в главата си -
помислете си! - Мислете!

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8031e40d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Хм... Аз например не се смятам за красива. Косата ми е крехка, носът ми е възголемичък, ханшът ми е по-широк, отколкото ми се иска, бюстът ми е малък. Но пък никога не съм страдала от липса на обожатели, даже и сега на 46 години. Мъжът ми често се "оплаква", че като сме някъде на парти, вместо да се заглежда по другите дами, зяпа само жена си. Той от своя страна - в моите очи - е много красив мъж, но пък твърди, че стотици пъти жени са го отблъсквали именно заради външността. Като бяхме студентки (сега като гледам снимките, си мисля, че съм била доста хубаво момиче тогава) всички мои потенциални гаджета ми ги отмъкваше колежка с тегло над 100 кг, но пък с невероятна харизма и чувство за хумор. Знае ли човек... Може би изглеждаш така, както се чувстваш - и това не е мит. Човешките взаимоотношения са като огледало. Ако ти се приемаш за привлекателен, отсрещната страна отразява именно тази твоя привлекателност. Друг фактор е доколко оценяваш хубавите качества на личността и фигурата си. Аз например имам добре оформени стройни крака, затова нося поли до коляното и задължително висок ток. По-широкия си ханш прикривам с рокли, които стоят идеално точно на такъв тип фигура. Костюм с прав панталон и сако също е добър вариант. Тънката си коса нося къса във вид на асиметрична прическа, така че този дефект изглежда като ефект. Не си позволявам дълбоки деколтета и избирам сутиени с подплънки. Доста неща могат да бъдат коригирани визуално, ако човек се замисля над тях. Но най-важно е да излъчва здраве, добро настроение, интелект, любопитство към света и самоувереност. Тези качества вкупом привличат като магнит. Оглеждайки се наоколо, някак не забелязвам красавиците и красавците нито да са по-щаствиви в личен план, нито пък по-успешни в професионален. Понякога даже физическата красота пречи. Веднъж един мъж, когото аз много харесвах някога, след години ми каза: "Ти беше мечтата на живота ми, но така и не се престраших да те ухажвам. Казвах си: хубава е, умна е, успешна е, популярна е, елегантна е.... ами за какво съм й аз?!" И така сме се разминали.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 16f2d59f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, що за глупости?
Изглеждаш жалко отстрани.
Роден си непривлекателен, няма лошо, приеми го. Не е нужно да вадиш от сто кладенеца вода как да си непривлекателен е дар от Бога... просто не е вярно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dc5bdc7191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Красотата е относително понятие. За едни красива за хрути не. Фолкпевиците са идоли за много, но за невинен силикон, устни и това облекло никак не ми допадат. Зависи в каква среда живееш и каква е ценностната ти система. Една жена може да е много елегантна и красива стига да е дозирана в много отношения.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0c172a4c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От номер 5 до номер 7 - прочетохте ли всичко или поне направихте ли си труда да го разберете или просто хвърляте баластра на посоки - обяснил съм подробно и ясно като за простосмъртни отговора на въпроса какви са ползите от това човек да се роди грозен - вие можете ли да ми кажете от сто човека с добра външност колко могат да се въздържат от искушението да потънат в суетата - да си снимат джуките - деколтетата - плочките и т. н - колко от тях запазват разсъдъка си - и остават със себе си - с душата си - без да се самозалъгват -
не казвам че е лошо да си красив - казвам че онези които са красиви по рядко се усещат - аз поне рядко виждам красиви хора надарени с повечко акъл от непривлекателните - и това е защото онези които имат самочувствие съзерцават само в огледалото - не дар а късмет е това да не бъдеш завладян от суета! - то не става по - желание а следствие на външността - и убеден съм че повечето тук не са чували за Ломоносов или Кеплер - нито що е то "слабо ядрено взаимодействие - но пък знаят как да си проскубят веждите кат петли - и да се блъскат с гримове като че с това се хранят - панимаю?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 41dca11d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   5 - Звучи повече като извинение... Но Сун Дзъ е казал, че че всяко падение, трябва да бъде обърнато в преимущество... или нещо подобно.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c63c68973a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Като всяко нещо, красотата има плюсове и минуси. Като цяло в моят живот, това че изглеждам добре предимно ми е помогнало. Много по-лесно съм си намирала работа. Когато съм молила за услуга отново ми е било в плюс, не съм се чувствала подценявана интелектуално. Имам изключително красив съпруг съответно очарователна малка дъщеричка. Друго предимство са комплиментите, които получаваш. За една жена това е от огромно значение да се чувства истинска дама и принцеса. Като минус бих посочила злобата предимно от дамската част, но е имало случаи разбира се от противоположният пол. Но важно праеило е да се поддържаш постоянно, най-вече ти самият да се чувстваш добре, защото когато се чусвстваш добре съответно излъчваш увереност.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 827e80c7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Че какво да е... радваш се на съвършенството дето съзираш в огледалото и не ти пука за никого и за нищо.
Негативите са предимно злобните и не добре изглеждащи дами в обкръжението. А че грозните хора са често пъти и злобни... още Лермонтов е казал всичко по темата. Аз даже и преди да бях го чела изпитвах интуитивна неприязън към грозните жени, колкото и любезни да бяха. И макар и много млада по него време се оказа, че съм била права.
Не слагам всички под един знаменател, но изключениятя по скоро са потвърждение на правилото в разглеждания казус.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 500d03034e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В ерата на селфитата най-важно е да си фотогиничен и забавен, в живота е огромно преимущество да си привлекателен и да умреш да задържиш интереса на другите. Простичко неща, но поставят притежателите на горните качества и на доста изпитания! В живота безплатен обяд няма! Като цяло май на никой не му е лесно... на никой!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b791948245
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   За мен като момче на 16 ми е даже гадно да съм красив,получил съм толкова обиди че приличам на женчо,на пе...раст,толкова омраза и завист,причакваха ме да ми бият шамари,като с това пак обиди стил "да не му повредиш гейското личице",отвратни номера като "искам да те ч..кам като мацка","ще те размажа ве пудел",и това е само част,прибирал съм се с рев и не съм искал да ходя нито на училище,нито да се опитвам да свалям момичета.Ти чуваш ли подобни неща за себе си?Не нали?Аз лично завиждам на тези хора,които не са ги чували и не са били тормозени заради външния си вид!Взех да се обличам с много смотани дрехи,да съм по незабележим,и пак се заяждат с мен,заради тях бягам от училище,развалих си успеха,но и в квартала ми са същите.За момичетата сигурно е ок,но с нас не е така.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e32e9bc2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Има разлика между красиви и привлекателни. Има красиви хора със студено излъчване. Има и симпатични с приятна аура и добри пропорции. Ще напиша и какви са негативите и позитивите от това, но преди това да се опиша. Човек с правилни черти на лицето, прическа канадска ливада целогодишно, не толкова висок но и достатъчно - 1. 84см. към 100кг. без корем и много мазнини. Широк и здрав гръб, стегнати, яки ръце и твърди гърди. Казват ми, че на пръв поглед изглеждам 85 кг.. Значи съм в добра форма и се радвам от този факт. По оценка на хората съм вървежен с прическата и пропорциите си и съм мъжествен с наболата ми брада.. За мен е важно другите как ме виждат, не как аз искам да съм или как се описвам. Не съм се родил с мускули, просто съм с правилна конструкция на тялото и след няколко години тренировки се оформих. Майка ми е хубава жена и баща ми хубав мъж, наследен ген. Позитивите - жените ме заглеждат и не гледат на мен, като на всеки друг с който се разминават. Много мъже ме уважават и се котирам лесно в средите. Негативите са, че има и много жени, които не се престрашават да тръгнат с мен от чувство за малоценност И насадени страхове от стереотип, че хубавците обикновено са женкари и не са с една жена. Заради този стереотип, На 27 години съм с една единствена приятелка в живота си, с която прекарах по-малко от месец! И ЗАРАДИ ТОЗИ ТЪП СТЕРЕОТИП ме заряза! И се получава следното. за хората съм с външна обвивка на играч и Матю Матиращият женските души, а всъщност съм един загубеняк. И само аз го знам. Да имам вид на страшно вървежен мъж, a реално да не съм! И в комуникацията всичко ми е окей! Социализиран съм. и найстрашното във всичко това, че и много мъже ме гледат на кръв и завиждат точно от липса на подобни качества. Мислят си, че си фаворит за женските сърца. Ми, не, не е точно така. Като си хубав обираш и много негативи и то незаслужено. Да гледат на теб, като на някакъв дето ще ми вземеш жените, а те повечето няма и да се престрашат да тръгнат с теб., но Запомнете едно нещо от мен! Като се престрашите да тръгнете с някой хубавец, не е казано че ще ви измами и че ще изглеждате недостойни за него, понеже ще ви засенчва с визията си(тук имаше тема - Не се чувствам достатъчно красива за него" прочетете я. Тя е сериозен проблем при вас жените тая тема). Замислете се, че от него може да имате хубаво дете. Не е нужно да се хващате с по-невзрачни мъже от страхове и предубежддния. Защото както един приятел казва: Мъже като теб да са вече семейни и с по-две деца, не да оплакват една провалена 20 дневна любов. Това което пиша е самата истина за мен и по темата. Ако ме затворят в една зала със 100 жени, повече от половината ще проявят демонстративно интерес към мен, но само с няколко от тях ще имам шанс да създам връзка. И всичко заради скапаните комплекси на хората и нереалните им очаквания. Заключението ми е, че ако ме си част от пейзажа, не си за него. На много от така наречените привлекателни хора, няма да им е окей тук. Защоо го твърдя ли? Защото бях в Италия миналото лято и ми се налепиха жени с предложения за срещи и разговори, само за десет дена престой в Болоня. Привлечени от визията ми. За какво си говорим.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker