Зехтин за коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Зехтин за коса
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1615 пъти
Здравейте,
Въпрос към жените, които се грижат за косата си със зехтин. Та чета и чувам, че зехтина бил много благоприятен за косата. Зехтин съм си слагала на лицето и мога да кажа, че съм доволна, но на косата не съм. Не виждам нищо сложно в това да я намажа със зехтин САМО В КРАИЩАТА, но тъй като аз се изправям всеки път след измиване на коса, питам някакъв проблем има ли в това? Да си измия косата, да я изчакам или да не я изчакам да изсъхне и да намажа краищата със зехтин и след това да я изправя? Ще стане ли мазна, ако не го отмия? Или най-добре да направя така - мажа зехтина в краищата, отмивам както обикновено със шампиоан, чакам да изсъхне и изправям? За първи път ще го пробвам и реших първо да се допитам до дамите със повече опит и знания в това. Тези, които се изправят или къдрят като мен ще са ми от по-голяма полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: dd7e57a47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз ползвам сусамово масло за подхранване на косата. Маслото е подобно на зехтина. Намазвам косата много добре няколко часа преди да я измия. Възможно е да я намажеш и след като вече си я измила, но в крайна сметка тези масла, включително зехтина, придобиват вредни качества, когато се нагрият, напр. с пресата. Не бих рискувала със зехтин да намажа косата и после да мина с преса. Дали няма да придобие неприятен мирис

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fb83286a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз си от известно време преди да си измия косата си впръсквам в корените смес от ябълков оцет, зехтин и много малко вода. Впръсквам и хубаво масажирам скалпа си. Стоя около 30-40мин., след което изплаквам с шампоан, а след това нанасям и балсам по дължините си. Това го правя, защото скалпа ми много се лющи и косата ми изглеждаше ужасно. След само 1 процедура скалпа ми се изчисти и косата ми стана супер лъскава, но не МАЗНА. Няма да ти се омазни косата. Имам много дълга и гъста коса, която е много трудна за поддържане и тази маска ми влияе много добре. :) По принцип не използвам сешоар, но последните пъти гледам да си я изсуша хубаво, за не се спарва скалпа ми, като стои мокър дълго време. Нанасяла съм зехтин и по дължините на суха коса и после съм я продухвала със сешоара. Действа много добре! Успех! :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e930f7f52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Зехтин ползвaм зa мзски преди и/или след измивaне нa косaтa. Втривaм няколко кaпки по крaищaтa, подхрaнвa ги и овлaжнявa, дългa ми е косaтa и зa долнaтa чaст си трябвaт повечки грижи.
Но aз не ползвaм сешоaри, нито преси, косaтa ми си изсъхвa естествено и не я изпрaвям, но знaм, че не е ок идеятa зa топлиннa обрaботкa с мaсло.
Също ползвaм дори по-често кокосово мaсло.
Зaехтин имaм и в едно буркaнче в бaнятa, понякогa със содa бикaрбонaт, понякогa със зaхaр. Идеaлнa смескa зa пилинг нa лице и тяло и след товa кожaтa стaвa мекa кaто копринa зaрaди зехтинa.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker