Стадиони - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Стадиони
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1346 пъти
Здравейте. Моля историята да бъде публикувана. Става въпрос за факлите и знамената по стадионите. Само членовете на фракции и фенклубове ли имат право да палят факли и да развяват знамена? Ходил съм на хиляди мачове, но нямам представа как стоят нещата при този случай (специално за България). Ходил съм на мачове в Мадрид, Москва, Дортмунд, Истанбул (там има вувузели и тъпани, които се продават пред стадионите). Моля още веднъж историята да бъде публикувана, благодаря предварително за отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9331a4a5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Принципно никой няма право и това се санкционира спрямо устава на БФС. Всички пиротехнически средства се внасят в стадиона и използват нелегално и след това съответния клуб, чийто фенове са го направили, плаща глоба, май беше нещо от сорта на 300 лв за факли и димки. А за знаме, ако си имаш можеш да го внесеш без проблем мисля, стига прътът на който е окачено да е тънък и не много дълъг, за да не е възможно да се използва като оръжие. Все пак е възможно полицията да ти направи проблем, не съм сигурен. За транспарант никой нищо няма да ти каже.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a158599aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ако съответният клуб е проготвил предварително факли, димки и знаюена? Само членовете на съответните фенклубове и фракции ли ги използват? Аз не членувам нито във фенклуб, нито във фракция. Специално за Истанбул давам пример, бях на мач на Бешикташ от Шампионската лига. Имаше и знамена, и факли. Знамената С ЦВЕТОВЕТЕ НА КЛУБА ПОДЧЕРТАВАМ бяха около 50 и само една група хора ги развяваше, имах наблюдения. Факлите бяха около 500-600, като бяха палени от хората, които се намираха до оградите, както и от качените на самите огради (тоест кажи-речи същите, които развяваха и знамената). Иначе имаше и флагове на държавата, но те бяха "по-общодостъпни". Също така там, както и по други европейски стадиони, не е проблем да снимаш и правиш клипове. В България някакви комплексари ти мрънкат, че го правиш. Не е проблем според мен, все пак трябва да остават спомени, виждал съм много хора да го правят, аз също го правя. А и факлите и хореографиите са безспорно сърцето на трибуните, комплексарите най-чедто за тяхното снимане мрънкат. Главно тия от фракциите и фенклубовете. За тях питам дали само те могат да използват ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНИТЕ на трибуните знамена с КЛУБНИ ЦВЕТОВЕ и факли. Пак казвам, не членувам нито във фракция, нито във фенклуб. Благодаря още веднъж за отговорите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker