Първо състезание по мма :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Първо състезание по мма :)
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2196 пъти
Здравейте! На 16 години съм и тренирам ММА от 5-6 месеца. Първите 2-3 месеца тренирах в един клуб и след това го смених, понеже ме съветваха да се запиша там, защото е по-добре. И така тренера ме вкара в групата за проекто-състезателите. Висок съм почти 1. 80 и тежа 60-61 килограма и други бойни спортове преди ММА не съм практикувал. Много искам да взема участие на това държавно първенство, но се притеснявам защото знам, че адреналина ще е голям, а и на моите килограми има доста добри състезатели, както разбрахте дебютант съм. И така може ли някой, който има опит в сферата на бойните спортове да ми даде някакъв съвет, тоест какво да очаквам и т. н, а и може да ме мотивира и успокои допълващо. Силната ми страна е боят в стойка, в граплинга техниката я имам, но ми липсва малко сила, нямам време за лостове и т. н. Много ще съм ви благодарен ако ми дадете някакъв съвет :) БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 233f358d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   https://www.youtube.com/watch?v=RpHKvHOw-nQ

Дано разбираш английски. Ще схванеш идеята.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cce43eb6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-добрият ми приятел тренираше ММА в продължение на години, гаджето ми тренираше няколко месеца, познавам отбора и треньора. Техният тренер не им даваше да се пускат в по-сериозни състезания, ако не мисли, че са готови или ако са тренирали от малко време. Ходила съм на състезания, за да ги подкрепям, на последното едно момче го изнесоха с линейка, добрата новина е, че дори да се стигне до там, хората реагират много бързо. Съветът ми е да не отиваш на състезание, ако не се чувстваш готов, а когато се запишеш да тренираш много усилено и да избягваш всякакви нерви отностно състезанието.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 06ac35c41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Тренирам от 11 години джудо и самбо и от 2 години ММА.. Съветът, който ще ти дам, е да си дадеш време и да не бързаш със състезанията.. Тренирай още 5-6 месеца и тогава, аз лично съм състезател, но на ММА не се пускам умишлено, защото повечето състезатели са се вкарали във филма и не пазят противника, а една контузия те вади и от тренировки в най-добрия случай за един месец..
Все пак, ако си крайно решен да участваш - дръж стойката, щом си добър там, пази дистанция и гледай да пазиш влизания в краката, бъди спокоен, макар че няма да си.. Наблюдавай състезателите в твоята категория и се учи и с гледане.. Ако загубиш не се отчайвай, защото залата и състезанията нямат нищо общо.. И все пак дори да не участваш отиди и гледай! Само напред и нагоре!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 01a0fc044a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Внимавай и гледай с кой се биеш. Половината са на този ринг, защото имат по 3 условни и боя на улицата ще ги вкара в затвора, но тук гледат да те намлатят. Удъри в гърлото, плюене в очите, подсечки, хапене - случват се доста често - реферите са изключително слепи на моменти. Ако са някакви муруци с бръснати глави и 40 татуса, може би не е добра идея... освен ако разбира се, не си падаш по таиква.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f5cd5e2592
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за съветите :) Относно притеснението, то не е дали ще загубя или спечелч, защото много искам да взема участие, а и да падна това си е трупане на опит и ще ми е от полза за по-напред. Притесневам се от това да разочаровам тренера и моите съотборници, а и като знам, че и ме гледа публика също така се притеснявам да не получа подигравки от другите отбори и т. н. Предполагам и вие които имате голям опит в тази сфера знаете чувството, точно зареди това и споделих тази история така да се нарече. Благодаря ви за съветите :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 06ac35c41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Притеснението и сценичната треска са неминуеми.. Това не трябва да те притеснява въобще, както ти написа, а и аз в горния си коментар, дори и само да гледаш или участваш и паднеш - пак си е опит.. Това е и смисълът на състезанията - трупаш опит и се учиш от грешките си..
На коментара след моя по-горе - и аз имам татуси и се подстригвам късо, също така тренирам ММА.. Това не пречи да съм студент с отличен успех, да не съм задържан и осъждан никога и да съм интелигентен и съвестен гражданин.. Изказването Ви е глупаво и нелогично, не поставяйте хората под общ знаменател и не съдете по външния вид.. Смешно е, а и е малко незряло.. За съжаление сте прав обаче, че повечето с подобен външен вид спадат към описанието Ви, но дай Боже да се оправят нещата...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker