Комплекси, много комплекси. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Комплекси, много комплекси.
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1768 пъти
Момче съм на 23 и НЕ се харесвам...
Още от малък се мисля за грозен и избягвам да се усмихвам защото мисля, че усмивката и зъбите ми са грозни. Като бях в 4-5 клас имах много кариеси и сега половината ми зъби са с грозни черни пломби. Но дори да бяха здрави, мисля, че самата ми усмивка е грозна и смешна, затова не се усмихвам, а хората си мислят, че е защото съм тъжен. Ако някой ми се усмихне или се държи добре с мен, се чудя защо го прави и че сигурно ще иска нещо от мен, защото не виждам причина хората да ме харесат и да са добри.
До 10-11 клас бях много кльощав, всички ми се подиграваха, а по-здравите момчета ме биеха защото слабите сме лесна мишена. Започнах да ходя на фитнес, бях много упорит и дисциплиниран, не взимах никакви добавки, просто ядях много и тренирах много, само след 3-4 месеца хората не можеха да ме познаят! Спряха с подигравките и никой не ми посягаше, но аз вътре в себе си останах същия кльощав комплексар. Въпреки мускулите все още не се харесвах, защото започнах да се сравнявам с другите от фитнеса, които бяха по-здрави от мен и аз пак се оказах аутсайдер. Постоянно се гледах в огледалото, дали ръката ми е станала по-голяма и дали гърба ми е станал по-широк, дали плочките ми са станали по-яки...
Не харесвам фигурата си защото имам широк таз и голям задник, в тази част на тялото изглеждам като дебела жена. Тренирам за крака и също са здрави и задника ми е стегнат, но просто е голям и широк. Като се погледна в огледалото раменете ми не изглеждат по-широки от таза и това много ме дразни, супер женствено е!
Висок съм 1. 82 м, но имам някои познати които са 1. 90 и нагоре, сравнявам се с тях и се чувствам нисък, искам да съм по-висок. Познавам един баскетболист, ходих на мачове няколко пъти да го гледам, еми всичките са от 2 метра нагоре... повече не отидох. А това не мога да го променя, мускули се правят, но височина - не.
Имаше няколко момичета които ме харесваха, но аз не направих нищо, защото не ми се вярваше, че някоя може да ме хареса и се чудих какво толкова са видяли в мен. Те си помислиха, че не им обръщам внимание нарочно, а то беше защото не си вярвах и си мислех, че ще се изложа ако излезем на среща. Сега съжалявам за пропуснатите шансове, но вече е късно. Другият комплекс е заради жените които харесвам. Не харесвам слаби жени, предпочитам по-закръглени и пълнички. Не дебели, но пищни. Обаче повечето хора приемат за красиви само слабите жени и си мисля, че ще ми се подиграват ако ме видят с някоя по-закръглена. Също така не вярвам, че имам право на претенции към външния вид на жените, защото аз самият не се харесвам. Няма как грозен мъж да има претенции към жените!
Последният комплекс и последния гвоздей в ковчега на самочувствието ми е... размера на пениса. Като всеки друг човек и аз съм гледал порно, където са огромни, не знам колко сантиметра са, но изглеждат доста по-големи от моя. Жените също гледат порно и знаят колко надарени мъже има там, затова не виждам причина да харесат моя, като знаят, че има 2 пъти по-големи. Не вярвам, че мога да задоволя жена, въпреки че е 14 см, не е 10 или 11, което вече е супер малко. Сега сигурно ще кажете, че има пръсти, орална и други неща, но това са глупости, убеден съм, че жените предпочитат голям пенис пред пръстите, в което няма нищо лошо, не ги съдя. В сайта има теми където се говори за размери, еми повечето казват, че са им 17-18, включително има и жени които пишат, че са правили секс с мъже с 20-сантиметрови, та къде съм тръгнал аз с моите 14? По-добре да се скрия някъде.
Ако някой е прочел докрай - извинявай ако съм те заредил с негативна енергия, но поне в анонимен сайт е лесно човек да сподели всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9828a70564
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам, че е тегаво и че звучи странно и банално, но мамка му - спри да гледаш толкова негативно към себе си. Спри да се сравняваш с другите, перфектни хора няма. Важното е да си щастлив, а в твоя случай това ще се случи ако работиш усилено над психиката си. Няма смисъл от това да се сравняваш с другите, защото колкото и да е тъжно ВИНАГИ ама винаги ще има някой който е по! По- красив, по- висок, по-слаб, по-умен и т. н. Но това не е повод ти да се затваряш в себе си и да се лишаваш от някакви емоции. На 23 години си и е крайно време да си кажеш 'майната му' и да се наслаждаваш на живота. Прочети някоя друга книга за самочувствието, гледай надъхващи клипчета и наистина по-често си казвай 'майната му'. Спри да бъдеш толкова самокритичен и работи над самочувствието си. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cd7d53481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма са даваш мой!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4f914bfbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти кажа едно - всичките ти проблеми са единствено и само в главата ти. Ако искаш да оцелееш психически, трябва да спреш да се сравняваш с другите. Това е.
Забелязала съм, че хората, които са неуверени по отношение на външния си вид, просто не са имали по-страшни житейски проблеми, за да пренаредят приоритетите си и да осъзнаят, че има и далеч по страшно от това да имаш несъвършена фигура, тънка коса, криви зъби или нос. Ако виждаш, чуваш, дишаш, движиш се без нищо да те боли, ако ти и близките ти сте здрави, ако имаш любовта и подкрепата им, ако имаш свестни приятели, ако никой не те тормози психически или физически, ако имаш топъл дом, достатъчно и пълноценна храна, средства да живееш и да се образоваш, тогава всичко ти е наред, само че такива като теб са твърде заети да се съмняват в себе си и не го осъзнават. Понякога, за да помъдрее поне малко човек, животът трябва да му стовари някоя беда на главата, за да разбере кое наистина е важно, но не е нужно и при теб да става така. Самият факт, че полагаш усилия да подобриш това, което не харесваш в себе си означава, че заслужаваш поне малко сам да се уважаваш. И е абсолютно задължително е да спреш да се сравняваш с околните - това е най-лошото, което може да си причини човек.
Познавам хора като теб и с времето започнах да ги отбягвам, защото са несигурни, мнителни и завистливи и най-вече - дълбоко нещастни и недоволни от себе си, и съзнателно или не проектират чувствата към себе си в отношението си към околните. За какво ми е да прекарвам времето си с хора, които се ненавиждат, но си го изкарват върху мен.
Или се научи да се цениш и да се радваш на живота си, или годините ти ще минат във вечно неудовлетворение, нещастие и самота. Имаш избор.

Ж39

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker