Как да имам плочки на корема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да имам плочки на корема?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2259 пъти
Здравейте, момче на 18 съм. В момента съм 82 килограма и съм висок около 182см. Реших, че искам да имам плочки и от 4 дни почнах да ям по-малко, трябва да приемам само по около 1200 калории дневно, за да свалям по около 1кг на седмица. Реших и да тичам по 3 пъти в седмицата, за да изгарям калории. Пуша цигари, от което също изгарям калории. Имам нормално телосложение. Мислите ли, че ако смъкна до 72 килограма ще имам плочки? И колко време би отнело това, като имаме напредвид, че приемам само половината от калориите, които трябва да приемам дневно и, че тичам 3 пъти в седмицата по 7км., също в дните в които не тичам обикновено ходя по около 5км. на ден. Плана ми беше да правя и упражнения (лицеви опори, коремни преси и клекове), но не съм свикнал на голямо натоварване и от тичането краката ме болят доста след това, тъй че докато свикна няма да правя упражнения или поне не всичките. Започнах да ям главно мюсли с кисело мляко, също и плодове, дайте съвет какво друго мога да правя, за да постигна това, което искам по-бързо. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: ebd5eb62c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почти всичко, което си написал е погрешно.
1. От цигарите не се горят калории. Намаляват апетита само.
2. При такъв калориен дефицит ще свалиш килограми, но най-много от мускулна маса. Освен това, само калориен дефицит забавя метаболизма, което ти определено не искаш.
3. Мюсли, плодове.... те са пълни с въглехидрати

Известна е максимата, че плочки се правят в кухнята.

1. Увеличи аеробните натоварвания- бягане, велоергометър, плуване.

2. Прави си лицевите упори, коремните преси и клековете.

3. 1200 калории е голям калориен дефицит.

Твоят БМР е около 1990 калории на ден (можеш да го провериш тук https://www.bodybuilding.com/fun/bmr_calculator.htm)

4. Приемай 1600 калории на ден, на 5 хранения, но най-важното е да махнеш въглехидратите. Тези 1600 калории да са от високо белтъчна, ниско въглехидратна диета

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 99b73a032b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пичага аз съм 185 и 64 кг и пак нямам плочки. На 15 съм, ако е от значение. Прави и три пъти в седмицата упражнения за корем и продължи със същия план докато не оформиш хубава преса, но изисква време. Преди имах преса, но играх баскетбол абсолютно всеки ден по 4 часа.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e5f14c8e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   2 - За твоя ръст, ти си изключително слаб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 211220f373
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторът, ако не се майтапи с нас, то тогава е някакъв абсолютен уникат - допуснал е горе-долу всяка възможна грешка, която може да се допусне, когато човек преследва изкарването на пресата. :D

1. Не знам как си смяташ калориите, но си в огромна грешка, че консумираш само 1200 калории, което са около 250 грама мюсли, 1 кисело мляко и 1 плод, като това е за абсолютно целия ден. Не може да тичаш и/или ходиш по 5-7 километра на ден и да си на 1200 калории, просто е невъзможно, а дори и да го правиш е по-вероятно да си докараш някой проблем, отколкото да изкараш пресата.
Увеличи калориите и приеми, че е важно от какво си ги докарваш, защото мюслито е меко казано голям враг на плочките и адски НЕздравословна храна, пълна със захар. Обикновените овесени ядки са здравословната алтернатива за закуска. Но избягвай всичко, което има захар и/или мазнини, с изключение на ненаситените, които може да консумираш умерено. А кои мазнини са ненаситени - е, не може всичко наготово, трябва да се поровиш малко в нета, определено ще ти е от полза.

2. Пушиш цигари - това изобщо няма какво да се коментира, защото е вредно не само за плочките, а за здравето като цяло, макар пушенето на цигари като цяло да не изключва възможността да изкараш пресата, но прави нещата доста по-трудни.

3. Тренираш вкъщи - домашните тренировки са пълен тестис (ако кажа другата дума ще ме цензурират), така че е хубаво да ходиш в зала, където да не залагаш само на лицеви опори и коремни преси, а на базови упражнения, защото хубаво тяло и плочки не се градят с тези упражнения, това доста отдавна се доказа, че е мит. Да, тези упражнения сами по себе си не са лоши, ама ако нямаш хубав ген (какъвто ти очевидно нямаш), то чакай да изкараш преса с коремни преси и лицеви опори в домашни условия...

4. Прекаляваш с кардиото - да си виждал маратонец с плочки? Те са кожа и кости, и пак нямат така желаните от теб плочки. Защо? Защото горят и мускулите си, а освен това не тренират достатъчно интензивно бягане. А защо спринтьорите всичките имат плочки? Защото правят високоинтензивно кардио с много спринтове, и не прекаляват с бягането, следователно или не горят мускул, или и да горят е съвсем малко.

5. Плочки няма начин да постигнеш бързо - все ще ти се наложи да изчакаш ПОНЕ няколко месеца. 18 години си живял така, че да нямаш плочки - еми, ще са ти нужни едни поне 3-4 месеца изключително СТРИКТНА ДИЕТА и здрави тренировки, за да извадиш някаква видима преса.

Честно казано, абсолютно не вярвам да постигнеш някакви резултати, защото ми се виждаш като човек, който иска някакъв едва ли не вълшебен елексир, който да изпие и плочките сами да се появят. Е, такива хора по света има предостатъчно, ама този елексир така и не е измислен, поне не все още.

Чети в интернет и гледай видеа, но не на разни самозванци, а на хора, зад чиито думи стоят резултати от реални изследвания. С правилен режим на хранене и подходяща информация може да изкараш пресата. Това ти го казвам от позицията на човек, който до 31 годишна възраст не вярваше, че изобщо има някаква преса, но след това буквално за 3-4 месеца изчистих много добре и се оказа, че не само, че имам преса, ами и тя е доста видима и съответно сега дори мога да се фукам с нея. Е, свалих 25 килограма, но огромна част от тях бяха мазнини, така че като цяло съм много доволен от резултата.

Успех ти пожелавам в смъкването на килограми и изкарването на пресата, дано пък да успееш! :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a6e26ed6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Плочки няма да имаш ако само отслабваш. Трябва да си стегнеш корема, ходи на фитнес и тренирай повече корем и ще имаш плочки. Аз съм 185 и съм 70 килограма, да слаб съм обаче съм релефен, но бягам по 10 километра и тренирам всеки един мускул както следва за релеф, не толкова за мускулна маса. На тебе ти трябва същото.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 84f9108e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Закъде бързаш? Само желанието ти да е "по-бързо" изключва целенасочеността в тренировките, каквито и да са те.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker