Мъчителни килограми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мъчителни килограми!
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1836 пъти
Добър вечер! Момче на 16 години съм. От както се помня винаги съм бил "пълен'. Висок съм 1, 69 и тежа 98 килограма. Може някои от Вас да се учудят: но при мен излишните килограми, винаги са се трупали в долната част на тялото -бедра и дупе. В корема съм си така добре, нямам толкова излишни мазнини - но в краката, главно в бедрата положението не е толкова розово. Може и донякъде да ми е генетично заложено, защото майка ми, баща ми и двете ми сестри /близначки/ също са с крушовидно телосложение. Правя доста усилена физическа активност- за да подобря теглото си, но без резултат! Като сваля някой килограм-после се отпускам и двойно си го възвръщам- и то пак ми се отразява в бедрата и в задните части също- направо умирам от комплекси, защото по принцип на мъжете първо им расте корема, а при мен е обратното! Не съм спазвал никакви диети, хранил съм се нормално- не преяждам, но като че ли- хапна ли малко повече от нужното и ми се лепи. А и най-гадното е, че ми се образува целулит по бедрата и по дупето! Спрях с кардио-упражненията, защото напоследък, често ме болят коленете. Ужасно съм се комплексирал! Особено, като се вмъкна в някои дънки, направо не е истина! Не знам вече какво да предприема, за да смъкна тези мъчителни излишни мазнини от бедрата си! Моля, Ви дайте ми съвет как да се оттърва от тях? ! Благодаря, Ви предварително!

Мариян

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: a1a082841a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, имах подобен проблем момиче съм на 16 години. Висока съм горе долу колкото теб и тежах 86кг. От 2 месеца съм на режим без въглехидрати и в момента съм 79кг. Прочети в интернет повече за безвъглехидратната диета. Всъщност не е точно "диета" трябва да ти стане начин на живот. Знам колко е трудна борбата с килограмите, но в никакъв случай не бива да се предаваме. Трябва да забравиш за всичко пакетирано, всичко, което съдържа брашно и захар. Не си мисли, че гладувам даже напротив бих казала, че хапвам доста просто режимно. Потърси във фейсбук има много групи с този вид хранене и се включи. На мен ми действа много надъхващо, защото продължавам да се боря с килограмите.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9a8de8da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Плуване!!! От плуване няма да те болят коленете. Тичане в никакъв случай!!! Аз съм на 37 години, 180 см, 75 килограма и не бих казал, че съм слаб. Представям си какво им е на коленете ти, по-малки от моите, а носят 20 кг допълнително. Но на теб не физическата активност ти е главният проблем. За нея можеш да мислиш едва след като свалиш поне 10-15 кила.

Сега за женското дебелеене. Вече си се повредил и са почнали хормонални изменения и ако не вземеш крути мерки скоро и женски гърди ще направиш. Не се шегувам изобщо. Стресни се и спри да се тъпчеш. Няма начин да се храниш нормално и да си толкова кила, просто явно не знаеш какво е нормално.

Моите хранения днес:

1. закуска - чаша овесени ядки с кисело мляко, орехи и стафиди.
2. обяд - две запечени филии с кашкавал.
3. някакво междинно ядене - среден дюнер
4. вечеря - чаша пилешки бульон. свинска пържола със зелева салата. филийка хляб. едно киви.

Това ми е храната днес при близо час каране на велосипед в града. Ти трябва да ядеш ДОСТА ПО-МАЛКО!!!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7f0e948d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора съм: Храня се единствено три пъти на ден - закуска, обяд и вечеря- без абсолютно никакви междинни хранения! Сега отново съм на диета -, /цял живот ще си бъда на едни прости диети/, да ходя на плуване, може би някои ще кажат -Ми той е мързелив, ленив, не обича спортните занимания, затова се е докарал до това положение, но истината е, че обичам да спортувам! През 12-13-годишнината си, започнах да трупам /както споменах/ доста килограми в бедрата, а и тогава се храних доста безобразно иии всичко ми се отрази и сега си нося последствията! Но не съм се отказал, старая се поне - поне да смъкна до 80 килограма.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a4ef88600f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто е-въглехидратите най-бързо се разграждат и доставят енергия до тялото, но колкото повече въглехидрати ядеш, толкова по-малко мазнини изразходваш и те се запасяват. Момиче на 16, тежах 83 кг преди месец, а сега след като се придържам към това да ям по-малко въглехидрати отслабнах с 6 кг. Правя по 20 минути упражнения на ден и ходя поне 4 км на ден.
Има храни, които можеш да ядеш колкото искаш-сирене, кашкавал, риба(печена), мляко, всякакви зеленчуци, плодове(без банан) и тн. Свинското месо, хляба, майонеза, сладкиши само доставят вредни въглехидрати. Белтъците ти помагат да изградиш мускул, а не мазнини. Можеш да започнеш да следиш и колко калории приемаш на ден.
Ако обаче наистина проблема не е в храненето, тогава отиди при лекар, защото явно си получил хормонално объркване, което е причината за целулита и тн, което лесно може да се оправи чрез определени медикаменти и няколко изследвания. :)
Но вземи мерки и то сега, защото това може да ти попречи да имаш деца в бъдеще, да повреди бъбреците ти и много други органи.
Всичко, което ти казвам, ми е казано на мен от лекар. Плуването също е чудесно идея, тъй като то извайва тялото без да усещаш напрежение.. аз лично мисля да го започна скоро. Успех!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker