Съвети за перфектно тяло ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Съвети за перфектно тяло ?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2130 пъти
Здравейте! Ще ви запозная една идея по-подробно с моя начин на живот! Навърших 18 години наскоро, момиче съм. От много мъничка тренирах гимнастика и балет, до 7ми клас. Тогава пропуших, започнаха глупостите и тн.. до там с какъвто и да е спорт и движение. Винаги съм била много слаба, нормална височина, тъпкала съм се с какви ли не храни и боклуци, никога не съм спазвала диети, никога не съм се ограничавала. 8ми клас тръгнах с 10годишен по-голям от мен, минах на самостоятелна форма на обучение. В продължение на 4 години спя до 1, 2, 3, 4 часа следобяд, лягам си по нощите, нямам никаква работа, никакъв режим, тъпча се съответно с каквото ми падне, никакво движение, никакъв спорт, единствено правехме много секс с въпросното момче, много танцувах вечер по дискотеки и тн. (след такива вечери свалях по 2-3 кг) и пак си бях слабичка и висока. След 4 години се разделихме и от първия месец почнах само да качвам килограми. Не знам какво се случи, но се върнах там където тренирах преди години, но вече като помощник треньорка ( не извършвам почти никаква физическа активност ). Сега съм висока около 1. 70 -75 ( нямам представа честно казано ) и от известно време поддържам постоянни 54 кг. , преди няколко седмици бях 49 кг. постоянни. Искам някой да ми помогне и даде съвет какво да правя и с какво да се храня. Ако трябва ще разменим и координати. НЯМАМ никаква представа от протеини, въглехидрати, белтъци и тн. Не знам кои храни за какво са, не знам по колко трябва да ям. Не знам какви упражнения трябва да правя и откъде да започна. Знам само, че съм супер мотивирана и искам да направя перфектното тяло, докато е време, защото все още съм слаба, но започвам да увисвам и се чувствам некомфортно в тялото си. Моля за съвети и помощ :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 95d1dae188
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ходи на фитнес

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e0ccd1d3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Здравей, като за начало ще кажа, че в момента килограмите ти ( спрямо височината ти ) са напълно в нормите, дори бих казала под нормите. От доста време се занимавам с правилния начин на хранене и определено не ти е толкова нужно да знаеш какво е протеин, въглехидрати и тн, но има няколко основни правила, които ще ти помогнат да отслабнеш или да подобриш формите си без драстични/вредни за здравето диети. Най - важните неща са да спреш изцяло или да намалиш до минимум всички бързи храни или така наречената fast food! В това число влиза и пържената храна, мазната - отбягвай я! Сладкото и тестените изделия също са враг на перфектното тяло, за това ги ограничи или спри изцяло, въпреки че от време на време е напълно нормално, дори препоръчително да хапваш и нещо такова. Ако ти се яде сладко, яж черен шоколд и то не в големи количества, а колкото да притъпиш гладът за сладко. Относно тестените изделия, мисля че е ясно - банички и тем подобни неща, не са ти от полза. Друго много важно правило е - хидратацията! Пий много вода, по 1-2 литра на ден и не наведнъж. Чипсове, крокита, солети и други пакетирани глупости, също опитай да спреш изцяло. Това са едни от най основните и важни правила, които е добре да спазваш, ако искаш добра фигура. Храни се с готвени храни, печени, варени. Наблягай на плодове и зеленчуци, но определено не бива да се превръщаш в тревопасно, което се храни само с плодове и зеленчуци, защото организма ти има нужда от всякакви витамини и минерали, които за жалост плодовете и зеленчуците не могат да ти дадат. Добре е да се храниш често, но по малко. Имай поне 4-5 хранения на ден и е добре да правиш междинни хранения, които може да са плод, сурови ядки ( много полезни, но не повече от 30 грама на ден, тъй като са висококалорични ). Не се сещам за друго, което да те посъветвам, ако можеш си оправи режима и започни да ставаш по рано, към 10-11 примерно, защото в противен случай късното лягане ще доведе до глад в едни доста късно часове, което не е добре за организма ти. Запиши се на някакъв спорт или започни да ходиш на фитнес, ако не това тогава определено ти препоръчвам ходене пеш, разходки, когато е хубаво времето разбира се, иначе в инрнет можеш да намериш най различни видео тренировки с всякакви упражнения ( коремни преси, клекове и тн ) които можеш да правиш в домашни условия... Успех, дано не съм пропуснала нещо!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3512df03b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти да не си мислиш, че напълняваш и губиш форма? Сериозно ли? Момиче, ти си толкова слаба, че реално се падаш под нормата. Не се опитвай да сваляш още килограми, защото може да е пагубно за теб. Посети диетолог и го помоли да ти обясни всичко нужно, да ти състави диета, да ти каже от какви храни се нуждае тялото ти и от какви тренировки, за да бъдеш напълно здрава. Няма лошо да се движиш повече и да не се храниш с боклуци, но не се обсебвай, ще се разболееш и ще съжаляваш. Лягай по-рано, за да се събуждаш преди обяд и гледай да не бездействаш по цял ден.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 07b363745c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
Благодаря за препоръките на номер 2 ! Хора не ме разбирайте погрешно, далеч съм от твърдението, че надебелявам и не съм окей ! Просто усещам напоследък, че само качвам нагоре, дупето ми увисва и съм по-отпусната на места, които преди са ми били мускули и стегнато . А не искам да се сетя да правя нещото за тялото си, чак когато е видимо и започнат да не ми стават дрехите, тогава ще ми е доста по-трудно и не искам да го допусна, а съм сигурна че ако продължа така ще се стигне до там . Искам като се захващам да правя нещо, да го направя "перфектно" за мене си и да се чувствам окей :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 084bd18177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сериозно ли перфектното тяло ти е проблемът? ! А онова кухо нещо, дето го носиш на раменете си- за него съвети някакви да искаш? Неграмотна и необразована си, момиче, без цел и посока- за това се замисли! Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8a8ab10e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако имаш време започни да играеш нещо като федербал, народни танци и страшно бързо ще се стегнеш и ще качиш някое килце. Ще тежиш повече, но ще изглеждаш по-слаба. Ако нямаш време - два пъти седмично плуване е достатъчно. Ако съвсем нямаш време - лицеви упори и особено планкове вкъщи. Скачането на въже също прави чудеса, а не отнема много време. Иначе за храната - добре е да промениш диетата, ама засега тя няма отношение дали си леко отпусната или не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 07b363745c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката :
Мерси за съветите на всички ! Вече ставам по-нормално, храня се по здравословно и тренирам всеки ден . Остава да свикна и да запазя този режим.
До номер 5, когато няма какво да кажеш/помогнеш/споделиш мнение/опит, по-добре замълчи . Твоето "кухо" нещо пролича в коментара ти, без да те познвам . (В този сайт, всеки търси помощ и съвет, точно заради такива "НЕкухи" екземпляри като теб в живота, които вместо да помагат, обратното - нападат и търсят проблеми в чуждия проблем ! ) Но мерси все пак, ще се замисля :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f3db9b06ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 6 - Пишеш наизуст, от народните танци, федербала и скачането на въже се отслабна, не се качват кг!
Мускулна мас се качва, ако тренира силови спортове и яде храна богата на белтъци и мазнини.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker