Трябва да отслабна в най-скоро време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Трябва да отслабна в най-скоро време
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2005 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 и тежа 112 килограма. Чувствам се дебела и съм. Искам да отслабна, но нямам воля. Опитвам се да не ям вредни храни като чипс и сладки неща, но като ги видя пред мен не издържам. Трябва да отслабна в най-скоро време. Диети не искам да пробвам, защото още повече започвам да ям.
Как да отслабна? Какви са вашите методи за отслабване? Какво правите за да потушите глада си?
Благодаря за всички съвети предварително.
Моля редактора да пусне историята ми, защото наистина много се нуждая от съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: ec3a3d29c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам, че е много трудно да се контролираш, но ти трябва да отслабнеш от медицинска гледна точка, защото рисковете за здравето се увеличават с покачването на килограмите. Първо, говори със семейството си. Мога да предположа, че и те имат проблем с теглото и за това трябва да се обърнеш към тях. Обясни им, че трябва да отслабнеш и те трябва да ти съдействат, помоли ги да си направите хранителен график за това какво ще се купува и готви. Спри да купуваш чипсове, шоколади, бисквити, газирани напитки, студен чай и разни други вредни храни. Ако имаш запаси, събери всички в една торба и ги раздай на приятели. Храни се с плодове и зеленчуци, наблегни на салатите, но не пренебрегвай и месото и млечните продукти. Най-добре е те да са домашни и в малко количество. Избягвай салами, пушени меса, кренвирши. Намали хляба до една-две филийка на ден и то пълнозърнест. Също така спри всякакви готови храни, като дюнери, бъргъри, сандвичи, банички, консерви, полуфабрикати. Яж единствено домашно приготвена храна.
Относно това как да спреш да се тъпчеш: трябва да си поставиш лимит. Най-добре се консултирай с лекар за това колко калории са ти нужни на ден. Записваш си в един тефтер всеки ден след всяко хранене какво си яла и колко калории са това реално и изчисляваш колко калории ти остават. Така ще започнеш да използваш лимита за реална храна, а не за боклуци.
За да отслабнеш, трябва и да спортуваш. Всеки ден прави леки упражнения в къщи. В интернет има много материали за спорта като начин на отслабване, има и много видеа с упражнения. Започни да тичаш, намери спорт, който ти харесва, дали ще е волейбол, баскетбол, футбол, плуване или нещо друго, няма значение, важното е да се движиш.
Помоли приятелите си за подкрепа, ако имаш такива. Поне един човек, който да те мотивира, с когото можете и да спортувате заедно.
И не на последно място, консултирай се с личен лекар. Като за начало трябва да отслабнеш поне с 30 кг., което ще бъде много стрес за тялото ти. Освен това, ти още растеш и трябва да приемаш всички нужни хранителни вещества.
Успех и пиши за развитието.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4a1e899cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Смъркай амфети и бързо ще отслабнеш, това не е начина, но е най-лесно и бързо

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 33465e62e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изследвай си хормоните- кръвна захар и инсулин на гладно, обременяване с глюкоза и последвало трикратно мерене на КЗ и нсулин. Щитовидната да се провери за Хашимото, предимно.
Боклуците, които ядеш, просто не ги купуваш, ти нямаш никаква култура на хранене.
Без режим на хранене и движение, трудно ще отслабнеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7b6f55d93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моят опит досега е, че най-ефективно се отслабва като се намалят калориите и това се придружи от леки упражнения. Например разходки в парка или планинината, само с вода. Т. е. при хубаво време отиваш в парка, планината, гората или даже центъра на града само с една бутилка вода, разхождаш се 3-4-5 километра или поне 1 час. Ще почнеш да се потиш и да гориш мазно. Важно е по възможност докато си в това състояние на засилен метаболизъм да НЕ ЯДЕШ НИЩО КАЛОРИЧНО. Относно намалянето на калориите, най-добрият начин е да ядеш много малко на вечеря и то основно протеини. Примерно една риба със салата за вечеря е ок.

Комбинирай леките вечери с разходките и ще видиш как тялото ти само ще започне да отхвърля бързите въглехидрати като чипсове и подобни. Просто ще намалее нуждата от тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker