Срамувам се от това, което е по краката ми ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Срамувам се от това, което е по краката ми !
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2319 пъти
Здравейте, става въпрос за следния проблем: по краката си имам много пъпчици, в следствие на това и белези, тъй като ги стискам и от най малкия допир, остава белег. Не ги чопля агресивно, но не мога да ги търпя и за това ги стискам. Пъпчиците са малки, не са надигнати, по скоро стоят червени и чак когато ги изтискаш излиза гной. Както вече споменах, белези оставят и то не малки, личат си доста и обмислям да се подложа на лазер, за да премахна белезите, ще помоля да ме посъветвате и по този въпрос! Обезкосмявам се на 1 месец с кола маска, тъй като с епилатор, самобръсначка и тн, ефекта не е по различен, освен че краката ми не са толкова гладки. Ексфолирам кожата, пия вода, използвам медицинска козметика за овлажняване на кожата, тъй като по принцип съм с доста суха и чувствителна кожа, но продуктите помагат. Пъпките са още от преди употребата на крема, така че не е той виновника. От какво може да са тези пъпчица, как могат да се заличат и да се постине такъв ефект, че да не си личат черни точки по краката след епилация, пъпки, пори и тем подобни неща? И как да залича белезите? Децата ми, които са малки са ме питали, какво е това на краката ми ( става въпрос за белезите ), което доказва че всичко това си личи, а и аз самата също го виждам, за това и рядко си слагам къси панталони, просто не знам какво да правя вече. Срам ме, знам че не трябва да ги чопля и става по зле, но просто жестоко ме дразнят...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 7bfeaf8d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Веднага спрете да използвате сапун на тялото ти. Нито сапун нито крем. Трябва всеки ден да вземете душ само с вода. След време ще видите, че краката ви ще се оправят. Имах същия проблем а сега от години го нямам след като отказах сапуна. Дори със шампуинга да внимавайте да не източи на краката ви.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: aff35be28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е да имаш алергия към някой продукт. Помисли си какво си използвала, дори и към днешна дата да не го. Редовно си измивай краката с мек сапун без аромати и други видове дразнители. Прахът за пране също е доста важен. Мини на бебешка козметика. Аз съм със супер чувствителна кожа. Имам алергии от 1 милион неща, обривам се от етикети на дрехи дори, затова и имам опит. Излизаха ми пъпки по гърба, защото когато се къпех не съм го почиствала много старателно. Започнах 2-3 пъти на ден да се мия точно с такъв мек сапун и после да нанасям бебешко мляко за тяло и за няма и 2 седмици нямаше и следа от пъпките. Щом като ти е суха кожата, хидратирай я редовно и не използвай агресивни продукти, които също я изсушават. Също така, не носи тесни дънки/панталони, които да не дават възможност на кожата да диша. Ако не помогне за месец- месец и половина, си запиши час при дерматолог, за да се направят изследвания и някакви по-сериозни мерки да се взимат. Успех от мен!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 42088b1d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пъпчиците предполагам са в резултат на автоинтоксикация, тоест тялото се задръства от токсини и понеже не може да ги отделя по обичайните начини в достатъчни количества ги отделя и през кожата която също е детоксикиращ орган. Препоръчвам да спреш с нещата които те интоксикират, ти си ги знаеш кои са и сутрин да пиеш течности вместо закуска. Също и често къпане, това помага много.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: fa921a48d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Солариум и тен! Това единствено ме спаси

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: fe921f48a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз мисля, че може да е от обърнати косъмчета. Поне при мен е така. И моите крака са целите в пъпчици, понякога са като черни точки. Ако ги стисна, се показва миниатюрно косъмче. Четох в интернет, да се ексфорира идеално кожата. Е, при мен няма резултат. И аз още търся решение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ef79bf44ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Здраеейте, благодаря на всички за коментарите. Искам да кажа, че използвам само бебешка козметика или медицинска, именно заради чувствителната кожа. И аз съм на мнение, че тена ще прикрие голяма част от белезите, но не ходя на солариум, така че единствения вариянт е море или басейни, а не посещавам често нито едното, нито другото. Ще се радвам да чуя още мнения, благодаря за съветите!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5a1e6b7de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може да имате алергия към глутен. Не яжте продукти съдържащи глутен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker