Какво да правя с косата си ? Помогнете ми ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Какво да правя с косата си ? Помогнете ми !
преди: 6 години, 28 дни, прочетена 1822 пъти
Здравейте, както вече сте разбрали от заглавието, имам проблем с косата. От доста години я поддържам къса, доста над раменете, но това не ми харесва. Поглеждам се в огледалото и не изглеждам никак добре, на снимки пък изобщо да не говорим. До голяма степен смятам, че косата ми е причината за това. Доста близки и приятели са ми казвали, че трябва да си пусна дълга коса и съм правила много опити, но само след 1-2 месеца, отново отивам и я подстригвам. Не я търпя да расте и да е на някаква никаква дължина. Ясно ми е, че за да стане дълга трябва да премине през всички етапи, но не мога да изтърпя това. В последно време обмислям вариянт с екстеншъни, перука от естествен косъм и дори сплитане с канекалон, само и само за да не гледам късата си коса, но и някак си да избегна момента с досадните месеци на растеж. Пробвала съм разнообразни къси прически, но не се харесвам и това е. Посъветвайте ме, кой е най удачния вариянт, като изключим естественото порастване на косата. Искам да е нещо, което няма да увреди моята коса, тъй като косъма ми е хубав и единствения проблем е дължината. Дори да започна да я пускам, ще отнеме години, докато достигне малко над кръста... Моля Ви, кажете ми какво да правва, ако избера екстеншъните дайте ми съвет как се поддържат, как се мие коса с екстеншъни, объркана съм и просто не знам какво да правя, а това толкова незначително на пръв поглед нещо, ме побърква!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 28 дни
hash: 8c2bd68f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Коса на нивото на гърдите се води дълга коса, не е нужно да я пускаш до кръста. Когато е на това ниво, хем ще е дълга и ще можеш да се видиш с дълга коса, да си правиш прически и т. н. хем не е прекалено дълга, не тежи и не цъфти толкова. Просто я пусни до там и я подстригвай по-малко. Дългата коса до кръста изисква много повече грижи и пари най-вече, защото ако просто я пуснеш до там ще стои като метла. Ако искаш нещо по-дълго бих препоръчала перука и екстеншъни, екстеншъните можеш да си ги поръчаш онлайн, както и да ги купиш на място примерно от някой фризьорски салон. Перуката не знам откъде да се вземе, но по-добре разпитай или провери в интернет за места с перуки, но си вземи на място за да видиш коя ти харесва и как ти стои. Дори бих ти препоръчала ако не се боядисваш да вземеш друг цвят, ще е забавно да се видиш в друг цвят. Хем не вредиш на косата си, хем имаш нова по-готина визия. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 6f4abf8d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз се подстригах преди няколко дни и така съжалявам... стана хипер къса и изобщо не ми отива. Предлагам ти за по бърз растеж на косата хининова вода, Тривитаминол, Стимулант за коса на Икаров, шампоан на фирмата Билка. Има много неща за бърз растеж на косата. Не е нужно перука или нещо такова. Прави си прически.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker