Към кого да се обърна, моля за съвет ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Към кого да се обърна, моля за съвет !
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2377 пъти
Здравейте, надявам се молбата ми да бъде публикувана и да направим една кратка дискусия със съвети и отзиви по темата. Проблема ми е следния: Искам да започна да тренирам и да де храня здравословно. Момиче на 19 години съм, тежа 54 килограма и съм висока 168 ( ако тези факти са от значение ). Искам да изчистя подкожните мазнини и да постигна релеф. Проблема ми е, че от опита ми до сега, няма фитнес инструктор, с когото да съм се сработила, както трябва. Повечето ти хвърлят един универсален режим, който по никакъв начин не е съобразен с типа тяло, начина на живот на даден човек, храните които обича, които не обича, към който е алергичен и тн. Молбата ми към вас е да споделите вашите отзиви за фитнес инструктори/диетолози, с които сте работили и обръщат персонално внимание на клиентите си, мотивират ги и работят качествено. Търся фитнес инструктори, които работят онлайн, тъй като съм от малък град и тук няма особено много компетентни по темата хора. Наистина се надявам темата да не се превърне в реклама и моля модераторите да публикуват историята ми, тъй като наистина имам нужда от съвет, отзиви за добри, разбиращи и обичащи работата си хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8442eb3867
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мило момиче! Като за начало, това че искаш и се интересуваш е добре. Ти си много млада и външният вид, както и здравословното хранене са много важни- човек се чувства и изглежда много добре, добива самочувствие, самоувереност и дисциплина. От написаното, обаче ми се струва, че търсиш оправдания и поводи, с които да не се захванеш с това което, , искаш'' - под претекст фитнес инструктури не ставали, от малък град си и т. н. За хубаво и стегнато тяло освен желание се иска много воля, постоянство, лишения относно, , любими вредни храни'' и да действаш сега и веднага, без оправдания и мързел. Като за начало, започни да тичаш в парка или около училище, добре е да си създадеш навик рано сутринта по половин час, а с течение на времето увеличавай разстоянието и времето. Повярвай от начало, ще е трудно, ще те мързи.. но после се свиква и човек разбира, колко всъщност е важно да сме активни. Купи си въже за скачане по 2 лева са, а са супер ефективни за оформяне на крака, корем та даже и дупе. Може да правиш най-елементарни упражнения, като за начинаещи- коремни преси, лицеви опори за да може да оформиш добри мускули, след като изгориш мазнините. Това са 20 процента от 100 за постигане на мечтаното тяло. Осемдесет процента ти е яденето. Трябва да забравиш за баниците, вафлите, белия хляб и като цяло да изключиш трудно смилаемите за огранизма храни. Наблегни на зеленчуци и плодове. Бяло месо и яйца. Сега е лято хапвай много салатки. Пий много вода, за да се изчисти организма. Повярвай ми от личен опит, няма нужда от фитнес инструктор, а от малко воля и мотивация. Още след първите две седмици, ще забележиш огромен резултат, ако си постоянна в, това което казах.
П. С. Във фейсбук има супер много фитнес инструктори, порови се, прочети. Може да пишеш и на Руми. Хайде поздрави и само напред и нагоре за постигане на успехи!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7cc150c13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз мога да ти препоръчам диетолог. Ходила съм и на фитнес, но такъв резултат не съме постигнала досега, както с диетолога. Той обаче е в София. Но все пак, ако искаш координати, пиши тук и ще ти го дам.
Г.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 89a2ec3134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: Здравей номер 1! Благодаря за съветите и да, ще се съглася че в много от случаите си намирам оправдания, но не е само това. Аз просто не успявам да намеря волята и достатъчно силна мотивация за да постигна нещо, което наистина истински искам от години. Баници не ям, нито чипсове и тем подобни. Сладкото е моето изкушение, а когато съм навън ( по голямата част от деня ) навсякъде има само бърза храна и разбира се това купувам. Да, пак звучи като оправдание. Това с тичането ми харесва и до колкото знам кардиото се препоръчва на гладно, ще се съгшасиш ли? А за въжето, дълги години скачах на въже, много ми харесва, но сега малко се срамувам да излезна навън и да скачам, знам че е глупаво оправданид, но ще опитам да променя този факт. До номер 2: Ще се радвам да споделиш кой е диетолога и какъв резултат си постигнала, защото това което искам аз е наистина да изчистя подкожните мазнини, целулит и всичко изслишно от тялото си. Да бъда като струна :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6007a11573
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Анелия Терзиева е точният човек за теб. Можеш да прегледаш канала й в Ютюб и да прецениш по качените там видеа дали би желала да работите заедно, но така като чета това, което си описала, то с Анелия определено ще си паснете. Можеш да се свържеш с нея и през Фейсбук и/или Инстаграм, но честно казано нямам представа какви биха могли да са цените. Със сигурност няма да е особено евтино, но пък ти вече прекрасно знаеш какво "отношение" можеш да очакваш, когато услугата е с ниско заплащане, така че предполагам си подготвена, че ще трябва да дадеш повече от 50-60 лева месечно, за да получиш наистина добро и ИНДИВИДУАЛНО отношение.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 642109bb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Калориен дефицит (прочети как се изчислява и изгледам видеата за хранене на Ива Друмева) и тренировки с тежести, не няма да станеш огромна това е мит. Виж тренировка за жени в канала на Радостин Кузманов

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker