Как да запазя гърдите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да запазя гърдите си
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2522 пъти
Здравейте на всички! Приятелят ми замина за чужбина преди 2 седмици и ще се върне след 3 месеца и половина. Искам да го изненадам като стегна и пооформя тялото си, докато си дойде. Имам хубав бюст размер Ц, но откакто той замина загубих апетит и не се храних много добре и малко поотслабнах в тази зона. Моето тяло е тип широки рамене, широка талия и не много широк ханш. Като цяло харесвам тялото си. Висока съм 160см и тежа около 58-59кг. Искам да започна тренировки и режим, не искам да гладувам. Искам да храна мускулите си, искам да пораснат, не искам да отслабвам, искам да постопя малко мазнинки и да кача мускулна маса. Въпросът е, че искам да запазя максимално бюста си. Това е единственото, което ме стопира още да започна. Моля трениращите да ме посъветват как най-ефективно мога да запазя женските си форми. Четох, че за моята структура е най-добре да се отделя най-вече внимание на долната част на тялото, за да може да се компенсира горната и така оптически да се намали. Разбира се, искам да тренирам и горната част, да наблягам на храна богата на протеини, за да може да храня мускулите и да ги тренирам здраво. Но как да запазя максимално големината на гърдите си, как да ги тренирам???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 07eacdea39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. За да си в оптимална форма, трябва да смъкнеш около 7 килца. Това грубо казано. При жените, оптималното тегло е ръст в см-110. В твоя случай, това са 50 кг. Но това е приблизотелно. Примерно, ако се занимаваш активно със спорт, ще тежиш повече от 50 кг поради простата причина че мускулната маса тежи. Мисля че най-разумно би било да се стремиш към 54-55 кг засега. 3-4 кг за а 2 месеца не е много.
Гърдите ти също ще загубят част от размера си. Няма как до отслабва човек по зони. Тъй че не се вманиачавай с размера, а гледай да ги запазиш добре стегнати и на мястото си. Купи си качествен спортен сутиен. Това е много важно. Мажи се сутрин и вечер с хидратиращ крем или натурално масло (аз ги редувам). При нанасяне на крема си прави масаж за да се подобри кръвообръщението. Има много хубави упражнение за мускулите на горната част на тялото, тези които поддържат гърдите и тонизират ръцете. Правят се с гирички. От тях няма да отслабнат гърдите ти, напротив. Ще подобрят тонуса. Има клипчета в ютуб и инстаграм. Не прекалявай с кардиото. Добре е 30 мин, а после да преминеш на упражнение с тежести за дупето и ръцете. Също и коремни преси. Най-важното : не бързай. Нито с диетата нито с фитнеса. По-добре да свалиш 2 кг, но да тонизираш малко тялото, отколкото 8 и всичко да се смъкне. Кожата има нужда от време за да се свие. Изключително важна е почивката. Мускулите трябва да се възстановят и това отнема 24-48 часа. Тъй че не се преуморявай. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 166f14f97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гърдите най-добре се запазват с ежедневно целуване (поне по 20 пъти) и възбуждане. Ако искаш мога да ти помогна. Приятелят ти ще остане много доволен!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 34ace1984b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Как да запазиш гърдите си? Като ми дадеш да ги помачкам и да им направя хубав масаж :-) Сега по-сериозно - упражнения с разтягане на гръдния кош и гърба. Кофички и флайс и набирания и вертикален скрипец. За дупето - клякания и напади.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 80268a6fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как човек да загуби мазнини от определено място- те изчезват от цялото тяло, но за съжаление най- видимо е при бюста, понеже той е изграден предимно от мазнини.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d4c37e3884
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За мистър Олимпия 2020 ли ще се готвиш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker