До дамите - Като видите пълно момче,какво ви е първото впечатление,по външността му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

До дамите - Като видите пълно момче,какво ви е първото впечатление,по външността му?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2345 пъти
Щом е пълен, или по-строго "дебел" какво си мислите за него? Дали е мързелив? Дали работи? Дали е успял в живота? и т. н.

Например като завърших средното си, почти 2 години си търсих работа и ако мама и тати ако ми дадат някой лев, си купувах сладко, чипсове и пак пред компютъра игри, филми и т. н. но килограмите ми винаги са били между 60-70. Нито съм ходил на фитнес, нито имах приятели, с които да излизам :(

Е уви след дългото търсене на работа, най-после успях да си намеря такава.. в производството. Попринцип сме малко хора, и понякога има много работа, друг път въобще няма. Вече стана 3 години откакто работя, и забелязах още след 6-тия месец рязко покачване на килограмите. Отделно и работата е на смени, което натоварва допълнително. Преди дни си купих кантар и се изтеглих - точно 100кг съм станал, около 35кг повече, след като започнах работа.
Преди година ме повишиха до началник-смяна и вземам едно чисти 1000 лева, имам кола, но като килограми съм станал много.. :(

Чувал съм всички момичета си мислят че ако видят пълно момче по улицата, това значи че е мързелив, нищо не прави, само яде и пред компютъра, а при мен действително не е само това.
Интересно ми е да разбера, дали всички дами така мислят? :)

Иначе ако се види някой слабичък по-улиците, това (според мен) не значи че автоматично е много работлив, богат и т. н. Имам един приятел, на мойте години, само че много слаб.. 45кг. Откакто е завършил, (преди 5 години) започна работа едва преди 4 месеца, пак в производството на смени. Но разправя много трудно му станало след втората седмица, и почна да си пише неплатена отпуска, преди започване на нощни смени. Изморява се бързо и все гледа да си почива, докато работата му е същата като моята. Уж е слаб, а не може да смогне със натоварващата работа, докато аз съм "дебел" и мога цели 8 часа без почивка да работя, та даже и понякога цяла сутрин без да закусвам, което е трудно за човек, с мойте килограми. Е след 2 месеца мъки, слабия ми приятел напусна работа, и сега скита със приятелчетата из улиците по-цял ден, мама и тати му дават парички, докато аз продължавам да се бъхтя, но както и да е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 36adfe0f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично не си вадя заключения за характера на човек по килограмите му.
Съветвам те, вместо да мислиш как те възприемат другите, помисли за себе си и здравето си. Сега е моментът, докато си млад. Храни се по-здравословно и се движи повече.
В отношенията си с другите хора мисли по-малко как те те възприемат и повече ти преценявайте дали ти е добре с тях.
Жена, 30

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1a48b34515
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Естествено, че може да си пълен и работлив. Едното не изключва другото. И аз съм чувала коментари, че пълните били мързеливи. Точно преди два дена една приятелка каза, че пълните не са работливи. Това не е вярно. Аз познавам слаби хора, които са мързеливи и пълни, които са работливи. Да спрем с ограниченото мислене.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f4ccde55e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз също бих си помислила, че си мързелив, но не в смисъл, че не работиш, а че не работиш върху себе си, не цениш здравето си, че си ленив, в. т. ч и ума ти, мързи те да спортуваш и че имаш много лоши хранителни навици. Ще си помисля, също така, че имаш много ниско самочувствие и ще съм напълно права. Никой дебел човек не се харесва. Никой! А ниското самочувствие върви ръка за ръка и с определен тип поведение. Класика е да се сравняваш с някой, който е по-зле от теб, за да се почувстваш ти самият по-добре. Но 45 кг при мъж са си патология, както и твоите 100 кг, просто са другата крайност. Пробвай да се сравниш с атлетичен млад мъж, който спортува редовно и внимава какво яде и виж как ще се почувстваш. Докато не започнеш да полагаш усилия да подобриш себе си, ще си все така изпълнен с комплекси и жените ще те отхвърлят. И не, съвсем не всички ще гледат дали си богат. Калпавият характер с нищо не може да се компенсира.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe9766b059
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи колко е пълен. Ако е с 5-6 килограма отгоре, нищо не си мисля.
Ако обаче е 100 килограма на ръст 170, си мисля, че стои по цял ден пред компютъра, играе игри и мастурбира, и излиза само, за да си купи дюнер. Естествено това може и да не е вярно, но тази представа ми изниква в главата, щом видя младо момче с наднормено тегло. Също така си правя подсъзнателно изводи, че най-вероятно е комплексиран и няма особен успех сред жените. Съответно не изпитвам силно желание да общувам с него.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f305b257a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Знаеш ли, че всъщност ти се... възхищавам. За постоянството в работата и, че изобщо имаш работа и си толкова време на нея. И имаш и кола и я поддържаш. Сериозно, възхищавам ти се!
Как се изтърколиха годините при мен, без работа, само от време на време малко, не знам... Но, това е защото мразя професията си и искам да я сменя.
Аз съм много дебел. 146 кг. Уж отслабна, пак кача, както и да е.
Знаеш ли, че по килограмите нищо не се познава. Познава се по походката, изражението на лицето, дрехите, поведението и още куп неща. Просто ти се оглеждаш в мнението и отношението на някакви тъпи хора и гъски най-вече, а те нямат мозък да преценят, но някой с повече мозък ще види, защото си личи, че ти не си мързелив! Това се усеща да знаеш. Така, че това най-малко да те притеснява.
Направи промяната за себе си. За здравето си, за да ти да се радваш на живота си и на тялото си, когато си купуваш готини дрехи малък размер. Оф, не се сдържам. Ще ти препоръчам една книга, която буквално днес започнах да чета. Купи си я, страхотна е. "Релефна преса и плосък корем" Руснаци са авторите. Мен много ме мотивира.
Имай правилната мотивация и живей един страхотен живот, защото си хубав и приятен човек!

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 371bcb15b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж, авторе, изглеждаш ми свествен чове, затова ще ти дам един приятелски съвет: ОТСЛАБНИ.
Това, че работиш, вземаш добра заплата, поддържаш си собствена кола говори, че можеш да проявиш упоритост и воля, когато решиш. Да си дебел, освен че не е никак естетично, не е и здравословно - натоварват се ставите, сърцето, много често пълните хора имат високо кръвно.... Не си струва да си скапваш живота по този начин.
Аз преди години бях се изтървала доста и бях стигнала 100 кила. Един ден, като се погледнах в огледалото, направо се стреснах. И... реших да се взема в ръце. Записах се на фитнес и ходех три пъти седмично след работа. Тъй като драстични диети не мога да спазвам, започнах постепенно да намалявам количествата храна, като същевременно спрях хляба и въобще всякакви тестени изделия, пърженото, газираното безалкохолно. Вино и бира си пиех, а и до ден днешен пия - тях не можах да откажа. От фитнеса и ограничението в храната свалих около 10 кг. за една година и ми стана по - леко. тогава започнах бързо ходене всяка сутрин, за около час. Така за една година свалих още 10 кг. След което минах на режима, който поддържам и до ден днешен - ставам сутрин и бягам - от три до пет километра. Когато не е много студено влизам и да плувам за около половин час след бягането (живея до морето). В момента съм 65 кг., а от бягането и плуването съм и стегната. Вечер след работа ме мързи, но се записах и два пъти седмично и на танци да ходя - от две години насам имам една две пропуснати тренировки. И се чувствам страхотно. И съм тонизирана сутрин, и ми е леко, имам желание и добре да се обличам, защото не ми висят сланини отвсякъде.
Така че, авторе, за да живевеш страхотен живот, прояви тази воля и постоянство, която проявявваш на работа, за да изваеш тяло. Ще видиш тогава колко ще ти е готино и няма да съжаляваш за положените усилия. Започни да се ограничаваш в храната и да тренираш и Не се отказвай - може да отнеме година, две, три. Запомни - свалените килограми се задържат само и единствено ако промениш целия си начин на живот.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 65d2226281
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, аз съм момиче и съм леко пълна. Моят съвет е - направи всичко да отслабнеш, хората гледат по друг начин на теб. Дори да не е умишлено, а подсъзнателно никой не харесва особено пълните хора. Съжалявам

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bd0f990273
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз харесвам по-пълни мъже. Не много дебели, но да си имат сланинка, да си тежат на мястото. Някак сладки са ми. Аз съм нормално тегло, по-скоро към слаба, абе средна. Моят мъж е към пълен. Имало е периоди да отслабне и не ми харесва, не ме възбужда визуално. И мускулести не харесвам. Така че за всеки влак си има пътници. Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си. Ако килограмите ти удрят по самочувствието и здравето, постави си за цел да свалиш малко.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dece5f10eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Приятел, аз съм 176, 60кг.
Доста съм слаб, работя от 4г. на смени доста натоварена работа, също съм нещо подобно, като началник смяна. Старая се доста и понякога се прибирам, като пребит.
Обаче, ако си мислиш, че като работиш яко, пропускаш почивки и закуски, и си в кондиция жестоко се лъжеш.
Напълно съм убеден, че при 1 обиколка на стадион или някакво продължително натоварване ще си грохнал на 2-та минута.
А това, че си качил 35кг. за 3 години говори само по себе си, че не изразходваш достатъчно енергия или просто ядеш много.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8d0088f9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За 23 годишен човек разсъждаваш много незряло. Какво си мисля когато видя дебел човек на улицата? Мисля си, че е дебел. И това е. Аз не знам защо е дебел-може да има заболяване, или да има бавен метаболизъм, или да води заседнал живот. Аз не знам причината и не мога да го съдя. Много ми е смешно когато не познаваш човек и по телосложението му съдиш за качествата от характера му. Аз съм с поднормено тегло, не се движа много и ям много, но имам добри гени и съм слаба. Ако някой ме преценява по твоя начин на мислене сигурно ще каже, че съм анорексичка, но точно обратното. И защо питаш подобни неща непознати хора във форум? Нямаш ли си самочувствие и най-вече собствено мнение? Съжалявам, че съм толкова рязка и откровена, такава съм си. Според мен е по-добре човек да казва истинското си мнение, отколкото да лицемерничи.

Момиче 16

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 157370526f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Меча пипаш ли го редовно или си го зарязал?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker