Силиконови гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Силиконови гърди
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2808 пъти
Здравейте, имам въпрос към мъжете - харесвате ли силиконови гърди НА ПИПАНЕ? Имам голямо желание да се подложа на тази операция, защото искам да увелича гърдите си. На гледане е добре, но съм пипала и не ми хареса. Имам гърди точно една шепа, не съм съвсем плоска, но това ми е голям комплекс. Какво е мнението ви за жените със силикон? Гледате ли с други очи на тях? Привлича ли ви това или пречи? Моля споделете. Ж23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5aeaa58d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   На пипане не съм пипал такива, но визуално не са ми много естетични, честно казано. Според мен трябва да се правят само ако е наистина наложително, но не и от суета. Най-малкото не си заслужава риска за здравето, а и малките гърди също са не по-малко красиви. Но всяка си решава за себе си.

Аз лично не гледам с добро око на жени със силикон. По-добре бих погледнал на жена, която приема себе си и няма комплекси.

Моля мнението ми да не бъде прието на сериозно. Нямам нищо против всеки да си прави всякакви корекции, както и нищо против мъжете харесващи корекции. Просто изразявам личното си мнение и отговарям на конкретно зададените въпроси.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 11f59b88ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кефи ме.

Мъж

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 57f392e883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз като млада жена,искам да си изкажа мнението.Относно въпросът ти към мъжете.
Това да съм с малки гърди,никога не ме правило по-малко привлекателна.Харесвана съм,хубавата жена с малки или не си е все хубава.Комплекси-не нямам.Плоска съм ама съм красива и имам хубаво тяло.
Да бих си сложила,защото живеем един път.Защо пък не, опитам по-нататък в времето да бъда с по-големи гърди.Въпреки,че не го искам и не изпитвам нужда.Мен си ме харесват всякак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 550ec28459
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Dirty Daddy е пипал такива...
Истината е, че се усеща разликата...
Но говоря за такива, направени преди десетина години.
В днешно време производителите са много напред с материала, вече има и капковидни, които имитират естествената форма на гърдата много добре. Има и такива с гел, които на пипане максимално се доближават до естествените.
Явно видимите кръгли импланти са обикновено от предишно поколение, сложени отдавна.
Въпрос на пари е какви ще си сложиш.
Отиди при двама -трима специалисти и ги изслушай без да казваш, че вече си била при друг. Избери си някой възоснова на доверието което излъчва, референциите които има и цената, която предлага. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 120322835b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Все едно, че стискаш найлонови пликчета пълни с вода, блудкава работа!? Предпочитам малки, но истински, а не силиконови-монтафонски! Колко са ви вкусни огромните и красиви на вид плодове в хипермаркетите? Отвратителни са, такива са и силиконовите цици, а още по противни са устните-конско дупе, т. е., напомпени джуки. Реши ли човек да се кепази, никой не може да го спре!

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a297f67a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Пълна отврат!
Кого ще излъжеш? Мъжете? Себе си? Природата?
Все едно да срещнеш някакъв със залепени някоко банкноти по 500 евро на челото, които после да се окаже, че са разпечатани на принтер, а той самият няма пукната пара, нито апартамент, нито кола :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0192bf524e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моя приятелка си сложи капковидни импланти в Австрия миналото лято. Страхотни са и на вид и на пипане. Ако тя не каже, че са импланти никой не би разбрал, но тя има чувство за естетика и мярка. Освен това е кърмила 2 деца и наистина имаше нужда.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c6e8216e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Моля те, в никакъв случай не си слагай силикон от гъзария!!!
Типичен пример : Питат една плеймейтка защо си е сложила силикон, а тя отговаря - Моите бяха лисичи муцунки, не ми харесваха. ( ха - ха -ха )
Нейното и твоето положение е едно и също, ако нямаш изобщо гърди, ок разбираемо е, както и някаква деформация, но в противен случай е безсмислено и плиткоумно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4f87956e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 18 години и едната е по-голяма от другата. Кажете какво да правя? Да сложа в едната повече и в другата по-малко или?
Мисля да изчакам все пак още 1-2 години ама... дали ще пораснат дотогава да се уеднаквят. Разликата е един размер...
И хич не е смешно, защото се притеснявам от хора да ме гледат... дори по бански. :(

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b160febca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм гъзоман и предпочитам пищни и оформени дупета.

Ако имаш цици ок (ще се радвам), но не са make or break сделката за мене. Също ако разбера че са изкуствени ще съм по скоро разочарован.

Не харесвам изкуствени жени с изкуствени подобрения и изкуствени добавки.

Винаги ценя симпатични момичета с минимилистичен грим и голяма усмивка. Така че другите замислете се, ще се учудите колко много мъже ценят същото. Болшинстовто мъже са идиоти дето мислят с долната глава повече от колкото трябва и носят официални анцузи да не ви кара да си мислите, че всички сме такива.

Ама все пак това е моето мнение. Имай в предвид, че аз не се мисля за идиот, така че не отоговарям за вижданията за другата част от моето племе.

М 33

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 30d51b2431
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се излагай. Фалшиви са винаги на вид.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 74bd697490
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма да те лъжа... Жена със силиконови гърди - не мерси(хм, даже има рима) По- добре малки гърди и хубава усмивка, отколкото големи факе цици. Честно, не се излагай да си слагаш такива глупости. Ще отблъснеш много хора, за едното нищо, свестни хора. Ако пък търсиш някви "батки" - давай, слагай! Тя оная бавната Джулка от брадъра има силиконки, понеже си търси, празноглави мъжлета :п.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 21981b3def
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Отвратително!
Не мога дори да ги гледам. Ами ако ги стисна по силно? Колко силно мога да ги стисна? Това като се завърти в главата на един мъж, и ерекцията му отива на кино. Какво като са една шепа? Лично аз обожавам женските гърди когато са естествени. Мразя човека който е измислил сутиена! Огромни, средни, малки или само ареоли, няма значение какъв размер са! Стегнати или увиснали. За всеки влак си има пътници. Ти ако се самобичуваш по този начин, как ще си лъчезарна и привлекателна за мъжете? ! Ако искаш да овеличиш размера си, забременей и ще бъдат за година големи.
Номер 10. На 18 си но гърдите ти няма да се изравнят. Имах приятелка с такива гърди и също много се притесняваше. Очакваше да избягам когато свали сутиена си за първи път, но и двамата бяхме приятно изненадани. Не. Не избягах а напротив. Много ми харесаха! На плажа обличаше цял бански и подлагаше под по-малката. И така докато не видяхме туристка по монокини със същите гърди. На другия ден си купи бански от две части и спря да подлага.
Жени! Обичаме ви естествени! Не се правете на пластмасови!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7f91eea616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не съм фен на силикона, но преди време бях на проститутка, която имаше силикон. Не ме изкефиха нито на външен вид, нито на пипане. Неестествено и леко отвращаващо даже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker