Евтината стока - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Евтината стока
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1733 пъти
Здравейте на всички! ;)
Като цяло се появиха доста китайски магазини. В тях се намира всичко-от дрехи, до домашни потреби, та чак и козметика. Не мога да отрека, че тези неща не ме привличат, а особено и цените, които са си евтини.
Купувала съм си дрехи от такъв магазин, но козметика не. Всъщност никога не съм се гримирала, нищо, че съм на 17 (е, изключвам слагането на гланц понякога) и сега ми стана интересно. :)
Искам да се допитам до вас, доволни ли сте и изобщо купували ли сте си някакви продукти от китайски магазин или "Всичко по 1 лев". Според вас заслужава ли си? Има огромно изобилие, но вече 2 пъти съм на косъм от покупка:)

За да не пиша още веднъж, ще питам направо тук, дали някой си е поръчвал дрехи онлайн.

Извинявам се, ако категорията ми е неуместна, но не знаех къде е по-добре да посоча. Очаквам мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0008931d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Едно е китайска стока, т. е. Made in China. Съвсем друго е Всичко за 1 лев. Второто е пълно долнопробие и особено козметика да слагаш по кожата си най-евтина китайска химия е не просто грешно, а идиотско. От магазин за 1 лев може да си купиш цветни конци, копчета или нещо такова - нищо по-сложно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e3fdda465e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мда, аз съм доволен от подобни оферти. Евтино не значи непременно некачествено и скъпо не значи непременно качествено. Трябва да си подбираш и се намират добри оферти. Сред евтините неща търси качеството а сред качествените - евтиното.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 37429ef241
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Никога не си купувай козметика от подобни магазини. Първо, че е с неясен състав, некачествена е, мирише лошо, бързо се разваля, не се задържа дълго по лицето, не се знае от какво е направена и може да ти причини пъпки, уртикария, възпаление и какво ли още не. Забелязала съм, че козметиката от магазина за един лев не е чак тоооолкова евтина - на същата цена може да намериш по-качествени неща в специализирани магазини за козметика - във всеки град има Lily, DM, Ivis - разгледай там. Има много евтини марки козметика, например Golden Rose и Essence. Ако си начинаеща в грима, тези ще ти свършат работа, а и цените могат да се проверят в интернет.

Дрехи не бих си купила от магазин за един лев, заради гадните материи, а и съм забелязала, че не са чак толкова евтини. Освен това не ми харесват особено. Онлайн съм поръчвала десетки пъти от всякакви сайтове и повечето пъти съм се разочаровала честно казано. Виж в сайта на H&M - често има безплатна доставка и кодове за намаление. В Remix /втора употреба/ също се намират интересни неща, стига да не те притеснява, че дрехите са втора ръка. Аз от там поръчвам най-често.

От магазини за един лев си купувам всякакви декорации, домашни потреби, прибори и вещи за кухнята, спалнята, тоалетната и каквото още се сетиш. Но козметика - твърдо не!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7752f46942
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За дрехи онлайн мога много да говоря. Имах период в който бях пристрастена.
Истината е че крадат як модерен модел със супер качество. Дори ползват същата снимка а цената е супер ниска. Това което пристига 2 месеца по-късно е почти същото, но някак си ужасна материя, 2 пъти по малък размер и зле зашито. Конци стърчат, тук там чуваш прас прас докато го обличаш
Така след 5 поръчани бански и нито един сполучлив се отказах и рискувам само с тениски.
За обувки дума не може да става-номерата им са мега объркани. Ботушки уж 40 номер не станаха на птиятелка която носи 38
Козметика от китай не бих по простата причина че изяцдаме голяма част от червилото и не знаеш какви гадории са ползвали за направата му.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b317ca3bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Никога не си купувай евтини неща! Качеството винаги е пред количеството. По-добре да имаш една качествена дреха, която да е и красива, отколкото 10 парцала, които не стават за нищо. А за грима, ако искаш проблемна кожа и да приличаш на клоун-давай. Наистина не разбирам хората, които си купуват евтини боклуци само заради цената. Всеки уважаващ себе си човек държи да заслужава най-доброто.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker