За фитнеса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

За фитнеса
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3354 пъти
От заседнал живот, раждане и липса на хъс за спортуване през годините, неусетно качих килограми и картинката в огледалото никак не ми харесва...
Единственото, което правих през последните 10г, беше плуване един час седмично колкото да не е без хич и гимнастика час и половина седмично, пак колкото да не е без хич!
За тонус и за избягване на пълно обездвижване си беше топ, но така нито се възвръща линия, нито се създават сериозни, спортни навици!
И след особено дълго умуване, се престраших и се записах на фитнес!
Имам нужда от персонален треньор, специална програма от упражнения и от правилен режим на хранене. Някой много по-сериозен от мен да ме подхване и така да ме зариби за пустата зала, че да стана нов човек!
Едра съм в горната част на тялото - килограмите особено много си личат по лицето, ръцете и вървящия 5 минути пред мен корем... Имам едър бюст, но той дано си остане :-), иначе съм с хубави крака, малък и стегнат задник и там проблеми нямам.
Въпреки всичко особено много се притеснявам от погледите на останалите спортуващи около мен...
Какво ли прави тук този кит? ще си кажат...
И без това никога не съм имала кой знае какво самочувствие...!
Притеснявам се дали ще бъда допусната и приета, защото точно от негативно отношение си изпатих миналата зима и затова си свих перките и напуснах гимнастическия курс...
Имаше там две клявки, които така и не успях да преживея! Пренебрежителни, отвратителни, гледаха ме отвисоко и особено нагло ми набутваха под носа неуваженителното си и оскърбително спрямо мен, буквално просташко поведение... Просто още от момента, в който ме видяха, решиха, че присъствието ми е оскърбление към височайшите им персони и ми отровиха спортния хъс...
Сега съм решила, че ми е особено важно да се преборя най-вече със себе си и пустите килограми и дано не се налага отново да понасям пренебрежително и оскърбително отношение!
Вие как мислите? !
Имам ли някакъв шанс за резултат точно във фитнес зала или хич да не се и фантазирам? !
Вие как процедирахте и кога горе-долу получихте първите видими резултати? !
Бихте ли се издразнили на присъствието на не чак толкова спортни натури около вас? !
И какво бихте ме посъветвали като цяло като поведение ТАМ? Че ми се струва особено стряскащо и съм се панирала преди още да стъпя на първия си, спортен курс? !
Благодаря ви за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 997fa325a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Без да чета историята докрай, ще ти напиша, че един път седмично гимнастика и един път плуване е напълно достатъчно да имаш много добра фигура, тонус и тяло. Но само при положение, че се ХРАНИШ ПРАВИЛНО. Може да ходиш по 5 пъти седмично, но това няма да даде почти никакъв резултат относно наднорменото тегло, разковничето е в храната. Занимавал съм се сериозно със здравословно хранене, фитнес, спорт и тн и в общии линии правилното храненне е към 85% от цялостната картинка, а фитнеса към 15, особено ако не се занимаваш професионално и ходиш по състезания.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b9544304cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съм съгласна с теб, н 1!
Храня се изключително нездравословно откакто се помня и си търся извинение с прекомерния стрес...
Именно затова помислих за фитнес - основно заради персоналния треньор и индивидуалната програма, защото никога не съм имала воля и сама просто ще се проваля поради липса на дисциплина!
Важен ми е спорта, дано успея да ходя всеки ден или поне през ден... Като знам, че не съм сама, би трябвало да успея не само да се мотивирам, но и да си извадя главата от хладилника!

авторката

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 81a0bf19ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   През 1-2 часа ставай от компютъра и прави по едно упражение почти до умаляване. Например кръгове с ръце напред или назад, разновидности наклони към пръстите на краката от стоеж и изправяне с изпъване на ръцете максимално нагоре, наклони настрани, усукване с ръце зад тила и всякакви други нетравмиращи. Може да помислиш за лост или шведска стена някой да ти монтира в къщи или на двора (ако имаш) И както казаха по-горе, най-важното - контрол на лакомията. Не се запасявай със сладки храни у вас. Те за само за разнообразие и вид награда или празник, а не за постоянно тъпкане.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fd21f39c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мисля, че треньорката която ще постна ще ти свърши добра работа. Предварително да кажа, че не съм свързан с нея по-никакъв начин, нито имам изгода да я рекламирам, просто имам добри впечатления. Предупреждение - тя малко залита към вегетариански глупости и детокси откакто някаква нейна приятелка и е помогнала със здравословен проблем, но общо взето ми се струва солидна особено за жени които са раждали и са извън форма, това и е нещо като специалност.

https://bodyconstructor.com/marina-dekova

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b9544304cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря, н 4, ще погледна линка ти!

Тръгнах активно да спортувам, ходя всеки ден!
С яденето е малко по-трудно, но ще се взема в ръце!
Ще ви държа в течение!

Благодаря на отзовалите се!

авторката

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d5351ba1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не съм чела коментарите. Само ще ти кажа какво се случи при мен - Ж на 24г. тогава бях, родих и качих 16кг. Тогавашните ми кг |преди да родя бяха множко - 60г. за 168 ръст, а с тези 16 отгоре смятай колко бях Много се спекох и си изкарах акъла, че ще стана плондирче завинаги. Стегнах се и детето ми като направи 1г. и спрях да я кърмя и започнах режим - не диета, а начин на хранене - сурови ядки, салати, месо, плодове - никаква захар, нищо газирано. Килограмите започнаха да се свалят и много се надъхах. Следващата ми стъпка беше паркът, като никога не съм обичала да бяга. Много се мотивирах и започнах полека бавно и внимателно през ден да бягам. Стигнах до 5км. бягане без прекъсване и свалих килограмите до 50. След това отидох във фитнеса - без срам, но с доста отпусната кожа - режимът и бягането не стягат. Бягането и фитнеса ги редувах, а режимът си стоеше. Станах 54кг. доста стегната, а се чувствах много добре емоционално. Сега съм бременна с второто ми дете и определено се опитвам да спазвам режим, но е трудно. Спортът ми е по-сложен сега, но възнамерявам живот и здраве като родя да се върна във форма, защото вече знам формулата - спорт и режим :)
Успех и късмет от мен!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b9544304cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До н 6

Поздравления!
Аз мразя да бягам...
Но... треньора ми във фитнеса ми препоръчва да загрявам на пътеката с... търчане :-) преди всяка тренировка!
Правя го, няма как!
Трябва и режим на хранене, то е ясно!
Много работа ме чака... във всички насоки!
Ще пиша как напредвам...
Засега съм там всеки ден, дори по два пъти на ден... май наистина е яко зарибяване, но точно това ми трябваше!
Имам да пробвам сума ти курсове, нахъсена съм до неузнаваемост!
И честно, критическите погледи не ме спират, дори напротив!
Действа тонизиращо!
Но пак повтарям, сама да бягам навън и то - доброволно... няма да стане! Добре, че има пътека във фитнеса!
Благодаря ти, че сподели и лека бременност!

авторката

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b9544304cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Обещах да споделя как напредвам...
За 8 седмици свалих 4 кг с много тренировки, упоритост и нормализирано хранене без драконов режим и ненужни лишения.
На етап съм да имам физическа нужда от спорт всеки божи ден и се чувствам наистина освежена, доста по-стегната и с тонус!
Хората около мен са толерантни, друго и не искам!
Продължавам все в същия дух и ще пиша пак!

авторката

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fe2a36cb46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Браво авторке, давай в този дух, успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6105a0144f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, следиш ли още темата? Обеща да пишеш напредъка и резултатите. Виждам, че темата е писана преди година и 9 месеца много ще ми е любопитно да разбера до къде я докара сега? Важно ми е да знам тъй като разпознах себе си в твоите писаници - жена с много наднормено тегло съм, срам ме е дори да го казвам. От скоро се стегнах и почнах всеки ден да ходя на фитнес. И даже ме зариби. Но хранителен режим не мога да спазвам. Не мога да ям точно определени неща, защото трябва да се съобразявам да ям това, което леля ми и чичо ми готвят ( с тях живея) и става едно мазало.. не работя, нямам свои средства, не мога сама да си купувам и готвя. Единственото което мога е да ям на по - малки порции от преди и да не ям нищо след 17 и да се поставям на режима фаст. Моля те сподели ми какво постигна до сега?
Поздрави!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e6995d2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ние със съпругата ми по принцип сме по мнението на околните слаби. Аз съм 186 см на 73 кг, а тя е 147 см на 38 кг. На 38 години сме. Нещо ни прищрака и спряхме всичко тестено и от брашно, хляба, не пушим, а сладко ядем веднъж на две седмици, не пушим, алкохол по принцип не пием само вода и никакви газирани или подсладени буклуци. Купихме си лостове, тежести и др., с които се спретнахме фитнес стая. Изглеждаме на по 22г. и това винаги ми е харесвало особено когато хората се втрещят от реалността. Та попаднахме на едни печени фитнес блогъри и чрез техните съвети отслабнахме още, за да изчистим мазнините и тук дойде момента с трупането на мускулна маса и с повишаването на сексуалните занимания. Аз и преди си я харесвах, но сега и на нея и се повиши апетита след като ми се появиха плочките. Много внимавам за контузии. Не знам защо се възстановявам така бавно. Извода ми е, че ядем буклуци и дишаме отрови. От нас зависи до кога ще търпим да сме тюфлеци и да се оплакваме с липса на време и желание. Резултатите не закъсняват, а най-добрия стимул е личното чувство, че си дал всичко от себе си. Когато се видя с връстници, които не съм виждал години съм втрещен от външния им вид и как са се смазали психически. Не това искам за нас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker