Много изтощена коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Много изтощена коса
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1847 пъти
Здравейте на всички! Тази година съм на 12-ти клас и имам бал и както всяко момиче и аз искам да изглеждам като кралица на бала, но проблемът е, че косата ми е много изтощена и ще провали цялата ми визия. Знам, че има много време до бала, но искам ако мога да направя нещо да го направя сега.. Косата ми беше до кръста, но от многото бои трябваше да я подстрижа до рамената, сега е малко под рамената, но е като слама, ужасно е. Не мога да спра да се боядисвам, защото си харесвам цвета, независимо колко странен е (косата ми е зелена, колкото и да е странно това), но искам да имам хубава коса до бала. С какво мога да си я мажа и да я подхранвам и какви маски да ползвам, за да я възстановя поне малко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: b0b6bd6228
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас, зелена коса и то като метла, бляк. Отиди на добър фризьор , да ти направят терапии за възтановяване, купи си качествени маска , шампоан , балсам . Подстригвай на шест седмици краичетата , купи си и кристали . Не си гори косата повече от веднъж седмично и до май месец ще се радваш на красива и здрава коса . И още един съвет от мен - не се боядисвай сама .

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0293d2e864
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей и аз съм 12 клас Та по темата, де, значи като човек, който има коса малко над кръста се грижа доста добре за нея, спрямо моето мнение лЛично аз веднъж съм се къдрила с маша и не съм барвала преса до сега, нито пък боя, та косата ми не е подложена на никаква термична обработка. Нещото, което прави косата мека като коприна е маската за коса, която ползвам 2 пъти седмично, като цяло колкото и да я ползваш няма да ти навреди. Друго, маслото е изключително добър вариант за твоята коса -ползвай го когато можеш -мажеш си косата с някакво масло-бадемово, от гр семки има много на пазара, кокосовото също е добра алтернатива Може да стоиш с него цяла вечер, доката спиш, ако не няколко часа преди да се изкъпеш. След него, ако приложиш и маска ще е още по-добре. До колкото можеш намали термичната обработка лОще един продукт, за който не съм запозната изцяло, а именно кристалите те допълнително помагат на косата, но на леко мокра. Друго, друго ами започни с грижата, тъй като е време, а и ще има резултат

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f936c17dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Боята е виновна, помисли и я замени.
Иначе аз се мажа през две седмици по краищата с кокосово масло, стоя около час и измисвам. Също така правя ферментирал ориз. Пет лъжици ориз се измиват добре и накисват в буткан с вода за 24 часа. Отцеждам ориза и с водата обливам цялата кос, след като съм я изчила. Стоя докато започне да изсъхва и измивам само с вода. Правя го веднъж на седмица за около два месеца и почивам. Също така когато бях руса при боядисване слагах един капсули в боята преди да се намажа, която я предпазват. Виж в златна рибка. Инествено преди топлинна обработка слагам термозащита. Сега съм с на ревлон червената.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ae54c71ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кератинова терапия! Това не знам колко е полезно, но виж Фейсбука на Рени Базарска, тя прави страхотни прически в гр. Пловдив е, погледни стази терапия как съживява косите. Нищо друго няма да ти помогне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker