Корекция на нос... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Корекция на нос...
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1760 пъти
Здравейте, момиче на 19 години съм и от тийнейджърските си години започнах да се концентрирам все повече и повече върху една част от лицето си, а именно носа. Имам съвсем лека, почти незабележима гърбица, така че да приемем, че имам прав нос. Проблема обаче е, че е адски дебел и някак пухкав. Гледайки лицето си, това е частта която се набива на очи. Стои грубо, тъй като имам доста нежни черти и изглеждам, като дете и изведнъж този месест нос. Искам да попитам тук към каква процедура мога да прибегна, преди да взема сигурно решение да се подложа на ринопластика. Една жена ми беше споменала, че може да се направи нещо като лазерна липусукция само на носа и да се изгорят мазнините, което звучи малко налудничево и определено не бях чувала за такова нещо, не мисля и че някъде се предлага. Знам, че леки корекции се правят и с филъри, но в моя случай ефект надали ще има, тъй като искам малко и нежно носле ( като всяка жена ). Какво ще ме посъветвате? Може ли да се направи нещо по въпроса или единствения шанс е ринопластиката?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 098282c2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има и ултразвукова ринопластика, което е по-безболезнен вариант.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 05477192d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам същия проблем - месест нос. Няма такова нещо като липосукция на нос. Филърите добавят, тоест ще стане още по-голям. Единственият вариант е ринопластика и то за нашия случай - най-добре е в Турция. В България не се справят с върховете изобщо. От върха се реже, а не се пили. Друго неща е, че турските хирурзи предлагат безплатна ревизия ако те окепазят, а тук няма такова нещо. Обаче аз вече много се замислих. Аз обаче се разубедих много вече и не знам. Първо, че повечето пациенти се оплакват от проблемна кожа по носа след това. Второ се режело някакво сухожилие и може да ти падне до някаква степен горната устна. Трето изобщо не знаеш какво ще те направят. Колкото и да ти обясняват и показват компютърни разработки.. почти никога не е същото. Четвъртото - може да ти увредят стена на носа и да имаш проблеми с дишането до ревизия, която се прави след половин-една година. Пето - вървиш един месец като настъпана в лицето. Шесто - носът се видоизменя всяка година. Това ми звучеше много странно, но е факт. Тоест сега си така, след една година друго яче. Та аз реших просто да се науча да си контурирам носа. ако си направиш добър тен - носът оптически изглежда по-малък. реших да си сложа филъри в устните, за да намаля оптически носа.. свърши работа и знам, че не са завинаги. отварящ грим за очите, което пак оптически смалява носа. Най-важна е обаче вътрешната работа. Започни да работиш върху приемането си. Ако изглеждаш добре в цялостната си визия - на никой няма да му прави впечатление носа ти, повярвай ми. Пък и харесаш ли се ти - ще те харесат и другите. Че е клише, клише е, но е истина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker