Нестандартни тренировки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Нестандартни тренировки
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1485 пъти
Здравейте,
Ще се опитам да бъда кратък. Момче на 22 години съм. 85кг, 180см. Не бих се нарекъл дебел, нито слаб, нормален. Искам да тренирам, но като гледам колеги и приятели, реално моите причини да искам да тренирам са доста различни от техните и като цяло не познавам човек който да търси това което аз търся. Дори в интернет малко трудно намирам подобно нещо, намирам откъсачни отговори на въпросите си, за това реших да попитам тук.

Общо взето, искам да тренирам за здраве и издръжливост. Нямам желание да имам някакво мускулесто тяло, да качвам мускулна маса и да съм като мечка или пък да съм нарязан и да ми се виждат ребрата. Искам да се чувствам добре и в същото време да съм атлетичен. За съжаление нямам време за да се запиша на какъвто и да било ангажиращ спорт тъй като висшето ми образование е доста ангажиращо, а и работя, работата е свързана с физическо натоварване. Намирам все пак време за тренировки, както се вика когато има желание има и начин, но реално не знам как точно да тренирам.


Преди ходех на фитнес, но осъзнах че реално 90% от упражненията които правя използват дъмбели, а картата ми за фитнес е 60 лева на месец, за съжаление няма по евтин фитнес в моя квартал. Та реших да си взема дъмбели и лежанка и да тренирам в нас, което се получава. Но пак се връщаме на въпроса за какво точно тренирам? Реално нямам желание да качвам маса и да ставам огромен, в същото време ако не ям достатъчно се притеснявам че се въртя в омагьосан кръг и реално не правя нищо. Предложете ми някакъв вид тренировка която да цели издръжливост, здраве и сравнително добър външен вид. Нямам желание да съм масивен, просто да имам сравнително добро тяло.

Доста близо до нас има площадка с лостове на която съм ходил и имам желание да имплементирам в програмата. Обичам също да тичам, има къде. Имам боксов чувал в мазето, преди години по сериозно използвах. Като цяло оборудване имам, желание имам, нямам обаче представа какво точно трябва да правя.

Моята идея е да съставя план, наподобяващ този при военните подготовки, включващ всичко с което разполагам и да редувам нещата. По този начин, по логика(вие ще кажете дали съм прав), би трябвало да създам една здравословна тренировка включваща голям набор от движения. Комбинация от бокс, тичане, лек фитнес, лостове, звучи добре, колкото и нестандартно да е.

Надявам се да ми кажете, горе долу как да се храня, не искам точен план, мога да си съставя, просто горе долу какъв начин на хранене - колко калории, протеина каква част от тях.

Реално ме притеснява че ако се храня прекалено, ще вляза в бълкинг и дори и да качвам мускулна маса, ще надебелявам, което не ме устройва, отклонява се от идеята ми. В същото време, с всичкото това физическо натоварване, ако не се храня достатъчно, нито мускули ще качвам, само ще горя мазнини и ще отслабна, което също не е целта ми.

Как да задържа положението на някакво средно ниво, с бавно качване на мускулна маса, без надебеляване. Не търся бързи резултати, просто начин на живот.

Много моля за сериозни отговори от хора които разбират, не искам подигравки. Благодаря ви много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: e0060dcb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да е фитнес, а реален спорт. Лека атлетика - бягане, скок на дължина, халки, аеробика; катерене и плуване. За тях се сещам. За здраве са, развива се постоянство, развива се естествена мускулатура, завързват се контакти и са забавни за разлика от фитнеса, и ще научиш нещо, за разлика от фитнес батките.
Аз съм момиче, на катерене съм в НСА, ходи се и на терен, зиме и лете, зависи от нивото, на което си.

Храненето е важно, също, но не бих ти натрапвала хранителен режим. Виж, има една група 'веган хранене и спорт', виж там.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker