Търся си отбор (футбол) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Търся си отбор (футбол)
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1840 пъти
Здравейте приятели, искам да ви запозная с моята история и да ви споделя моя мечта и копнеж. Тренирам футбол от седем години и минах през доста отбори, става дума за юнушески отбори и окръжни групи. Винаги съм бил отдаден на спорта и съм лидер, окуражавам всички около мен и се ядосвам когато отборът ми губи. Аз съм на 18 години и съм на мнение че футболът в България е мъртъв от доста години вече. Моята твърда позиция е по крилото, мога да играя с двата крака следователно нямам претенции за дясно или ляво крило. Бил съм бек и нападател и ми се отдават и двете позиции. Винаги съм искал да си изкарвам парите с футбол, както не само на мен това е мечтата на много деца и възрастни дори. Смятам че имам потенциал, винаги съм бил титуляр, дори в предишният ми отбор бях капитан. Чувал съм че има хора, така наречените футболни агенти на които плащаш за да ти намерят отбор. Желанието ми е просто някой да ме забележи и да играя поне във Б група. Не искам вече да бъда лъган от юнушески треньори които гледат да ми замажат очите само за да си вземат пари. Играл съм срещу футболисти на Левски, миньор Перник и не мога да кажа, как те играят там а аз съм принуден да играя окръжни групи. Не ме разбирайте погрешно, не съм самохвалко или надувка, на футболът се обрекох, дадох куп пари за екипи, Бутонки и тн. Искам да играя някъде или поне да опитам, искам най накрая да получа възнаграждение за труда си.. Знам много от вас ще кажат че още мечтая и че съм дете което витае в облаците.. Както искате го наричайте и да това е моята мечта, която не спрях да гоня и не получавам нищо. Желанието ми е някой да ми разкаже за тези така наречени агенти, хора с опит да ми дадат мнение и да ми кажат дали има смисъл да продължавам да опитвам. Благодаря ви за вниманието, моля историята ми да бъде публикувана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 34e0ccd157
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвета ми е поинтересувай се от Интернет и по точно специализираните сайтове за трансфери и разбери кои са агенциите и се обади и попитай. Ходи на кампове каквито доста отбори правят в България всяка година. Междувременно работи нещо друго и си печели пари.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b1e2d15887
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да те обидя, но все си мисля, че щом си играл срещу Левски, ако наистина имаше потенциал, все някой да ти е предложил трансфер или поне някой агент да те е забелязал. Щом никой не те забелязва, мисля, че се надценяваш и нямаш реална преценка за уменията си.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 696d71530f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря за мнението номер 2.. Не сме се разбрали, реално не съм играл срещу Левски официален мач, имах в предвид че съм играл срещу играчи от там в сборни отбори с общи познати.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b1e2d15887
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма значение дали си играл срещу Левски. Принципно ако беше добър, все някой щеше да те забележи. Всички големи футболисти са започнали я от селата, я от детските школи и все пак някой ги е забелязал.

Освен пробвай да намериш някой агент или направо се свържи с някой отбор от Б група. Имам познат, който тренираше в школата на Лудогорец, но не го забелязваха, после сам се свърза с Ботев Пловдив и сега играе за юношите.

Принципно в България футбола е на много, много ниско ниво, за аматьорския да не говорим. Така че и да си добър по селата, това абсолютно нищо не означава. Но пробвай, нищо не губиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker