Идеи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Идеи?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1594 пъти
Нали знаете как имаме моменти, в които желаем РЯЗКА ПРОМЯНА с външния си вид. Моят момент продължава цяла година. Не е защото съм тъжна или неразбрана, просто искам да променя нещо у себе си. Тук е моментът да спомена, че съм момиче на 18 години, затова боядисването съответно отпада. Не искам да горя косата си сега, след като след десетина години ще се наложи така или иначе. Мислех за татуировка, но не съм убедена дали няма да е временна еуфория, пиърсинг имам само един и не искам втори. Та се питах дали вие нямате някоя идея, която аз да съм пропуснала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9b0a974c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изрази себе си чрез стил на обличане и ползвай аксесоари и дрехи, които се отличават от другите. И все пак не забравяй, че има и вътрешна красота, която също се развива и е по-важна от външната и това колко си "готина" примерно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b67042eff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чудесно е, че не искаш боядисване и татуировки!!! Какво мислиш за нова прическа?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ccba277e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нова прическа при добър фризьор, оформяне на вежди при козметик... :))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 250a0c582d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наблегни на прическа, дрехи, ботуши. По-обратими и безвредни неща. Ако носиш панталони, пробвай пола/рокля и обратно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3dce4857b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Можеш да смениш прическата, нова и интересна подстрижка, например. Можеш да експериментираш с дрехите и цветовете. Ако до сега си носила кецове и дънки, купи си нови дрехи подходящи за млада жена, а не за тийнейджърка, можеш да експериментираш с грима, с цветовете на маникюра, с бижутата и аксесоарите... ако до сега си носила, примерно, дълга коса, тъмен грим, кубинки и черен лак винаги можеш да смениш кубинките с елегантни обувки, тъмния грим с по-семпъл такъв, да отрежеш косата, да изтриеш черния лак и да го замениш със светъл и т. н. Огромните бижута, също можеш да замениш с нежна верижка, раницата с елегантна чанта и т. н. Това, разбира се са само примери, не е казано да се превърнеш в офис мацка. Това са все неща, които не са постоянни като татуировките и ако не ти харесат винаги можеш пак да се върнеш към кубинките, кецовете, скъсаните дънки или каквито там дрехи и аксесоари носиш в момента. А в същото време е и доста забавно да си създадеш и да се видиш със съвсем нов стил.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3dce4857b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можеш да смениш прическата, нова и интересна подстрижка, например. Можеш да експериментираш с дрехите и цветовете. Ако до сега си носила кецове и дънки, купи си нови дрехи подходящи за млада жена, а не за тийнейджърка, можеш да експериментираш с грима, с цветовете на маникюра, с бижутата и аксесоарите... ако до сега си носила, примерно, дълга коса, тъмен грим, кубинки и черен лак винаги можеш да смениш кубинките с елегантни обувки, тъмния грим с по-семпъл такъв, да отрежеш косата, да изтриеш черния лак и да го замениш със светъл и т. н. Огромните бижута, също можеш да замениш с нежна верижка, раницата с елегантна чанта и т. н. Това, разбира се са само примери, не е казано да се превърнеш в офис мацка. Това са все неща, които не са постоянни като татуировките и ако не ти харесат винаги можеш пак да се върнеш към кубинките, кецовете, скъсаните дънки или каквито там дрехи и аксесоари носиш в момента. А в същото време е и доста забавно да си създадеш и да се видиш със съвсем нов стил.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c2911a0232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката:
Работата е там, че обожавам модата и следя всяка тенденция. Със стила си няма какво да експериментирам, защото и без друго е адски разнообразен и прави впечатление. Но може би бих опитала с косата, не знам как не ми е хрумнало по-рано. Благодаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker