Какво да правя с обезцветената си коса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Какво да правя с обезцветената си коса?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1691 пъти
Здравейте! Имам нужда от съвети за моята коса. Случая е, че преди 3 4 месеца отидох на фризьор да ми направят омбре в червено. Но аз съм с много тъмна кафява коса и ми я обезцветиха преди да ме боядисат. И боята не издържа и 1 месец и падна. Подстригах се много късо, защото се изтощи много, гребен не влизаше в косата ми буквално. И сега не ми харесва обезцветена и си мисля да си купя къна в цвят капучино, но ме е страх да не стане по-зле. Искам да ме посъветвате какво да направя с косата си да я боядисвам ли с къна или да я подстригвам постоянно докато не изчезне този цвят от косата ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a01db1b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, недей сама и не с къна... Противно на разни писания из нета и бабини съвети - къната уврежда, а не щади косата! Прави я по-суха, накъсваща се и не може да оцвети обезцветена коса, къната се ползва, за да даде нюанс на косата и се препоръчва да се нанася, къна, която е като цвета на косата. Къната е само черен и червен цвят. В Индия се е ползвала за рисуване и обезкосмяване (смятай колко е окей за косата).
Отиди при сносен коафьор. Например - Боби Сапунджиев, Гого, Момчил Спасов, Ивайло Колев...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8b838c258e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твърди се, че къната е по-безвредна и това е вярно, но къната, която се продава в магазините не е съвсем истинска и съдържа оцветители. Казвам го от опит, защото дълги години съм се боядисвала с къна и все още имам отенъци, а не съм го правила от години. Истинската къна е зелена на цвят преди да я разтвориш, а тези къни в цвят капучино съдържат допълнителни оцветители. Къната не прави кафяв цвят, тя прави червен цвят, наситеността зависи от климата, в който са отглеждани растенията. При определена смес от билки, къната може да бъде и черна, имаше си някакво наименования за това, но не го помня. Както споменах, дълго време съм се боядисвала с къна и единствено мога да се оплача от оцветителите в тях, но къната не ми е навредила истински. По-добре да ползваш къна вместо боя в момента. Аз съм доволна от къните в пакетчета, правиха косата ми лъскава и гъста и почти не са ми оставяли разни нюанси. Но не съм доволна от къните, които се продават в кутийки, подобни на тези на боите за коса. Не спирай да се подстригваш през определен период от време, увредената коса просто трябва да се премахне, защото няма да се възстанови напълно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6d1b9d4072
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Н1 и Н2 са прави. По-добре още не прави нищо, защото косата ти още е съвсем изтощена! С ТИЯ КУНИ И БОИ ЩЕ Я ИЗТОЧИЛ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!! Поизчакай малко докато косата ти се пооправи и ще е добре да се посъветваш със някой фризьор (или специалист във тази сфера). Поразрови се в интернет, все ще намериш нещо. Има много сайтове, като този за споделяне. Споко, все някога ще си оправиш косата! Не губи надежда!!

⭐Stargirl ⭐

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker