Несигурен/комплексиран от височината си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Несигурен/комплексиран от височината си
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1857 пъти
Всичко започна в 6 клас. За 10 месеца пораснах около 12 сантиметра, което ме хвърли напред сред най-високите в класа, но така и си остана като единствения момент сред 'Високите'.

През 7 клас не пораснах значително, но не ми мина височината през ума нито веднъж. Но от тук започна проблемът или по-точно това, което ме измъчва отвътре, въпреки че не е много оправдано. От началото до 8 клас до сега (10), съм пораснал с 3 сантиметра, правейки ме 170. Винаги съм спортувал и съм бил един от най-атлетичните. Започнах да се грижа за това с какво се храня, пия и т. н. и главо започнах да ям здравословно *до колкото е възможно, без Газ. напитки, чипсове и т. н от началото на 8клас. Ходя на фитнес, уча, всичко е на топ ниво, което води до никакви проблеми с момичетата и с много внимание от тях към мен. Но все пак, вътрешно, въпросът за височината ми ме поглъща и имам чести моменти, в които мисля само как много хора са 180 и нагоре, и дори не го оценяват..

Най-скорошния ми сблъсък с това бе когато започнаха закачки и т. н. *интимни игри, с момиче, което е с 3/4 см по-висока. Опитвам се да се представя до нея, но просто ми е много трудно. Възможно е нейният растеж във височината да е свършил, а моят - не? *Най-високото момиче е от класа. Попринцип, разликата във височината не е толкова фрапантна, но какво ще стане като сложи токчета?
Мога да я защитавам и да се грижа за нея *имайки опита от всички спортове до сега, но все пак в днешно време и женските желания, на 1во място на пиадестала е Височината.

Вероятно ще изглеждам несигурен в себе си като цяло, след този въпрос, но не е така. Имам и главно излъчвам самочувствие, и изглеждам с няколко год. по-голям и мъжествен *като изключим височината. Най-точно: Всеки има респект към мен, но АЗ - НЕ.

Много ще съм благодарен ако по-някакъв начин ме обедите и успеете да ме накарате да отхвърля тези гризения.

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: abd76418f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, имаш шанс да пораснеш още малко и второ, не ръста те определя като човек. Ако едно момиче не иска да е с теб само защото си 2 см по-малко просто това не е твоето момиче! Ти защо искаш да си с нея? Защото е готина като човек или защото е висока еди си колко? Предполагам, че си с нея заради характера. Е, ако и тя те харесва, би следвало да те хареса такъв какъвто си. Ръстът не е нещо, което можем да избираме, така че не ни остава нищо друго освен да приемем това което ни е дала природата. Други неща можеш да оправиш, да отслабнеш, да напълнееш, да си смениш цвета на косата, даже и очите можеш да си промениш с лещи, но ръстът-не. За това вместо да се измъчваш за нещо, което не зависи от теб, се концентрирай върху това, което можеш да предложиш на едно момиче като грижа, внимание, чувство за хумор и т.н. Когато излизам с някого аз не си нося метър, че да видя колко е висок, но гледам какъв е като човек, забавен ли е, искрен ли е, кара ли ме да се чувствам добре с него и т.н. Това е много по-важно, отколкото дали си 170 или 172 см.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0870ff5bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пълно е с високи, но грозновати и/или смотани мъже. Дори да си по-нисък, ако си по-мъжествен и готин, ще си по-привлекателен от тях.

Тъй като реално няма какво да направиш (освен да си вземеш по-високи обувки, което ще те вдигне с 1-2 см), трябва просто да се приемеш какъвто си. А и 170см не е ненормално ниско. Имам приятел 165см на 27 е и вече е с жена и дете, даже е малко под 165. Абе дребничък си е, но е много готин и отворен и постоянно знае как да се намеси в разговора по някакъв готин позитивен начин.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9c8a733f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за двата бързи и много съдържателни отговори. Започвам лека по лека да променям начина си на мислене, колкото и да не на момента. Продължавам да гоня целите си и да не наблягам толкова на нещата, които не мога да променя. Все пак успехът в бъдеще и постигнатото от човек не оказват 'слабо влияние' върху тези 'прекалено желани' черти.

Поздрави!
От Автора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: abcec1bc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Плуване!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a015f1cf3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тренирай спорт и гледай да станеш стегнат и мускулест, така ще си повишиш самочувствието и шансовете. Имам приятел дето е 167см и е 75 кг мускулесто тяло и често го свалят мацки. С твоите размери ше постигнеш бързи резултати. Лостове, клякания, кофички, лицеви.. и както са ти казали и плуване, но предвид изброеното е само допълнение. Лостовете развиват както плуването. Има ниски момичета под твоя ръст и те са точно за теб.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 993556b55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-вероятно спортът ти е забавил растежа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b1a1235fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Започни да тренираш баскетбол или волейбол - помагат най-много за ръста.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9c8a733f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До #8:

Тренирах баскетбол от 3-ти до 7-ми клас. В края наистина видях огромен растеж за отрицателно време, но все пак това беше точно тогава, когато навлизах в пубертета и бе нормално да дръпна изведнъж. Доста съм чел по тези теми и единственото, което казват 'експертите', е че около 95% зависи от гена, а спортът - 2-3% в най-ранните години. Както и че професионалистите са станали баскетболисти заради височината си, а не че с времето без ген и т. н. височината им е дошла сама.

В момента спортувам като ходя на фитнес, ММА, храня се здравословно и правя разтягания всеки ден.

Поздрави!

От Автора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker