Дълги нокти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Дълги нокти
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2073 пъти
Здравейте! От доста време искам да си пусна дълги нокти, но поради предишния ми гаден навик (от който се отървавам постепенно) да ги гриза и в момента са захабени, лесно се чупят и определено не са здрави. Четох много теми относно това, но са стари. На този етап, чрез какви методи мога да ги възстановя и да забързам растежа им (или поне да се върне към нормален)? Имам голям мерак поне веднъж да съм с дълги нокти и ми харесва как изглеждат. Моля, който има някакви съвети - нека ги сподели. Няма значение дали от личен или от наблюдателен опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 91a88c0d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм специалист, но мисля че това ще проработи до някаква степен, но ако окончателно си приключила с гризането на нокти. Първо: Купи си някакъв заздравител за нокти, по големите аптеки и магазини за козметика като Лили, ДМ и подобни със сигурност ще намаееиш най различни видове. Моя съвет е да вземеш заздравител 3 в 1 или 5 в 1 в зависимост какви са оплакванията. На всяка опаковка си пише какви са ползите от заздравителя и как да го използваш. Мажи се с него и го сменяй често ( не прекалено често разбира се ) идеята е да не го оставяш докато се обели сам, подменяй го на няколко дни. Когато ноктите ти заздравеят ( през този период ги поддържах на нормална дължина, ттй като ако са дълги и все още невъзстановени пак ще се чупят и тн ) и евентуално, когато вече са в наистина добро състояние, отиди да ти направят гел лак, тъй като с гел лак няма да им обръщаш толкова внимание, ще са лакирани и на второто трето ходене вече ще са дълги, но това направи само ако ноктите ти са в добро състояние, тъй като гел лака би могъл доста да им навреди. След време ако се решиш можеш да си направиш и изграждане, ако искаш доста дълги нокти. Другия ми съвет е, потърси къде в твоя град предлагат терапия за заздравяване на ноктите. Все някой от салоните ще предлага тази услуга. Вече има доста техники и продукти за подръжка и заздравяване на нокти, така че успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2e431f3a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Радвам се, че си се преборила с този навик! Сега докато ти се възстановят ноктите ще бъде трудно! Ще се чупят доста, защото са гризани дълго време. Средно за смяна на цялата нокътна плоча е нужно между 4-6 месеца, така че имай търпение. Бих ти препоръчала да си вземеш някой заздравител, но е добре да се посъветваш в маникюристка, която може да ти види ноктите. В нета има доста заздравители, които хвалят, но много зависи и от самите нокти. За по-бързо възстановяване има и маникюристки, които предлагат терапии за изтощени нокти като твоите, не мисля, че бяха скъпи. Късмет!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 802b969d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Гледай видеото на Кристин от Simplynailogical в YouTube. Има много полезна информация <3

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 802b969d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еее, номер 3, ти си мой човек, биичч

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 742e75f11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1, 2 седмици редовно мазане с някакво специално олио. Аз ползвам това на Икаров за нокти. Слагаш и заздравител и когато ноктите малко се пооправят записваш час при маникюристка. С гел лак ноктите ти ще се счупят доста по трудно, а вече след, като пораснат и станат доста дълги ще ти сложат и твърд гел, което пък прави счупването им още - по трудно ( но не и невъзможно :D винаги си пази ноктите! ) Аз съм с мноого дълги нокти, казвам ти не за да се хваля, а искам да те предопредя, че доста ще те затрудняват тея нокти, по-трудно ще правиш доста неща с тях. :D Като пораснат ще видиш. Според мен най - важното, за да порастне нокета без да се счупи е това колко го пазиш. Ако си с чупливи нокти - ГЕЛ ЛАК. Аз съм с нормални, нито много твърди нито много чупливи и все пак не мога да си задържа дълго ноктите без гел лак. На 3 седмици някъде те съветвам да ходиш при маникюристката си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker