Косми по ръцете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Косми по ръцете
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2003 пъти
Приятелката ми има косми по ръцете. Не са големи, но се виждат и не знам по каква причина не желае да се раздели с тях. Принципно ми е все тая, щото аз си я харесвам заради човека който е. По-скоро проблемът е, че като излезем сред хора и като се виждат, почвам да се срамувам аз заради нея.... странно чувство. Все пак как би било по-тактично да ѝ кажа да ги махне?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: f16ec3f8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ъъ, що за глупост? Аз също имам косми по ръцете, но не ги махам, защото ако почна ще станат като брадата на мъжете! По-добре редки и тънички, отколкото като игли. Порасни малко, крайно време е жените да не се срамуват от това че най-естественото нещо расте по кожата им - косми! Социално е прието да имаме коса и вежди, но всичко друго не. Замисли се, дали наистина е длъжна да си маха космите където и да е било или го прави за комфорта на другите и най-вече твоя, защото ще ти кажа една тайна - необвързаната жена, особено ако не води активен полов живот не си прави труда да се обезкосмява (защото няма за кого), много малко жени го правят наистина защото не им харесва да имат косми. И другото, което е когато си в една дълга връзка ти виждаш човека срещу теб, познаваш го и такива дребнави неща не трябва да са пречка, защото колкото и да искаме не можем да имаме супер гладка кожа и без косми всеки ден, трябва да изчакаме малко да пораснат преди да ги махнем.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 36f8dc2329
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземаш косачката и й ги махаш докато спи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd9301c287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бе я се разкарай. Това си е нейното тяло ако тя реши и я дразнят ще си ги махне. Плюс това на ръцете боли много.
А ти трябва да си приемаш приятелката каквато е! Аз се съмнявам ти да си супер красавец ама тя те е приела какъвто си.
На мен ми е супер смешно като съм си в Бг и в някое кафе няколко типични български шкембести момчета обсъждат жените :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1258c07e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, като момиче, което има същият "проблем" като твоята приятелка, ще ти кажа следното: Първо, нарочно написах думата проблем в кавички. Това, че имаме косми по ръцете не ни прави по-малко жени. Второ, да не мислиш, че на нея не й е било неприятно. Аз заради такова "окосмяване" се срамувах и като бях малка се отказах от много извънкласни дейности, да не ми се смеят. Сега много съжалявам, този комплекс ме преследваше в целите ми детски години и сега съм свита и трудно общувам с хората. Това е нещо нормално, момичето щом не си ги е малхнало до сега, значи не се срамува от тях. Даже я поздравявам. А вие "мъжете" страшно си противоречите. Уж търсите натурална красота, а едни шибани косми по ръцете ви отблъскват. Надявам се да ме разбереш и да спреш да мислиш какво ще си кажат хората.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 10f8cd3a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А ти колко време отделяш на външния си вид за да си с такива претенции?

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: efb08afca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хем не ти е проблем, хем те е срам? Е, кое от двете? Предполагам, че е второто. Щом те е срам от това, пък и си седнал да пишеш тук - значи не ти е все тая.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a7333572a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз също имам косми по ръцете и то доста. В нашето семейство имаме ген да сме по-окосмени, а след едно хормонално лечение (ненужно, както се оказа), при мен космите на ръцете ми станаха още по-гъсти и дълги. Е, никога не ги махнах и няма и да ги махна, защото не ми пречат, защото не ми пука дали ще ме харесват околните и защото ги смятам за естествен филтър, който държи неподходящите мъже далеч от мен. Минавам 30-те, но никога не съм се смятала за по-малко женствена заради тях и винаги е имало мъже, които са ме харесвали през годините, въпреки тях. Дори мисля, че много от мъжете не ги забелязват, по-скоро гледат жената като цяло.
Ти имаш проблем, че смяташ за дефект нещо, което е естествена част от човешкото тяло, и че ти пука какво ще си помислят околните. Не заслужаваш приятелката си. Заслужаваш кифла, която ще е заета единствено и само с външния си вид и ще те зареже заради първия срещнат, който има повече пари от теб. Тогава ще се научиш да цениш и някои други неща в човека, не само обезкосменото тяло.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9a8091b63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прав си, младежо, по-естетично е, като видя космясали жени ме хваща срам и мен. Жена съм, преди години започнах да си ги махам и то защото бяха тъмни, брюнетка съм, а не дълги или гъсти, под мишниците- също. Първите няколко пъти на кола маска, после с епилатор и смело мога да кажа, че много рядко вече ми се налага да се почиствам. Що за глупост е написала номер 1? ! Че и останалите!
Съветът ми е- намери някоя нейна приятелка или близка, която се поддържа, нека тя ѝ подскаже, да ѝ покаже, може пък приятелката ти да се навие? Дано!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9a8091b63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сетих се и друго- подари ѝ ваучер за някой козметичен център, да се поглези, говори с персонала за съдействие, споко, нека все пак крайното решение е нейно, младо момиче е сигурно, ще се научи! Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker