Гнус ме е от манията за изкуствени мигли и нокти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Гнус ме е от манията за изкуствени мигли и нокти
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1877 пъти
Абе, дами, мъж съм, на 35г, прилично изглеждащ и поддържащ се и не мога да ви се начудя каква е тази мода или мания с изкуствените мигли, които всяка втора напоследък носи. Гнус ме е в буквалния смисъл, в повечето случаи са несъразмерни с очите и лицето, приличат на губер или нещо подобно и ми навяват усещане за евтина жена. Същото и с ноктите - какъв е този кич, орлови, остри, нашарени нокти, украсени като на магистралка? Това красота ли е? Егати гнусотията. Не изглеждате скъпи и поддържани, а евтини, нечистоплътни и пошли. И това не е само мое мнение. Знам, че няма да ви хареса написаното и ще скочите, но все тая.
Няма по-секси от чиста, ухаеща приятно, естествена жена, без надути джуки, нарисувани вежди, без напомпани цици и гигантски деколтета, жена с приличен, поддържан маникюр. Нека да е лакиран, но не като на циганка, която се радва на шарено и лъскаво. Няма по секси от изразителния дълбок поглед и очи с лек грим и може би спирала, ноооо от тези изкуствени придатъци космати, ми се гади и се обръщам да другата страна.
Чао, поплюйте си сега на воля, всички, които се чувствате лично засегнати или се припознахте в написаното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 61a96b1f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Адмирации за автора.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 90be6c1c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Хаха, това си е твое мнение, но ме съмнява че си мъж. ;)
Никой няма правото да казва, кой, как и защо.
Всеки да си се носи както си иска, ама не разбирам - защо е тази комплексирана тема?
Искрено се посмях, благодаря авторе/ке!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0d49a6b420
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Чак пък всяка втора да е с изкуствени мигли и ярки орлови нокти и с вид на магистралка... не мога да не се запитам, в какви среди се движиш и къде точно ги срещаш тези жени?
Аз по улицата, на работа, из офисите и в нормалните кафета и заведения за хранене, такова нещо доста рядко виждам. Има предостатъчно нормални естествено красиви жени, които нямат изкуствени джуки, коси, мигли и вещерски нокти :) Може би обаче не са толкова лъскави, че да привлекат погледа на автора. Има и предостатъчно поддържащи се и грижещи се за външния си вид жени, които обаче правят нещата с мярка: маникюрът е поддържан, но ненатрапващ се и в леки естествени тонове, косата поддържана и с прическа, но бе изкуствени дивотии в нея, гримът лек, дневен, делови, облеклото елегантно и приятлно, подчертаващо фигурата, но без крайности.
Авторе, сериозно - интересно ми е къде и с какви жени контактуваш, за да имаш подобни оплаквания. Може би си търсиш на грешното място жена. Ако е така, то проблемът си е твой, не на жените като цяло. Щото определено не е като да няма жени от другия тип... замисли се обаче ти защо не попадаш на тях, а на описаните по-горе? Има една приказка, каквото отвътре, такова и отвън - един вид, това, което носиш в себе си, рефлектира и върху външната ти среда и я определя, било то осъзнато или не. Ако една жена системно привлича погрешния тип мъже, то проблемът обикновено е в нея: е, за мъжете се отнася същото. Вгледай се в себе си и помисли, какви неосъзнати модели на мислене, на поведение, на отношение към жените би могъл да носиш, които евентуално ти пречат да си намериш подходяща партньорка. Лошо е, когато човек вижда само деформацията, фалша и гротеската, а пропуска като кон с капаци нежното, истинското и красивото - замисли се как да промениш настройките, за да привличаш към себе си това, което ти харесва, а не това, което те отблъсква.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9a3a602717
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, смени средата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c4119c4ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   И защо го пишеш всичко това, какъв е смисълът на темата? Всеки ще изглежда както иска, никой не се интересува от мнението ти. Щом не искаш коментари, тогава защо написа този роман? Сигурно си мислиш, че като изразиш мнението си някой ще те послуша и ще спре да носи изкуствени мигли и нокти, само защото според теб не изглеждат добре. Като цяло темата ти е напълно безсмислена, в този форум пишат хора с проблеми, явно ти имаш твърде много свободно време, но ще ти призная една тайна-Никой здравомислещ човек не се интересува от мнението на другите, още по-малко от твоето и е безсмислено да се обясняваш.
М19

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 18c3240db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е то е очевидно, че отново си избиваме комплексите. Ей не разбраха тоя тип мъже, че от първата дума още, се разбира какво човърка отвътре. Лъскавите жени явно са недостижими за него, 100-300 лева за що годе накипрена компаньонка му се виждат милиони, както на 99% от мъжките тук, и сега се изприщваме. Че прекаляват някои е ясно, ама че те е яд на тях, е още по-ясно. Ами все така лъскави ще си бъдат тея жени та, ако ще и да се изядеш от яд. 5 Браво момченце, остани си все така земен, не ставай подивял от злоба комплексар.
ж22

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0a0796046f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мисля, че авторът по-скоро се чуди защо жените си мислят, че изглеждат по-привлекателни с несъразмерните кукленски мигли, "фараонските" ръбести вежди и непрактичните дълги, шарени нокти, които за мен също са всичко друго, но не и красиви, а по-скоро плашат. Човек си представя как ще му се забият в кожата и от най-невинно ръкостискане. Също така ми е много интересно как се възприемат жените, когато вечер свалят миглите и грима. Те самите могат ли да се познаят в огледалото. И какъв е смисълът да заблуждават околните как изглеждат в действителност и особено мъжете, когато истината рано или късно ще излезе наяве. Толкова ли не се харесват?!
И само да спомена - жена съм, но и аз се чудя...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: abba01e880
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Миглите са нищо в сравнение с напомпените джуки. Не всяка ги има, но са тотална отврат. А и миглите може да ги махне, докато джуките... едва ли.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c08f4419db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да кажа на всички професори тук като жена с напомпани джуки, мигли и нарисувани вежди: всичко това е ВРЕМЕННО. Миглите не се свалят вечер и никой никого не лъже. Те си стоят постоянно и на всеки 2 седмици се залепят падналите снопчета. За 2г. дадох над 5 000лв. за хиалуронови филъри и устните ми са сочни и нежни, много привлекателни. Лицето ми е чисто. Нямам белези, акне, черни точки, разширени пори и каквото още се сетите, защото ходя на процедури всеки месец и кожата ми е идеално почистена и гладка. Веждите си подчертавам с молив, който отмивам вечер. Мъжете ме обожават, където и да изляза забелязвам, че ме гледат и не съм оставала никога без внимание. Както навън така и онлайн. Ръцете и краката ми винаги са с еднакъв лак, защото ходя на маникюр и педикюр на всеки 2 седмици. Нямам изградени нокти. Моите са дълги и красиви. Знаете ли кое е гадно за мен? Дори ГНУСНО? Жена с противни изгризани нокти, жена без лак. Жена без прическа и без дори едно нежно червило или гланц. Тънки злобни устни. Косми по ръцете и краката и къде ли не. Малки руси мустачки, които УЖ не се виждат! Това е ГНУСНО. Никой мъж никога не ми е правил забележка за външният ми вид. Подстригвам се редовно, ходя на процедури, лазер, маникюр и педикюр, миглопластика и още доста неща. И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА! За мен това е красивото и нежното в една жена. Тя да е поддържана, да ухае добре, да носи женственото в себе си. И разни злобарки с коси като метли, тънки злобни устни и оръфан маникюр леят обиди по мен когато видят как мъжете им се заглеждат. ДА! Мъжете искат облечена, парфюмирана, чиста, спретната жена. Всяко нещо трябва да бъде с мярка и тунинга да идва след поддръжката. Много момичета залагат на евтиното и се правят на маймуни. Но истината е, че да си поддържана жена в истинският смисъл на думата излиза скъпо и отнема време, но е безценно! Не бъркайте кича и фалша с това!
А на жените с изгризани нокти, олющен лак, цъфнала и мазна коса, паднала боя, израстнали корени, космати ръце и крака ще кажа само едно ГНУСНИ СТЕ! И за мъже и за жени!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3b100cbe33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе, гнусничко си е и според мене. Не знам защо някои си мислят, че орловите нокти и гигантските мигли определят една жена като поддържана. Изкривена представа за хубост и красота. Поддържана може да бъде и без проститутски тунинги. И някой като ви каже, че не ви харесва, решавате, че сте недостижими. Смех. Все едно да ви кажа, че не харесвам пияните жени и някоя да ми каже-ама щото ca недостижими за тебе =D.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3b100cbe33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, леле! Пък жена да се гордее с това, че ходи на процедури и с парите, които е дала за тях - показателно е за капацитета и ценностната ѝ система. Номер 10, толкова ли няма с какво друго да се гордееш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker