Няколко въпроса към момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Няколко въпроса към момичетата
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2529 пъти
Здравейте! Днес ще ви задам няколко въпроса, на които се надявам да отговорите (някои може и да не са въпроси) :
1) Какъв крем използвате за лицето си? Препоръчайте ми някакъв хидратиращ и да не е много мазен. :)
2)Какъв епилатор е най-подходящ за 13 годишни момичета? Със дискове или пинсети (между другото аз съм си избрала един на Philips Satinelle със 21 диска и искам да ми изкажете мнението си също за този вид епилатори)
3) След обезкосмяването със каквото и да е било нужно ли е да се нанася някакъв продукт след процедурата?
4) Какъв крем за ръце използвате? Предложете ми пак някакъв хидратиращ и да не е мазен, защото ако например не съм си мазала ръцете със какъвто и да е бил крем от доста дълго време започват да стават сухи. Бях използвала един крем за тяло на that vanilla moment, който хидратира кожата и оставя хубав аромат след себе си(не правя реклама).
5) Кажете ми какво използвате за грижата на лицето си и кое е най-подходящо за едно 13 годишно момиче.

П. С. Моля ви отговорете на въпросите! Ще помоля и редакторите да одобрят историята ми! И недейте да пишете хейт коментари, защото все пак този сайт е създаден, за да си помагаме все пак! Приятен ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7b418308e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пак ли ти?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 203704325c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Относно крема за лице, лично аз харесвам Mixa, точно защото не оставя мазно, хидратира качествено и е на поносима цена. Иначе ползвам и ми харесват продуктите на Avene, но те са малко скъпички и се продават само в аптеки. Според мен за 13 годишно момиче - независимо дали й е мазна кожата или не - трябва да ползва 3 неща сутрин и вечер - мицеларна или розова вода, измиващ гел (да не е скраб, а нещо щадящо) и задължително крем за лице! Да си хидратира кожата постоянно!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cf32f85337
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Следващата тема - "С каква тоалетна хартия да си бърша дупето?"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f303216bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   3 пъти питаш един и същ въпрос. Вземи си на Бочко хидратиращия крем и се успокой

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 95187f5ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кокосово/какаово масло/зехтин! Никакви парфюмирани кремове, лосиони и т. н. боклуци, съдържащи какви ли не химии, парабени, алкохол и др.
Аз си мажа лицето само с натурално какаово масло или зехтин, а тялото със смес от трите. Кокосовото използвам и като маска за коса. Не се подлъгвай по това, че са масла/олио, защото всъщност попиват много добре, хидратират отлично, оставят кожата мека, подхранена, а кокоса и какаото са доста приятни като аромати.
Преди се мажех само с лосиони за тяло, които наистина миришат хубаво, особено парфюмните, но колкото повече се мажех толкова по-суха ставаше кожата ми, дори се лющеше на места. Алкохола е пагубен за кожата - една част попива, в кожата, което я изсушава, а друга се изпарява и малко след като си се мазала няма и помен от това. Само аромата остава и то не за дълго.
Като грижа за лицето, ако нямаш проблемна кожа, може да почистваш с мицеларна вода.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 66c3148c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за коментарите! И Н1 и Н2 недейте да се правите на много интересни! Аз просто питам, а вие веднага да измислите нещо.

От авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 01de90a9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей!

1. Ако държиш да ползваш нещо за лице, опитай с домашно приготвена маска, не с кремове. Защо? Защото на 13 (и по принцип) порите ти се нуждаят от добра "храна" с полезни свойства, не от кремове със съмнително качество, които допълнително омазняват и без това достатъчно отделящата ти секрет млада кожа. Маската може да е с кисело мляко и яйце, с мед и плодове, с краставица и лимонова вода... Списъкът е безкраен. Потърси в интернет коя маска е подходяща за лицето ти и си я приготвяй два пъти седмично, това е напълно достатъчно.

2. Какъвто и епилатор да избереш, ще ти свърши работа, стига да можеш да изтърпиш епилирането (защото има жени, които не могат, поради твърде нисък праг на болката).

3. Да. Вземи си балсам за след бръснене, аз ползвам такъв с уникален аромат и съм много доволна. И овлажнява, и ухае страхотно.

4. Не ползвам, не ми се налага. Щом си доволна от този, ползвай него.

5. Красотата на кожата идва отвътре. Няма как едно младо дете да се храни с мазна и пържена храна, захарни изделия, газирани напитки, да се движи оскъдно, и при това да има чиста, сияйна и красива кожа! Ако искаш да имаш такава, на този етап мазила и кремове няма да ти помогнат, напротив. Изгради си железен здравословен режим - зеленчуци, плодове, супи, риба, кисело мляко - и го спазвай заедно с дълги разходки, плуване, танци, където и както ти е удобно. Гарантирам ти, че кожата ти ще изглежда невероятно и без да й правиш нещо повече от измиване. :) Ако пък вече се храниш по този начин, поздравленията ми са за теб! Значи правиш всичко както трябва. В такъв случай зарежи малко мислите за кремове и си купи едни мултивитамини от аптеката, приемай ги и със сигурност ще ти помогнат повече. :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6826229ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На vishi това за ръце а крем за лице никога не съм използвала според мен всичко е химия Поздрави

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f72609677a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря и на новите коментирали! Съветите за домашна маска за лице ще са ми от полза, тъй като обичам хигиената както и кожата ми да са на ниво! Имам още един въпрос. Колко пъти в седмицата може да си правя от тези домашни маски за лице?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f72609677a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм Н10 и съм авторката и просто забравих да отбележа. Просто не видях в един коментар че два пъти в седмицата трябва да се прави маската.
И пак да спомена, че съм авторката

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cf32f85337
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм номер 3 и ти казвам, че на твоята възраст, изобщо нямаш работа в този сайт. Ако ми беше дъщеря и те хвана да висиш тук, щях да ти прибера телефона, таблета и всички устройства, гримове, епилатори, и каквото се сетиш. За тебе кукли и учебници няма ли, малка кифла!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7c2b6f9caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До Н12 да знаеш, че успеха ми е много добър и не съм кифла. А и този сайт е създаден, за да си споделяме и да си помагаме, а не да пишем безмислени коментари, като твоя! И има и по-малки от мен в този сайт! Ти не видя ли, че има и специално направена графа-Тийнейджърски, което означава, че и тийнейджърите имат право да влизат. И аз не използвам гримове, и ако не знаеш кремовете не са вид грим! По-добре не се прави на голямата работа и недей да заповядваш! И по-добре ти започни да четеш правилата, преди да пишеш глупавите си коментари! Ако не разбираш ще ти ги напиша тук и с големи букви:
1. БЪДИ ПОЛЕЗЕН НА ДРУГИТЕ С КОМЕНТАРА СИ!
2. ХЕЙТЪРИ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ!
3. ОБИДНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ НЕ СА АРГУМЕНТ!
4. ПАЗЕТЕ МЪДРОСТТА ЗА СЕБЕ СИ, ДРУГИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ СЪЧУВСТВИЕ!
Е, сега разбра ли?

От авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8fdf3303cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   На 13 години е прекалено голяма за кукли, а поддържането не пречи на ученето, нито означава, че е кифла. Аз започнах да се поддържам на 12 и това кифла ли ме прави? Още повече, на нейната възраст започва едно нещо, наречено пубертет, при което кожата и организмът започват да се променят, излизат пъпки и окосмявания, а те искат поддръжка.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 96f5ce2899
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   #3, в кой век живеем? Момичето иска съвет какво да ползва, не как да си направи първия път. Питаш я какво прави тук сякаш е нощен сайт. Да не мислиш само тя е такава на 13 години, даже е доста по-добре от другите съдейки по въпросите. Ако искаш заради теб ще се пренесе в друг сайт за да не ти пречи?
1. Според мен би останала доволна от mixa или Nivea, зависи каква кожа имаш и какви други продукти ползваш.
2. Все ще ти вършат работа, но с дискове е една идея по-безболезнено. Просто гледай да не ги оставяш за обраснат твърде много и да ексфолираш кожата си.
3. Аз просто ползвам ексфолиращ душ гел и крем за тяло без силни парфюми и прочее.
4. Няма значение, дори да си вземеш някой от 70ст. пак ще ти свърши работа, това е по изцяло твое усмотрение. Лично съм много доволна от тези на Balea.
5. Храни се здравословно на първо място и не тормози кожата си като спиш с грим или носиш грим всеки ден. Достатъчно би ти било да си вземеш мокри къпрички за грим, мицеларна вода, почистващ гел и маска в зависимост какво искаш (премахване на себум, черни точки и пр. )
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cd2379921a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм номер 1, до номер 12. Окей, и на мен ми е леко досадно, но този коментар си беше прекален. Все пак сайтът е за съвети, не е порно сайт например. :ДД

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fdfed8de86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Благодаря ви за коментарите! А и Н1 поне малко се осъзна. И Н12 и Н3 (които са от един и същ човек) и останалите хора са против твоите безмислени коментари. Но все пак отново благодаря и за изчерпателните коментари, които сте написали!

От авторката

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cf32f85337
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Събото, голяма си буквалистка, мислиш ли, че не знам докога се играе с кукли?
Момиченце, да един и същ човек съм, нали съм го написала.
Всички, дето скачат, като станат родители ще запеят друга песен.
Въпросът е, че авторката е постоянно тук, пише тема, след тема, коментира активно и, дали се ограничава с тийнейджърските истории, как мислите? Дали не мята по едно око към порносъдържанието?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 37d8d16caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Н19 е авторката и аз съм авторката. И да допълня коментара си... Н18 ти като се смяташ за сериозен човек, то тогава какво правиш в този сайт не мога да разбера, и че пишеш и хейт коментари!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8fdf3303cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   18, след като споменаваш за кукли за възрастта за авторката, нормално е човек да се подведе, че го мислиш. Тялото ѝ се променя и е нормално да започне да задава въпроси и да се поддържа, било то и на 13. Това не означава, че е кифла или че не учи.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ec98620e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Благодаря ти за подкрепата Black Sabbath! А и Н18 ти пък какво си тръгнала да се занимаваш със тийнейджъри и деца по форумите и да им се правиш на майка?

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ece3a0c244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Н22 е авторката и аз също. Просто забравям да отбелязвам :). Поне тази жена/мъж е спрял/а да влиза в моята история и да досажда, когато и Black Sabbath се намеси! Такива досадници никой не иска в сайта! И Black Sabbath отново ти благодаря, че някак си прогони тоя/тая от историята ми! Много пъти съм виждала твои коментари.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8fdf3303cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   23, съжалявам за късният отговор. Просто мисля, че когато тялото се променя на тези години, идва и моментът, в който да започнеш да се грижиш за него. Но 18 е прав/а за някои теми. Внимавай със съдържанието на някои от темите, това е апел към всички хора на твоята възраст.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a9043368df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз също съм на 13 години. Не ползвам никакви кремове за лице(Смятам, че само си развалям лицето по този начин), нямам никакви пъпки. За епилатор-моят е на BRAUN Silk. epil 3. Не се мажа с нищо след като се епилирам(първо се къпя и тогава се епилирам), само ако имам червени петна-Спирт. Лицето си поддържам с маска с хума и вода и от време на време си мажа лицето със спирт. Нямам проблеми с пъпките(имах като малка).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker