Фитнес и анаболни стероиди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Фитнес и анаболни стероиди
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1694 пъти
Здравейте, обичам да тренирам. В много добра форма съм, но НЕ съм доволен. Просто натурално съм ограничен, представям се като доста по голям. Започвам да се замислям дали да не прибегна до анаболни стероиди в близко бъдеще. Имате ли опит с тях? Какви са ви мненията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 16612f5f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек с години стаж във фитнеса за да постигне добра форма не може да се изразява като 15 годишен новобранец. Без анаболи може да се постигнат много добри резултати от към сила, визия и размер. Анаболите са риск който за мен не си струва. Може би при правилна употреба биха били безопасни или поне минимално опасни, но силно се съмнявам, че твоя случай ще бъде такъв. Мисли, прецени си рисковете и действай, но се консултирай със специалист. Тук ще откриеш главно комплексари които ще кажат само тъпотии.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fd89010b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш да получиш инфаркт, добре...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9ca5c79468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Човече божий, ако щеш на врата си стъпи, но НЕ ПОСЯГАЙ КЪМ ТЕЗИ ГАДОСТИ!!!
Колкото и да си "природно ограничен", ако тренираш редовно, умерено, и се храниш правилно, сега, а още повече след 5-10-15-20 години ще си 100 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ физически от хората, които не тренират (>95% от нацията).
Изобщо, ама ИЗОБЩО не ти трябва да се захващаш стероиди! Това е като да теглиш кредит с 1000% лихва! Като по-голямата част от тази лихва дори не е пари, а ЗДРАВЕТО ТИ, бъдещата ти нормалност, способността ти да имаш деца...

Помисли МНОГО ДОБРЕ! Все още имаш изборът и възможността да не кривнеш по грешната пътека... Подведеш ли се обаче, ще дойде момент, в който... все едно си скочил от висок етаж и вече няма връщане назад, дори и да го искаш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a505423741
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако НЕ смяташ да се занимаваш професионално с културизъм или с какъвто и да е спорт ПРОФЕСИОНАЛНО, няма никакъв смисъл да взимаш анаболни стероиди.
Преди постоянно ходих на фитнес, тренирал съм какви ли не спортове, дори специалността ми в университета беше малко или много свързана със спорт. Бях на 23 години, когато обмислях да приемам анаболни стероиди. Добре че приятелката ми (в момента и съпруга) ме спря. Просто ми даде да избирам, стероидите или тя. В този момент се осъзнах и направих правилният избор- избрах нея.
Физиката на тялото или рекорда ти на лежанка няма да те направят по- успешен. Шефът ти няма да се интересува от това колко вдигаш или дали имаш 6 плочки.
Има много по- важни неща в живота. Да не стане така да зарежеш всичко, и по някое време да се осъзнаеш, че нямаш нито професионална реализация, нито нищо.
Спортувай, тренирай, пътувай, чети книги, гледай хубави филми, излизай с приятели, развивай се по възможни начини. Няма смисъл от анаболните стероиди.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ae9288dc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Натурално прост си хд - шегичка. Не се занимавай с анаболи. Яж правилно, пий протеини и хранителни добавки, няма как да не качиш маса. Все пак всичките тези въглехидрати и добавки, ще се трансформират в мускулна маса, ако тренираш правилно. Отивай да четеш, как да се храниш и тренираш. Бодибилдинга изисква сериозни познания, не се занивай с това, ако не си запознат с нещата.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0eb24b9a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   После ще има " защо не мога да го вдигна ", " приятелката ми скъса с мен и не знам 'що" :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9747de22a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автора:Не съм нито новобранец,нито човек който не знае как да се храни или да приема добавки.Генетично бих казал,че дори съм надарен,но не мога да се сравнявам с хора на химия.Имам доста тясна талия и доста широки рамене.Доста симетрична и красива физика бих казал!Стигнах едно ниво и в момента изключително бавно прогресирам.Като цяло сте прави,не си струва да си рискувам здравето.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d0d2576a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Единственият смислен коментар е на 4. Не се занимавай със стероиди, освен ако няма да си изкарваш парите с тия мускули. Не си струва рисковете за здравето, нито ще го направиш както трябва и ще получиш оптимален резултат ако не се занимаваш професионално. Ако искаш да си просто "по-голям", яж повече, ще натрупаш мускулна маса, но и сланинка. Доколкото знам анаболите ги ползват най-вече за да поддържат визия, т. е. да да имат по-голяма мускулатура спрямо мазнини. Т. е., факт няма как да изглеждаш като тия от инстаграм, но на много от тях това им е работата, правят го за пари. Просто трябва да изглеждат така както 99% никога няма да могат...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker