Въпрос, мнение за бели чорапогащници! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Въпрос, мнение за бели чорапогащници!
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2116 пъти
Имам неприятности по тази тема, аз съм момиче на 20 години, студентка, уча логистика и ходя на танци. Животът си ми върви добре, бих казала че си имам и личен живот, но тази тема ме побърква и се обръщам към вас. На танците ни искат със бели или бежови чорапогащници, както аз, така и други момичета, не е задължително да е бял, но съвсем случайно съм си избрала този цвят. Понеже живея близо до залата където тренираме, не се преобличам, направо си обличам якенцето и си тръгвам. Но, какво да стане, забелязах че на улицата ми се подиграват защото съм била със бял чорапогащник, и то не веднъж, това е системно! Някои мой приятелки имат същия проблем като са си тръгвали по този начин. Аз споделих със една приятелка, по голяма от мене, вече жена на 35 години, тя казва че, как можело да съм излизала със бял чорапогащник, само децата носели, като аз съм била вече голяма за да съм носела бели чорапогащи! Хмм, аз тъкмо започнах да се харесвам, но като се замисля, наистина, виждала съм много жени да носят различни цветове чорапогащници, бежов, черен, жълт, червен, сиф, черен, но никога не съм виждала голямо момиче да излиза на вън със бял чорапогащник, освен във залата където тренираме, но там повечето са със бежови! Има ли някакви проблеми според вас, нормално ли е да излизам със бял чорапогащник, има ли нещо нередно, има ли нещо което не знам, нормално ли е да излизам така?
и вие дами, защо наистина рядко се вижда жена да носи бели чорапогащи? Много моля темата да бъде одобрена!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3f43c79360
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблемът не е белия чорапогащник, а това че се интересуваш от чуждото мнение. А хората без собствено мнение и твърдост животът постоянно ги люшка наляво-надясно... Ако ти се харесваш с бял чорапогащник, носи го! Всеки човек има различно мнение и мироглед, какво, ще се опитваш да угодиш на всеки ли? Жалко е, съжалявам.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eccaabba1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Белият чорапогащник го използвахме само за концерти, но никога за репетиция.
Не знам какви танци тренираш, ако може да споделиш?
Тренирала съм народни танци 12 години, за репетиция - черен, за концерти - бял и черен.
Всички момичета/жени бяхме с черни бодита и черни поли - репетиционно облекло.
Вървяла съм си по улицата репетиционното облекло, но никой не го е сметнал за странно, нито ме е гледал втренчено.
Вървяла съм и по носия - странно, впечатляващо и "смешно" (за тези които не разбират същността на народната носия).

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3edf6aa3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Колкото по-цветни са чорапогащниците, толкова по-забавно. Наистина, какво те интересува мнението на другите? В другите държави е много модерно, а и ако се обличаш по-семпло дава по готин вид. Мен не ме бърка, нося всякакви и много се харесвам с тях. Ако бяха само за малки момичета, нямаше да правят и за големи хора!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a83e1e007d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Нормално е да си облечеш каквото си поискаш.Бай Ганьо винаги ще коментира и ще се подиграва на различното, без да се замисли че може да има причина.
Не обръщай внимание!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: adaf64dc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-големият проблем според мен при теб е липсата на елементарна грамотност...на 20 си! Иначе ми стана любопитно, какви са тези танци, при които са нужни бели чорапогащници и то за тренировка?

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e4a857be16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Момиче, проблемът ти не е чорапогащника, а че си на 20 години и си неграмотна. Това не е хейт, а гореща препоръка - образовай се!
Иначе и аз съм носила бели чорапогащи в младостта си, в края на осемдесетте и началото на деветдесетте, обаче.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 566589178b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Какво ти пука за разни мизерници по улицата, които си нямат друга работа, че ти се подиграват на чорапогащника?
Ако за всяка дреболия така се впечатляваш, ще има да си патиш много занапред (на работното ти място например).
Масово хората са злобни по природа и си избиват комплексите като плюят другите. Научи се да не ги отразяваш. :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 177520d10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ги нося, защото ги ненавиждам още от детските си години. Това, естествено, е мое лично усещане. Не ми прави грам впечатление, когато другите жени носят чорпогащници. Не ми пука, дали тези чорпогащници са бели, зелени, червени или жълти. Няма нищо нередно, не си нарушила таен закон на обществото. Хората реагират, защото не са свикнали. Случавало ми се е да чуя стоящите до мен в автобуса, да обсъждат дрехите на останалите пътници. На някоя си, чантата ѝ била оранжева, другата пък с раница, третата имала много ярка блуза... глупости на търкалета. Отиваш на танци, нормално е да си с чорпогащник. Избрала си той да е бял, голяма работа, нали на теб ти харесва. Не се вълнувай толкова от мнението на околните, те след 10 минути няма да те помнят.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1b1720ebbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като бабите заседнали в ерата на диското със сините сенки до веждите. Хората не знаят, че се прибираш от танци и си викат "тази пък не знае ли на колко години е"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7ebe947852
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо ти пука какво си мислят някакви случайни хора, които не са ти никакви и вероятно повече няма и да срещнеш? За да отговориш на техните представи как трябва да си облечена ли живееш?

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4a48f0b418
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съчетавай ги с подходящи аксесоари и елементи от дрехите ти - снежно бели ръкавички с пухчета, чанта, шапка или пък палто ;) Не е въпросът в цвета, най-вероятно не комбинираш правилно отделните дрехи. Бялото е колкото невинно, толкова и коварно. А и кракът трябва да е доста слаб, че да изглежда добре в бяло. Виж в нета някои идеи за общ външен вид с бял чорапогащник.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c16af07da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм Авторката!
Благодаря за коментарите и мненията, много от вас имат пълно право.
Понеже белия чорапогащник е по светъл цвят, и рядко се срещат момичета които да носят бели чорапогащи, на мен обаче ми харесва самата мисъл че съм сред редките момичета които го носят! Белия чорапогащник наистина е различен от останалите чорапогащи, понеже е светъл цвят. Може би номер 13 има право! Дали го съчетавам правилно със останалите дрехи, не нося ботуши и палто, имам боти и кецове, както и туники, рокли, и поли. Най често го съчетавам със синя, черна, или розово, вишнева пола и кецове, по някога и боти. Нямам палто, имам якета, розов, черен, червен, сиф, и вишнев цвят. Сега реших да пробвам нещо различно, стига вече със тъмните цветове, черно клинче или тъмен чорапогащник. днес излязох със бял чорапогащник, вишнева пола и кецове, тъмно вишнево яке, докато ходих по центъра да плащам сметки ми направи впечатление че част от хората ме коментираха, а мъжете постоянно въртяха погледи да ми гледат краката, все едно виждат крака за първи път. Мъжка му работа, по едно време отново се притесних, викам си, какво толкова нередно има! Не съм много слаба, висока съм почти 1.80 и съм малко едра, но не ми личи особено. А се харесвам така, а все едно да носиш бял чорапогащник и всеки да те гледа, сочи и коментира, все едно е някакво престъпление, но не съм очаквала такова нещо!
Номер 5, казваш че правили и за големи хора, аз попринцип си поръчвам бели чорапогащи от две места, едното е H&M тези за деца които са, но малко са ми малки и ми стягат, а другото място е от балетен магазин, но там са скъпички. Къде има бели чорапогащници със по големи размери?
И какво искаш да кажеш, колкото по цветни, толкова по забавни? На мен ми харесва че открива цвят. Номер 7, не са само за тренировка, а изобщо!
И все пак ми стана интересно! Наистина, защо според вас и във сегашно време, не се виждат момичета да носят бели чорапогащи, иначе носят всякакви други цветове!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e4a857be16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   от 8
Момиче, носи си каквото си искаш, ама не те ли е срам, студентка при това, да пишеш като третокласничка? !

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 99d66284c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може би живееш в някое по-малко населено място? Сякаш там хората повече коментират и обръщат внимание.
Със сигурност обаче привличаш внимание, защото не е в момента от масовата мода. Дали се чувстваш комфортно или не е до твоята нагласа. Някои жени умишлено провокират дори. Важното е да се чувстваш добре в кожата си.
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bbd171f408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Питаш защо не се виждат жени с бели чорапогащи? Ами, защото е проява на лош вкус и се набива много на очи, просто е:) По време на тренировка е ок, но като ежедневно облекло не е.
Странно е порастнала жена да е обута като момиченце.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c16af07da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До номер 17! От авторката!
И какво е значението? Била съм се набивала на очи, заради простия бял цвят ли? И кое по точно прави лош вкус? Мисля че всяка една жена ще се радва че привлича внимание! Единствено е че се цапат лесно и бързо и се вижда.
Аз като се харесвам така, но хайде да не излизаме защото сме се набивали на очи или било проява на лош вкус, глупости! Това хич не го разбирам, какъв е проблемът и защо да е странно пораснала жена да е облечена като момиченце, само малките момиченца ли могат според тебе?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 376fe25481
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От номер 17 - след като си повдигнала темата и споделяш, че не се чувстваш комфортно с типа внимание, който предизвикваш, то очевидно и сама осъзнаваш, че нещо в начина ти на обличане не е ОК.

Мен лично ми е все тая с какви чорапогащи излизаш, питаш обаче какво не им е наред и защо те гледат странно хората. Когато става въпрос за чорапогащник - белият цвят за разлика от черният или неутралните цветове (кафяв, тъмно червен, вишняв, тъмно син) се съчетава много трудно и в повечето случаи просто седи странно и подчертава по нетипичен начин цветовете на останалите дрехи. И да, доста често откровено простее.
Отделно очертава крака и мускулите по един съвсем не ласкателен начин - ако си наистина 180 висока и имаш по мускулести крака (при трениращите народни танци обикновено бедрените мускули и прасците са доста силно развити), то в комбинация с бял чорапогащник гледката наистина става леко нестандартна, което обяснява и защо хората те гледат странно.
За цветовите комбинации и начинът, по който съчетаваш дрехите иначе нищо не мога да коментирам, просто защото няма как да видя, как изглежда наживо това.

Няма лошо да се обличаш като момиченце - ако всичко е правилно стилизирано, примерно аниме облекло тип японска ученичка изглежда супер секси и атрактивно и позволява бели чорапи, но нещо като слушам описанията ти ми се струва, че твоето облекло отива нещо в съвсем по-друга посока, но пак - не съм ти виждала комбинациите от дрехи, няма как да коментирам.
Ако те кефи и искаш да го правиш, то постарай се да проучиш малко възможните стилове и комбинации и да го правиш, както трябва :) Или пък недей - твоя си работа:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker