Жени на 30, как се обличате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Жени на 30, как се обличате?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1542 пъти
Кои са дрехите, които една жена на 30г не трябва да облича? Какво е мнението виза тениските с щампи? Чела съм че са голяма модна грешка? Например черна тениска с надпис Celine, Dior и пр. или те са по-добър вариант от "I have nothing to wear" или "FEMME"? Дрехата трябва да е изчистена или да има някакъв десен? Как се обличате вие на 30г и какво избягвате? Какви десени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6ccac44801
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обличаш се както на теб ти харесва, както ти е удобно и според социалния ти статус, ако работиш нещо много изискващо. Ако ти харесват щампи носи си ги, ако харесваш паети и камъчета разни по блузките носи го, ако искаш и балната рокля си носи. Никой не може да ти каже нищо. Единственото, за което трябва да се замислиш е какви десени отиват на фигурата ти. Ако си едра избягваш неща с много и малки фигурки или водоравни раета, защото това те прави да изглеждаш по-едра. Ако си по-дребна не носиш много тъмни цветове и така.
Носи това, което ти харесва.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b6533e24b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обличаш се с каквото ти отива и според ситуацията. Жената на 30 визуално не се различава от жена на 25, така че ако има хубава и поддържана фигура може да си позволи да носи почти всичко, разбира се според случая.
На работа - по делови вид или пък ако атмосферата е по-неформална, се обличаш спортно-елегантно. На плаж, излети, почивки, клубове, излизания с приятели и компании - можеш да си позволиш да носиш и по-ярки и свежи неща - отново, ако ти стой и ти е в стила.
Надписите по дрехите - доколкото се чувстваш комфортно с текста и посланието, има и надписи, който са абсолютна глупост или провокация - преценяваш доколко искаш или не искаш да те възприемат в подобен контекст. Kъси панталонки и мини поли - на работа не са добра идея, но през свободното време и ако ти стои добре защо пък не, все пак с мярка и внимаваш да не се издокараш като тийнейджър.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: def249ef6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това сериозно ли го питаш? Абе на 30 да не си леля или баба? Носиш това което ти харесва. Така както се възприемаш ти ще те възприемат и останалите. Ако се чувстваш леля, обличаш се като леля и се държиш като леля, за останалите също ще си леля. Ако се възприемаш като млада, енергична и секси жена, държиш се като такава и се обличаш като такава, в чуждите очи ще изглеждал такава. Единственото правило е облеклото да подчертава хубавото и да оставя на заден план дефектите. Тъмните цветове придават елегантен вид и оптически изглеждаш по-слаба. Хоризонталните раета са за по-слаби момичета, на пухкавите не стои добре. Ярки цветове придават бодър и младежки дух. Тениските са за спортен тип хора, но могат да стоят много секси. Дантелените блузки са много женствени. Обличай се както ти харесва. Не се води по всякакви моди и глупости. В дрехите ти трябва да се чувстваш отразена ти, да се харесваш като се видиш в огледалото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0ed519e8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че щампите са "модна грешка" особено, ако пише име на марка. Все едно да носиш нечии билборд, рекламирайки продукта му. Разбирам, ако дрехата е била безплатна, но не е.
И другото е, че със щампи и съобщения, просот се опитваш да изпъкнеш, което показва липса на класа и естетика.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 57dfca9db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Въпросът не е дали си на 30 или на 29, а каква фигура имаш. Ако си стегната и с хубава фигура и на 40 можеш да носиш каквото си поискаш. Ако обаче имаш достаааа излишни килограми, е тогава дори и като тийнейджърка е хубаво да се замислиш за стила си и да избягваш някои дрехи, като къси панталонки, ниска талия и т.н. Така, че носи дрехи не спрямо възрастта си, а спрямо фигурата си! Не си на 70, че да се обличах само в черно и да се покриваш от главата до петите. Е, разбира се, освен с фигурата трябва да се съобразяваш и с мястото на което отиваш. Колкото и да си готина и с перфектно тяло, някои дрехи ами просто не стават за офиса, точно така както не би облякла вечерна рокля на плажа. Та в общи линия това, съобразявай се с фигурата си и с мястото на което отиваш. 30 години все още не са много и няма нужда да се обличаш като застаряваща лелка, така че ако си падаш по късите панталонки, потничетата с щампи, ниската талия и т.н., ами носи ги с кеф, стига да е на подходящото място.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6e9bf59eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторка: Благодаря за коментарите. За щампите и аз много се колебая, тези с надписите от типа на "нямам какво да облека или Cute but psycho"просто не мога да ги облека. Но и Chanel/Givenchy също ми е странно... но пък ми харесва черна тениска с бял надпис, много хубав контраст се получава. Трудно се намират добри дрехи. Търся изчистена сива, черна блуза, обло деколте, отпред нормална дължина, отзад съвсем леко издължена, колкото да падне леко на дупето, но никъде не намирам. Много безвкусни дрехи с всевъзможни перли, тюлове и щампи се продават, голи гърбове, рамена, огромно деколте, къси, тясни...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4010c60fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не виждам съществена разлика в себе си и фигурата си от преди 10 г. С годините обаче малко или много стилът се сменя. Професионалната ми среда е такава, че не мога да се нося с дрехи с гол гръб, както правех като студентка например. Обличам се елегантно, стилно, но без да се правя на тийнейджърка. Днес например съм облечена с тъмно сив панталон и втален лек бежов пуловер, бежово палто. Маникюрът ми също е в сиво, бежово и черно. Всичко е в тон. :) Вчера бях с риза и сако, днес малко по-спортно, т.к. нямам планирани срещи с клиенти. Не мога да си представя да се обличам в работна среда с днехи с щампи. За всяко нещо си има време и място. В свободното време се обличам по-спортно, но пак нищо крещящо. Обичам изчистени рокли тип молив както за работа,така и за свободното време. В зависимост от аксесоарите към роклята тя може да изглежда както спортна, така и много строго официална. Важното е да се чувстваме добре в кожата си. Може би заради сериозната ми професия, но не мога да си представя да се облека с леопардови одежди например. :))))
И още нещо, на 30 години жената не задължително жената да се приема като стара или застаряваща, много често ми се случва да си мислят, че съм много по-млада. :)))) Всичко е въпрос на начин на хранене и поддръжка. Има момичета на 20 г., които са сбръчкани, а аз на почти 34 нямам бръчки, защото ползвам подходящите кремове, хидратирам кожата си и не ям боклуци. И съответно мога да си позволя да се обличам както искам, защото външният ми вид го позволява. А има жени, които се запускат и на 30 изглеждат като на 50, в техния случай не ми се струва подходящо да се обличат младежки, защото не им отива. Всичко е много индивидуално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker