Сама завинаги - Луда комплексарка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Сама завинаги - Луда комплексарка
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1948 пъти
Моля за съвет как да приема себе си. Не съм някоя непорастнала тинейджърка. Вече съм зряла жена на 24 и все още не мога да се понасям. Имам чувството, че нищо не ми е наред. Да знам, ще кажете че е психологически проблем - е може и така да е, но не мога да го преборя явно съм много слаб характер. Попринцип когато се замисля как изглеждам се сещам само за лоши неща. Ако почна от горе надолу нямам почти нищо, което да си харесвам. Косата ми е мазна отгоре и суха като слама надолу (постоянно се опитвав да се справя с козметични продукти, но не успявам), имам грозен нос, устни, зъбите също не са ми хубави. Имам малки гърди, почти плоска съм, краката са ми криви, стъпалата са ми ужасни, имам пъпки - както по лицето така и по тялото, прекалето бяла съм и всяка бенка, пъпка, белег или нещо подобно, а те не са малко ми личат, имам много косми, черни, които се опитвам да махам от корена, при което цялата съм на врастнали косъмчета и каквито и ексфолианти и кремове да ползвам не виждам ефект.... мога и още да продължа, но е напълно достатъчно да ме сметнете за луда и да почнете да ме обиждате. Така че това стига.
Когато бях тинейджърка се чувствах по същия начин и все се надявах това да е период и да го премина, но уви не е.
През живота ми съм имала двама интимни партньори за кратко. Стигне ли се до секса се сковавам, особено като съм без бельо. Ако остана по прашки и сутиен се чувствам малко по-добре, защото знам, че поне малко от недостатъците ми ще бъдат прикрити. Мразя да се гледам гола. Дори от години не ходя и на плаж- не искам да ме гледат по бански. Тотално съм изгубена и отчаяна. Вече не допускам мъже до себе си дори и някой да има по-сериозни намерения и аз да го харесвама го отразвям, защото знам, че стигне ли се до нещо по-интимно ще бъде разочарован.
Когато съм навън постоянно си оглеждам косата, лицето дрехите, тялото. Чувствам се ужасно когато някой се загледа по-особено в мен.
Лошото е и че не умея да комуникирам. Когато някой ме кара да говоря се натоварвам. Почти никога не знам какво да кажа. Не мога да поддържам теми на разговор. Нищо не ме интересува. Хората ме дразнят. Често те са лоши и обиждат. Не мислят за хората като мен, които ще се приберат и ще плачат с часове. Да!
Гадно е да си сам, но още по-гадно е да осъзнаваш, че това ще е до края на живота ти.
От една отчаяна душа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 49b0c7e13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я, горе главата! И си избий комплексите.Дори да си грозна, като баба Яга, това не значи,че няма да си намериш половинка.Имам позната с точно твоя външен вид и познай, мисля, че е един много добър човек и е удоволствие да се комуникира с нея.Женена е с две деца.Явно мъжът и е оценил характера, а не външността (0бвивката).А си само на 24!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 368e26d25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен почти всичките неща, които си изброила си имат решение. За космите можеш да опиташ лазерна епилация. Точно при по-космати хора с по-тъмни и дебели косми действа и със сигурност ще намалеят и изтънеят. Краката не можеш да изправиш, но си мисля, че с определени комбинации от дрехи (например дълги поли или по-широки панталони с висока талия) би могла да замаскираш кривотата. За гърдите - сутиени с подплънки. Пъпки може да ти стават от стрес и на нервна почва, а може и да прекаляваш със сладкото или да имаш някаква непоносимост към определени храни, медикаменти или козметика - посъветвай се с дерматолог. Може и да не успее да ти помогне, но едва ли би навредил. Колкото до бързото омазняване на косата - може и да се дължи на хормони, както и прекаленото окосмяване по тялото, между другото. Провери си тестостерона и пролактина. Бенки се махат с лазер, може и оперативно, ако държиш да ги няма. В зависимост от това какво точно не си харесваш на зъбите, също можеш да ги пооправиш при някой добър стоматолог.
Нищо от това няма да стане супер лесно, а и ще ти трябват пари, за да направиш каквото и да било, но пък ако само се тормозиш и оставяш живота да минава покрай теб, без да участваш в него, няма да ти е по-добре. Така че стягай се, състави си план за действие и справяне с проблемите и действай. За комуникацията сигурно ще ти е най-трудно да направиш нещо, а може и просто да си по-интровертна натура. В това няма лошо, стига да не ти пречи твърде много в живота. А на теб така, както го описваш, май ти пречи наистина, но предполагам ако започнеш да се чувстваш по-добре в кожата си, това би повлияло благоприятно и на социалните ти умения.
Успех и не се вманиачавай твърде много. И определено си потърси нещо, което да ти е интересно и да ти харесва, най-малкото защото докато се занимаваш с него, няма да мислиш за лоши работи.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4a5e761b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   М35. Виж сега мацка, сигурен съм, че не изглеждаш така, както се описваш, и че прекалено се самокритикуваш. Е може би не си истинска красавица, но едва ли това ще ти попречи да си намериш приятел и компания. Единственото, което ще го направи е мисленето ти. Трябва да го промениш, не трябва да мразиш всички включително и себе си. Бъди по-общителна и трябва да повишиш малко мнението за себе си. За космите проблема вече е лесен, аз съм мъж, но имах доста косми по тялото и не се харесвах и ходех на кола маски и т. н. но са неудобни и ако се случи изведнъж да те поканят на плаж става кофти. Та си взех миналата година фото епилатор за 500лв и направих няколко процедури пролетта, и за лятото бях много доволен. После спрях и зимата се появиха, но по малко от половината и то много по тънки и безобидни. За другите неща то пък всички сме едни красавци... Това не е причина да бъдеш нещастна. Повдигни си самочувствието стегни се не се отчайвай момиче!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: fdefe49878
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кривите крака могат да се изправят с упражнения. Има такива в Интернет и по- специално в YouTube, иска малко време и постоянство, но действат. Ще изглеждат с минимум една идея по- добре, но зависи дали са Х- образни или О- образни, защото за двата типа си има специфични упражнения.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker