Оцветител - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Оцветител
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1202 пъти
Здравейте. Преди няколко дена бях решила да си боядисам косата в червено с шампоан оцветител тези които падат след 4-5 измивания. Купих си 3 тъй като косата ми е много гъста. Не се промени цвета а имаше само някакъв червен оттенък. Тъй като много се харесах червена изтичах до най-близкия магазин и си купих една боя на syoss. На следващия ден цвета на косата ми беше страхотен. Обаче вчера се изкъпах и почна да пада много червено и аз си помислих че това е от оцветителя. Като си изсуших косата веднага видях разликата. Косата ми в корените беше доста по тъмна от преди а във вътрешността на косата направо си беше кафява. Още съм червена, но не ми харесва цвета ми така. Много е тъмен. Косата ми е много хубава и гъста и не искам да си я увреждам но ще се боядисам пак. Препоръчайте ми някоя хубава марка боя. За сега се спрях на syoss olio intense но не знам до колко ще е дълготрайна и дали пак ще стане така с косата ми. Майка ми каза да се боядисам с къна но малко съм скептична. Шампоана оцвестител още не е паднал и трябва да изчакам докато падне напълно за да се боядисам отново. Много ми е гадно:(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3aab9a5bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се боядисвай веднага, изчакай малко!
Шампоаните с оцветители действат по този начин, в гимназията се бях боядисвала няколко пъти с такива. Първо не виждаш особена разлика в цвета, а след едно измиване вече е по-забележимо. Докато не изпада целият цвят, в банята все изглежда, че се е извършило убийство. Нормално е, не се притеснявай.
При боите е подобно. Колкото и добре да измиеш косата си първия път, при следващите измивания пак ще пада по малко цвят и ефектът от боядисването ще се променя. Майка ми се боядисва отпреди аз да се родя, халатите ѝ често са с оцветени в червено рамене. Разликата е, че при боите след третото измиване всичко се стабилизира, а с шампоаните е все така, докато не изпада цвета напълно.
За къната забрави! В много редки случай човек може сам да се боядиса равномерно, а след няколко измивания е много възможно цвета да спре да е равномерен. Причината е, че не се продава хубава къна по нашите магазини. Накрая ти остават и отенъци, а не би трябвало да е така, ако къната е била истинска.
Съветвам те да дадеш малко почивка на косата си. Не е хубаво да се боядисваш твърде често, ще я увредиш и вече няма да е хубава и гъста. Между другото, понеже косата ти е гъста, най-доброто решение е да отидеш да те боядисат в някой салон следващия път. Веднъж да го направиш, после ще можеш да се справяш и сама. Всеки фризьор би трябвало да може да ти изравни цвета и да оправи общия вид на косата ти. Лошо се е получило при теб, но ако се боядисаш сега, положението ще се влоши, а няма да се оправи. Дай си поне 2-3 седмици. Боята, за която си писала, не е лоша. Имай предвид, че всяка коса е различна и един и същ продукт не влияе еднакво на две жени.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a7d486eac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оцветителят се напластява върху косъма и създава тънък цветен слой - ако боядисваш с боя върху него, то боядисваш върху нетрайна основа, така че не се чуди, че боята пада заедно с оцветителя при миене.

Изчакай хубаво всичко да се отмие за 3-4 измивания и едва тогава действай с боята, за да нямаш прoлеми и да хване. Иначе само хабиш боя.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a57d524b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Къната е по-добър вариант и цветът ще издържи повече време, стига да не я къпеш всеки ден а минимум прези 3-4 дни, за да издържи цвета по-дълго, а и косата се изтощава в един момент от много къпане и боядисване. Къната е най-безвредна, даже подхранва. Аз преди се къносвах и цветът си личеше даже и след седмия - осмия месец, но аз се къпя веднъж в седмицата и цветът се запазваше по-дълго.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker