Не се харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не се харесвам
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1678 пъти
Здравейте. :) Аз съм на 18, почти 19 год. /момиче. Проблемът ми е, че имам изключително ниско самочувствие и си има причина за това. Кожата ми е ужасна - непрекъснато ми излизат пъпки и черни точки и не мога да я понасям, косата ми е рядка и постоянно се омазнява, тялото ми е ужасно, килограмите са ми в нормата, но самото ми тяло е дебело и разпуснато и не го харесвам. От половин година гледам видеа свързани с грим и си купих гримове, които не са скъпи, но не са и много евтини. Взех си всичко, от което има нужда едно момиче да се гримира, правя всичко, както трябва и пак не се харесвам. Като се погледна в огледалото приличам на травестит(с извинение). Другото, което ме дразни е факта, че имам много малко дрехи и то дрехи, които изобщо не са скъпи и се комплексирам постоянно, не знам какво да правя, имам бал след 2 месеца, а аз на нищо не приличам. Никога не съм имала гадже, сигурно никога няма и да имам. Объркана съм и съм адски депресирана, не мога да карам повече така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2cb89b18f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почни да тренираш. Така ще се стегнеш и тялото ти ще започне да изглежда добре. Сега си тийнейджърка и с кожата ще ти е по-трудно заради хормоните. Но има какво да направиш. Храни се здравословно, вземи си салицилов спирт и уротропин и една седмица я почиствай с разтвора. Отиди на дерматолог задължително. Косата като начало не я мий всеки ден, става по-мазна. В началото ще ти е гадно, но после ще видиш как става по-хубава.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f074992535
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За кожата трябва да отидеш на дерматолог и евентуално да си пуснеш изследване на хормоните. Понякога проблемите идват от там. Ходи на почистване на лице при козметик, чисти го и вкъщи. Има един хубав начин за качествено почистване на лице. Загряваш вода в тенджера до появата на пара, покриваш си главата с кърпа и стоиш над тенджерата 10- 15 минути, докато ти се отворят порите на кожата. След това слагаш ленти за пори на носа и брадичката (продават се в DM и Лили Дрогерия), изчакваш да изсъхнат и ги отстраняваш. Малко е болезнено и може да трябва да повториш процедурата, ако кожата ти е много мръсна. Измиваш, слагаш сода Бикарбонат за 10 минути, отново измиваш и приключваш. Прави го всяка събота или неделя и кожата ти ще е чиста поне от черните точки.
За тялото трябва хранителен режим и редовни тренировки.
По принцип гъстотата на една коса е ген. Чела съм, че рициновото масло подхранва и удебелява косъма. Слага се за час- два преди къпане или се престоява една нощ два- три пъти в седмицата и на сутринта се измива. На мен не действа, защото косата ми започва да пада малко повече от него, но на теб може да подейства, при всеки е много различно и трябва да пробваш. За омазняването трябва да намериш метод. На мен нищо не ми помогна. С времето сама се пооправи и пак не напълно.
Ежедневният ти грим нека да е лек, за да стои естествено. За бала може да посетиш гримьор, който да те гримира добре. Винаги можеш да подбереш рокля (или каквото ти решиш), което да прикрие недостатъците ти.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 736cd5fa34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бях чела една статия наскоро точно за подобен на твоя случай. Беше за някакво момиче обаче от чужбина, не беше българка и беше толкова грозна, че се изплаших като я видях. Имаше криви зъби, рядка коса, никакви гърди, никакво дупе, с очила. Направо крокодил. Всички в училище са й се подигравали за всичко това и когато е завършила е решила да се промени и е теглила 100 000 евро за операции и в момента е някакъв топ модел. Има огромни гърди, голяма дупе, страхотно тяло, в лице като ангел, направо е богиня. Има над 200 0000 последователи в Инстаграм и е станала популярна и е милионерка сега. Не ти казвам да си правиш операции, а ти казвам, че рано или късно можеш да се промениш. Не помня каква беше статията смисъл не мога да ти я покажа, но беше във фейсбук нещо от сорта.. те й се подиграваха, а сега каква красавица е.. нещо такова. Ако ти попадне я прочети.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d0bcd09a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, на първо място трябва да се успокоиш.
Мисля, че вместо да даваш пари за гримове, обърни внимание на грижата за кожата и косата.
2 месеца са си доста време и ако се стегнеш... ще се справиш.
Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8095187a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тръгни на фитнес! Щом нямаш килограми за сваляне, а само трябва да се оформи тялото, ще е много по-лесно. За кожата на лицето, отиди на козметик и говори с козметичката, какво трябва да се направи за твоя тип кожа. Говори с майка ти за тези неща, кажи и как се чувстваш и я помоли да те заведе на пазар за нови дрехи. Успех, и не се депресирай, това са малки кахъри, знаеш ли хората какви проблеми имат... :) Лек ден.

Ж, 25.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker