ОТСЛАБВАНЕ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

ОТСЛАБВАНЕ
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1393 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 17г., висока 1. 56. До скоро тежах 45кг, но поради лични проблеми едно известно време доста прекарах в лежане. Качих 5кг. Усещам, че кг-те ми пречат, тежи ми и не се чувствам комфортно. Изчетох доста неща, прегледах доста диети, но искам и вашето мнение. През свободното си време опитвам да тренирам, за сега вкъщи, после мисля да се ориентирам и към зала. Ходя и бягам 1път в седмицата. Опитах да се да се лиша от храна, спрях хляба, но в един момент гладът просто надделя. Много имам нужда от съвет, начини за хранене. Каквото и да ми споделите ще бъде от ползва, благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 32687fd0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да четеш? ! Защо трябва наготово да ти сервираме информация, която сме открили с четене? Ти не можеш ли да четеш? Всяко тяло е различно, намери какво работи за твоето.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 12899bb067
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото по-малко килограми имаш за сваляне, толкова по-трудно е. С 1 път в седмицата тичане и спиране на хляба няма да стане. Трябва да минеш в калориен дефицит (щом казваш, че си чела трябва да знаеш какво е това) Готви си храната сама и следи какво ядеш. Тренирай поне 3 пъти в седмицата. Ходи да тичаш за около половин час, а после прави малко силови тренировки вкъщи, защото само с кардио или само със силови тренировки не став. Не знам защо, но имам чувството, че си пробвала няколко дни и като не е станало вече си отчаяна. На мен ми бяха нужни 3 месеца, за да сваля 5кг и то като тренирах 4 пъти седмично и със страшни лишения. Така че иска се време и постоянство. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2fad4316bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво е това, което ядеш освен хляб, щом неговата липса те кара да усещаш глад, и в какви количества? Питам, защото аз хляб не ям от повече от 10 години, освен ако не е някакъв сандвич (а да ям сандвич ми се случва не повече от 4-5 пъти годишно), а нито усещам глад, нито пък ми е проблем неговата липса.

Според мен е твърде вероятно поначало да ядеш малко, и съответно с хляба да си запълвала стомаха си (въглехидрат е, съответно те е подувал и поне краткотрайно ти е създавал усещането за ситост), а сега като го няма, съответно да чувстваш глад. Яж повече протеин, и в частност меса, яйца, извара и риба, гарнирай обилно със салати (без никакви сосове, дресинги, или каквото и да е, което може да съдържа калории, освен евентуално едни 10-ина милилитра зехтин), а на закуска яж бавен въглехидрат тип овесени ядки, пък да видим дали няма да се чувстваш заситена и без хляб.

Да кажа и за количествата - изобщо не говоря да закусваш примерно 25 грама овес с половин кофичка кисело мляко, да обядваш малка пържола с един нарязан домат, а да вечеряш две краставици и 200 грама извара, защото това е пълен смях, и е съвсем нормално да те държи гладна, защото ти на практика наистина гладуваш.

И по-добре елиминирай на първо място течните калории (защото ще ти е и по-лесно), защото човек без да си дава сметка пие сокчета, фрешчета, колички, слага захар/сметана/масло в кафето, пък после си мисли, че яде малко, а не отслабва. Да, може и да яде малко, но пие доста, доста калории. Мини само на вода и напитки без калории (да, те съдържат аспартам, но за да е вреден той трябва да е в огромни количества, а 1 кутийка Кока-Кола Зеро дневно тялото ти дори няма да я усети), по възможност увеличи активността си, и увеличи порциите си, но с храна, богата на протеин, и така е много вероятно да получиш желаните резултати. Ако пък не се получи, тогава може да си пуснеш изследвания дали всичко ти е окей с хормоните, да си видиш нивото на стрес, дали се наспиваш достатъчно и други странични фактори, влияещи отрицателно върху свалянето на килограми. И ако всичко е наред, имаш добра диета, спортуваш, но пак не можеш да влезеш във форма, тогава може да търсят и алтернативни, по-агресивни варианти на хранителен режим, до които варианти се стига в изключително редки случаи, и най-вече, когато говорим за професионални състезатели, искащи да свалят последните 1-2 процента подкожни мазнини преди състезание.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker