Срам ме е да се сабуя с къс панталон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Срам ме е да се сабуя с къс панталон
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2564 пъти
Срамувам се да нося къси панталони и поли. Жена на 31 години съм. Живея в София, където ежедневно се разминавам с красавици, които нямат част по себе си, за която да не са се погрижили. Аз съм обикновена жена, не ходя на козметик, не ходя на плаж или солариум, кожата ми е бяла. Страхувам се да си покажа краката, но в същото време лятото ми става толкова топло, че едва издържам. През цялата година ходя с черни дънки. Единствено си позволявам лятото отворени сандали. Имам някаква бариера и мисля, че на тези години няма да ми стои добре с голи крака. С рокля не изглеждам добре, защото съм адски слаба и ми стоят като подарени. Добре ми стоят само прилепнали рокли, къси, но тях ги приемам само за сватба, а не за ежедневието и да ми се очертава всичко.
Имам като краката на Ева Лонгория - долу в глезена стават по-тесни и не съм особено висока - 165см. Разликата с нейната фигура е, че моята си е женствена, имам нормален женски ханш, но по-тесни раменца, докато тя е широка и нагоре. Но тя има прекрасна кожа и всичко и стои. Моите крака са белички, защото никога не ги пека. Лицето и ръцете ми са по-тъмни.
Понеже никога не нося различно от черни дънки, не знам как да се обличам и нямам усет за модата.
Какво да облека лятото?
Дайте ми съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2a97dde29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко ме развесели, притесненията ти са напълно излишни, но мога да те разбера и аз понякога не се чувствам уверена.
Краката ти са бели, защото не ги излагаш на слънце. Сама виждаш, лицето и ръцете ти хващат тен, но тях не ги криеш.
Носи поли или рокли с дължина до коляното или съвсем малко над него. Не е вулгарно или прекалено разголено. Лятото просто е такъв сезон, че понякога жегите наистина не позволяват да си с дънки. Правила съм го, преди имах притеснения и изобщо не си показвах краката, но и потенето не ми беше приятно. С къси панталонки може и да не изглежда толкова добре или да няма с какво да ги съчетаеш за работа, но роклите са напълно допустими за жена на 31 години през лятото. Друга възможност е да си вземеш дънки с дължина 3/4. Хем ще ти е по-хладно, хем няма да си напълно на показ или да се чувстваш неудобно. Според мен това е решението. Избягвай и тъмните цветове през лятото, заради слънцето. Както си описала структурата на тялото си, не ми звучи никак лошо и нямаш причина за притеснения.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a8a22ed072
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно, е че елегантните дрехи ти се струват официални. Чувала ли си за ежедневно елегантен стил. Има разлика между вталена рокля от трико, презрамки/ръкави и най-обикновени шевове и кройка, и такава от сатен например с елегантни шевове или скрит шев, с много фини презрамки или някакви засукани ръкави и деколте. А от разкроените рокли в по-ежедневен стил е направо препълнено на пазара. Относно бялата кожа, ако имаш някакви петна или синини, то тогава може да е кофти, иначе нищо й няма. На мен нещо ми прищрака тая пролет и реших, че повече си се харесвам със сметаново бялата кожа и се очертава да се мажа с 50ти фактор, като може само по краката да оставя малко да ме хване. А ти когато започнеш да излизаш без да си покрита, като арабка, за няколко дни ще имаш тен. Тая година от рано е силно слънцето и хваща веднага.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7b991d1429
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мила, това е типично женска черта, измисляш си недостатъци, а други искат да са на твое място... Примери много - блондинките си боядисват косите черни, брюнетките пък си горят косите да станат руси, жените с прави коси си ги къдрят, жените с къдрави - изправят, светлите се чудят как да потъмнеят, жените с повече тен пък искат да са по-светли и така до безкрай...

Всичко идва от самочувствието, не си мисли, че ако Ева Лонгория ходи с наведена глава, намусена и комплексирана ще прави такова впечатление, това важи за всяка една жена. И какви години те гонят, да не си на 80... 31 години си е една прекрасна възраст, в която всяка жена може да изглежда атрактивно, стига да има малко желание.

Един съвет - много стилно седят дължините под коляното или около него, не е нужно да ходиш с голи крака, особено ако работиш в офис ще изглеждаш несериозно в такава обстановка, а и някъде си има изисквания. Даже с дълъг панталон може да ти е прохладно, зависи от материята - един ленен панталон е идеално решение за топлите дни. На бяла кожа седят прекрасно по-ярки цветове, виж кои ти отиват и експериментирай смело.

И моля те - НЕ ходи на солариум, ужасно вреден е, гордей се с бялата си кожа! Много мъже си умират за жени тип снежанки, с по-светла кожа, седи нежно и женствено. Обичай се, бъди уверена и ще видиш как хората ще го усетят. Даже и да получиш някой хаплив коментар, ще е от някоя завистлива колежка, тъй че да не ти пука :) Отговаряш, че така се харесваш и точка. Ако напишеш с какви очи си и каква коса, мога да те посъветвам за цветове.

Започни да цениш повече себе си, купи си някоя нова дрешка, заложи на някой свеж цвят, работи над походката, усмихвай се повече, слагаш една очна линия, леко червило, хубава рокля и ще видиш как ще се почустваш по-уверена и ще спреш да се сравняваш с тая и оная :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6ad9cda864
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да се разчупиш, не си нито стара, нито нищо. Експериментирай. Няма нищо лошо в това да си слаба, има много пълни момичета, които се показват с къси панталонки, а ти си слаба и не си искаш да покажеш фигурата си? Просто давай, да не ти пука и си живей живота. Повярвай ми, много момичета и жени биха ти завидели.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 318bd78c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хубава работа - хората се лудват с фитнес и диети, за да имат и да могат да покажат накрая това, което ти си имаш като даденост, а нашта се срамува и не знае как.
Ами първата стъпка - замени черните дънки със светли и цветни тънки панталони, къде къде по-адекватни са за лятото. Ако те е срам директно да обуеш къса пола или шорти, то почни полека - първо с панталон до над глезена, после 7/8 - изглеждат супер свежо, стоят добре и на никой няма да му пука че са ти бели краката!

Не разбирам как вариантите за рокля са ти или плътно прилепнало, или ти стояло като подарено - има такова разнообразие от кроики и модели, че не мога да повярвам, че на слаб строен човек, само един вид рокли му стои. Роклята спокоино може да бъде по тялото и без да е впита - може би просто не си пробвала достатъчно.
Също нищо не ти пречи лятото да носиш поли до коляното, че и по-дълги, след като те е срам да облечеш късо. Kак може лятото в горещините да се стягаш в черни дънки, не ти ли е неприятно да ти се опират в кожата и да се потиш? Трябва да поставиш комфорта си на първо място. И какво значи "на тези години няма да ми стои" - ти си на 31, млада жена си и с фигура на момиченце, не си някоя баба.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b9d22ad0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   то и като пишеш трябва да те е срам, според мен...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ad66c2dc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти имам проблема. Майка ми е на 49 години и ходи с къси панталони, а живеем в центъра на София. Не си поставяй такива бариери. Ти едва скоро си била на 29. Аз имам по-голям проблем от твоя. Аз съм на 20 и имам страшно дебели бедра, тънки глезени, слаби ръце и големи рамене. Половината ми тяло е като на слаба, половината като на Ким Кардашиян, но за сметка на теб съм с тен по рождение. Моят съвет към теб е да си купиш поли над коляното и да ги съчетаваш със сандал на платформа, за да станеш поне 170 висока, но не прекалено висока платформа. Нагоре може да го съчетаеш с ризка с къс ръкав, за по-стилен вид или някаква копринена блузка. Като решиш да си по-спортна можеш да си вземеш къси панталони пак над коляното, някоя туника в черно с някакъв надпис или картинка, а надолу може със сандали или кецове на дупки които са летни. Аз лично това го съчетавам с летни ботуши с платформи. Съветвам те да отидеш на сулариум от сега, защото е най-грозното нещо бели голи крака. Като сирене. Сулариумът е супер евтин, така че няма да ти е проблем, според това колко си бяла ще ти кажат колко често да ходиш. Трябва да станеш тъмна като Ева Лонгория на която се оприличаваш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 321b4ba623
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Има супер удобни, красиви и тънки летни гащеризони от финни материи, както и дълги панталони, с които се чувстваш все едно гола и ти е прохладно, а всъщност не показват нито сантиметър кожа.
А също така и дълги рокли и поли - има много актуални модели точно за лятото. Вариант са и клиновете, имитиращи дънков плат или с различни щампи, които са много тънки и удобни за разходки и ежедневни дейности.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6ed305bc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това, че са ти бели краката е супер! Аз съм бяла като сирене и се гордея с това! Лятото бягам и от слънцето като дявол от тамян и се мажа с разни лосиони, за да избегна дори леко почерняване. Не ти трябва никакъв тен, от най - хубавата раса си, а се срамуваш от белотата? ! Странно... Имаме си достатъчно мангали, не ставай и ти от тях. Бялото е красиво, а не черното, то е даже гнусно и отблъскващо!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4ffcfc362f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно като за мен си! Отиваш в детския магазин и си купуваш едни много къси панталонки. Дръпваш една контра на краката, влизаш в панталонките и сложи едни тъмни очила. За 30 минути хвърляй по един поглед на колко мъже ще им потекат лигите като те видят. Виждали сме какви ли не крака. Няма от какво да се срамуваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker