Данабол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Данабол
преди: 5 години, 29 дни, прочетена 1401 пъти
Здравейте, на 17 години съм и от скоро тренирам фитнес! И ще почвам цикъл с данабол треньорът в фитнеса ми го предложи. Първо ще почвам леко 1 хапче сутрин и 1 следобед. Та искам да попитам вашите мнения какви са за този стероид?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 29 дни
hash: df893df422
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, потърсих в нета. Стероида е забранен за продажба в повечето държави. Не се препъръчва употребата му, както и на други стероиди, защото често са с неясен произход или менте и имат негативни последствия запздравето. Този който ти е препоръчал инструктура може да се ползва под лекарско наблюдение в определени случай.

Знам че искаш да изглеждаш по определен начин, но аз не бих се доверила на инструктор със съмнително обучение в областта.
Без степоиди може да постигнаш същия ефект, но ще отнеме повече време. Примерно можеш да комбинираш фитнеса с катерене на стена и когато станеш на 18-19 да изкараш IRATA. Това е международен сертификат с който може да работиш исочинно на сгради по целия свят и е супер добре платено.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: df893df422
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай с отрови.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: df893df422
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като човек минал по твоя път ще те посъветвам да не сепзахващаш.
Аз бях на 16 години много слаб и почнах. Направих релеф всичко беше много добре, докато тренирах и пиех препарати. След завършване на университета започнах работа и не ми оставаше време за спорт и всичко, което бях натрупал се превърна в тлъстини.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: 332d526e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Писател - Вече го почнах от днес ще направя 1 цикъл и няма да вземам повече .. знам че няма сметка но да го пробвам от 1 цикъл няма да навреди толкова при правилно употребяване/

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 99fc7a0a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се забимавай, 100% е менте, а в ментето не се знае какви съставки има. Когато бях на твоите години и аз направих същата грешка, бях много слаб и исках бързо покачване на ММ, сега 14 години по късно съм 105кг с 30% мазнини.

 
  ...


...
преди: 5 години, 28 дни
hash: df893df422
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И при мен като при номер 3 и 5 след години, доста килца отгоре, ама тогава не знаех и нямаше кой да ми каже. Тия в залата не ги гледай, те блъскат нон стоп. За половин година да спрат и няма да изглеждат вече така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: df893df422
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първият ми приятел беше взимал доста време стероиди и не му ставаше или като му стане за малко и му падаше.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: ef0796c999
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мнението ми е, че ти е още много рано за анаболни стероиди по-ред причини като това, че не знаеш как да тренираш, да се храниш, нямаш една изградена основа и т.н. Като оставим това настрана, този стероид има отличен профил, въпроса е, че повечето от предлаганите на черния пазар са ментета или се правят в гаражи от ентусиасти при нехигиенични състояния и често активното вещество или е друго или дозата е различна или съдържа токсични вещества и т.н. Спомням си, че преди няколко години имаше един случай на починали от фалшиви стероиди, защото не съдържаха стероиди а нещо токсично. Какво да се прави, когато нещо се предлага на черния пазар, тогава няма контрол над качеството и нищо не е сигурно. Доколкото знам има само една молдовска фармация, която предлага този стероид на болници и търгува с него и само при тях качеството е сигурно. Разбираемо е на твоята възраст човек да не е много в час и да хвърчи в облаците и когато някой треньор го омае с приказки за стероиди да се главозамае и да реши, че непременно трябва да направи цикъл, но нещата не са толкова прости. Стероидите помагат, но не са вълшебни хапчета и не могат да заменят добрите тренировки и доброто хранене а ти нямаш представа от тях, защото ходиш на фитнес от няколко месеца. Както и да е. Надявам се препарата "Данабол", който всъщност трябва да се казва "дианабол" или българския еквивалент "бионабол", който отдавна не се предлага в аптечната мрежа, но става въпрос за едно и също вещество - метандиенон да съдържа тази активна съставка а не някакви токсични гадости, които да те разболеят или убият. Ако хаповете са истински с 1-2 хапа би трябвало да качиш малко сила, малко мускули и след като го спреш да загубиш половината от тях. Ще минеш след това и през период на повишен естроген - това е женският полов хормон, защото собственото ти производство на тестостерон ще е потиснато за определен период от време в зависимост от времето на ползване на стероида. Тогава ще си много чувствителен, лесно ще се разплакваш, настроението ти ще е променливо и други типично женски черти. Като цяло ще е едно поучително преживяване, стига пак казвам хаповете да съдържат метандиенон а не нещо друго. После след като минеш през всичко това си помисли дали наистина си струва цялата занимавка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker